Wpisy 151 995 – 152 094
26 sierpnia 2010 08:25 → 26 sierpnia 2010 13:01, 100 wpisów
witaj Darku 

Pasko z całym szacunkiem ale nie mogę zrozumieć w jaki sposób chcesz policzyć wpływy TS w MM za 152 losowania wychodząc od kwoty wypłat wygranych jeżeli wszystkie wygrane w MM są gwarantowane a nie stanowią 50% wpływów. W Twoim dziale âwygraneâ n.p. za dzień 19 sierpnia podajesz kwotę wypłaconych wygranych 582.096,00 zł a w tym dniu o godz 14:00 padło 10 X 8/8 z plusem co chyba daje 1.300.000,00 zł. WYGRANE W MM NIE MAJĄ POWIĄZANIA Z WYSOKOŚCIĄ WPŁYWÓW ZA TĄ GRĘ.
Regulamin TS w § 20 określa wysokość BONUSA na 1% łącznej kwoty stawek WPŁACONYCH za udział w tej grze. Reasumując: nie jesteśmy w stanie ustalić wpływów TS z gry MM.
Regulamin TS w § 20 określa wysokość BONUSA na 1% łącznej kwoty stawek WPŁACONYCH za udział w tej grze. Reasumując: nie jesteśmy w stanie ustalić wpływów TS z gry MM.
jeszcze nie... już zaglądam
cześć chłopaki...wpadam z doskoku...przy krótkich przerwach...samej to troche schodzi niestety 

druknąłem sobie i będę analizował po drodze bo jadę
Przepraszam, owszem zasłużyłem, ale tylko trochę - bo
czy NIKT nie potrzebuje parę groszy, żadnej złotej rączki z wolnym czasem na bezrobociu ? Czy NIKOMU by się NIE CHCIAŁO ?
Powiedzmy sobie szczerze - nawet nie próbowałaś pytać i działasz sama, a czy tak powinno to wyglądać ?
czy NIKT nie potrzebuje parę groszy, żadnej złotej rączki z wolnym czasem na bezrobociu ? Czy NIKOMU by się NIE CHCIAŁO ?
Powiedzmy sobie szczerze - nawet nie próbowałaś pytać i działasz sama, a czy tak powinno to wyglądać ?
Robert...to nie dla ciebie
tylko dla sytuacji. to nie wpis na czat ale napisze mając nadzieje, że szybko pójdzie w zapomnienie. nie mam tych paru groszy żeby komus zapłacic, wiec dlatego robie sama
tylko dla sytuacji. to nie wpis na czat ale napisze mając nadzieje, że szybko pójdzie w zapomnienie. nie mam tych paru groszy żeby komus zapłacic, wiec dlatego robie samak>>
Daj spokój ktoś z pensją, jaką za robienie NICZEGO ma TU nie pisze...
To nie wstyd...
A panowie, pod blokiem,

i mieliby się odrywać od tak zacnego zajęcia ?
Oj, ja
Daj spokój ktoś z pensją, jaką za robienie NICZEGO ma TU nie pisze...
To nie wstyd...
A panowie, pod blokiem,

i mieliby się odrywać od tak zacnego zajęcia ?
Oj, ja

ale pięknie nam zagrali
prawie wszystkie przechodzące przeszły, kurcze że tym nie zagrałem
prawie wszystkie przechodzące przeszły, kurcze że tym nie zagrałem
Witam wszystkich ciepło w ten pochmurny dzień 
Witaj Darku i dzięki za maila.

Witaj Darku i dzięki za maila.

Robert...ja się zastanawiam, po co wogole tu pisze, nie typuję, nie gram już.....ale jakos tak smutno bez Was by mi było.....
Nie grasz ? wcale ? dlaczego ?- mnie rozkłada, powiem całkiem szczerze, cena
tzn. jeszcze gram, ale nie jest to taka zabawa, jak kiedyś...
No i, z coraz większym zdziwieniem, obserwuję -
LOSOWOŚĆ

Dobrze ja dziękuję za rozmowę jak coś ktoś będzie chciał jestem na gg Pozdrawiam
kathy była na odwyku od hazardu 
ja muszę grać choćby na sucho jestem uzależniony.
Powodzenia Darku

ja muszę grać choćby na sucho jestem uzależniony.
Powodzenia Darku

Dariusz - Twoja "metoda" obstawiania 10tki polega na trzymaniu sie tych samych liczb az do osiagniecia wiekszego rezultatu?
Robert....pisałam...to nie temat na czat...ale potrafisz wyciągac wnioski....
Wczoraj wspominana, długo z miernym skutkiem grana dziesiątka, której DZIŚ nie wysyłam
całkowicie GRATIS
11,13,14,22,23,55,66,67,69,77
powodzenia
i nie dziękować
całkowicie GRATIS

11,13,14,22,23,55,66,67,69,77
powodzenia
i nie dziękować

qfinto>>
Rób co chcesz, w granicach prawa dozwolonego
...
Ale - nie ręczę ,że będziesz jedynym, który z nich skorzysta
Ponieważ siła sugestii jest wielka
pozdrawiam wszystkich

Rób co chcesz, w granicach prawa dozwolonego
...Ale - nie ręczę ,że będziesz jedynym, który z nich skorzysta

Ponieważ siła sugestii jest wielka

pozdrawiam wszystkich

Witam wszystkich. Miłego dnia.. .

Racja Rob!
tak jak kiedyś tu pisałem, oglądałem program o graniu w lotto i podobno im więcej liczb typowanych tym mniejsze szanse, że wypadną
tak jak kiedyś tu pisałem, oglądałem program o graniu w lotto i podobno im więcej liczb typowanych tym mniejsze szanse, że wypadną
i stało się bonus rozbity po 150 losowaniach, ale jeśli chcecie dalej polować na bonusa to jest taka możliwość w grze pod uroczą nazwą JOKER
aktualnie 3 300 000 do wyjęcia

aktualnie 3 300 000 do wyjęcia

Proponuję takie hasło:
"My nie frajerzy i w JOKERA każdy wierzy"
zatem do kas HURA

"My nie frajerzy i w JOKERA każdy wierzy"
zatem do kas HURA

rico>>
o co Ci chodzi ? Czy ja gram za Twoje ? Czy mam grać w coś na co Ty mi dasz pozwolenie, albo tylko w coś się Tobie podoba ?

o co Ci chodzi ? Czy ja gram za Twoje ? Czy mam grać w coś na co Ty mi dasz pozwolenie, albo tylko w coś się Tobie podoba ?

Ja nie gram za twoje i na twoje, a zatem i ty nie musisz grać za moje i na moje, ale kasa jest do wyjęcia i kto chce to gra, bo jeszcze nie było zdarzenia żeby ktoś wygrał z patrzenia(typowania na sucho)

Z podawanych TU nie zagrałem jedynie w systemach lotto i mini / typowania, o czym pisałem do Pasko, "czy istnieje możliwość typowania 7 w lotto i 6 w mini "/ ...
zdrapki, których wyrazy podawałem
10 w MM na chybił, które podawałem na czacie
i wszystkie J z forum
są realnymi zakładami
rico
rico
rico
zdrapki, których wyrazy podawałem
10 w MM na chybił, które podawałem na czacie
i wszystkie J z forum
są realnymi zakładami
rico
rico
ricoPrzepraszam wszystkich
piszącego o "grze na sucho"* w szczególności
*sprowokowało mnie to, niepotrzebnie, bo jak pisałem wyżej - podaję zawarte realnie zakłady
piszącego o "grze na sucho"* w szczególności
*sprowokowało mnie to, niepotrzebnie, bo jak pisałem wyżej - podaję zawarte realnie zakłady
Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie Trafić szóstkę w "totka"
elos po raz drugi dziś

Wygram w lotto i mi ktoś kasę z łatwością wypłaci hehe:
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1670859,0,,wyplacil_300_tysiecy_zl__z_cudzego_konta,wiadomosc.html
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1670859,0,,wyplacil_300_tysiecy_zl__z_cudzego_konta,wiadomosc.html
Bry
Na 14-ta: 75,77,44,69,71,63,57,65,68,78,79,46,50,22,26,5,39,58,53,41.
Powodzonka

Na 14-ta: 75,77,44,69,71,63,57,65,68,78,79,46,50,22,26,5,39,58,53,41.
Powodzonka

Liczby sa na G16 nie zmieniam.podaj początek meila wyślę Ci trafienia i zobaczysz chwilkę po losowaniu co trafiłem, lub gdy będę na necie i wpiszę wyniki
Dziś juz od Ciebie maila dostałem zestawy z 14 losowań. Jeśli to coś innego to poproszę pawel3.3@o2.pl
co za pytanie?
wszystko zależy od tego jaka będzie ilość grających i jakie skreślą kub dostaną zestawy liczb.
W sumie jest ok 14 milionów różnych kombinacji
Jeśli wśród nich będzie prawidłowo skreślona kombinacja to szóstka padnie, a jeśli nie to nie.....
Proponuję rzut monetą,to powinno wyjaśnić nieco sprawę

wszystko zależy od tego jaka będzie ilość grających i jakie skreślą kub dostaną zestawy liczb.
W sumie jest ok 14 milionów różnych kombinacji
Jeśli wśród nich będzie prawidłowo skreślona kombinacja to szóstka padnie, a jeśli nie to nie.....
Proponuję rzut monetą,to powinno wyjaśnić nieco sprawę

ja juz od kilku dni siedze nad systemem na 5,6,7. mam nadzieje ze wkoncu go rozpracuje.
ojciec rozpracować system to nie sztuka napradę musisz tylko wiedzieć na ile liczb chcesz grać na jaką gwarancję i masz gotowe jak na dłoni
witalski dla Wszystkich....
Dariusz Witkowski .."..nie ucz Ojca dzieci plodzic..."
Dariusz Witkowski .."..nie ucz Ojca dzieci plodzic..."
ja system juz razpracowalem. Tylko prubuje wielu sposobow doboru liczb. patrze w mapach i w losowaniach. tyle tego ze juz mi glowa boli.
kto trafił 10/10? witam
ojciec coś Ci powiem .Dobór liczb jest taki sam jak zwykle tylko trzeba ustrzelić moment.Ja gram na 10-7-8-5-3 do skutku dużo tego jest nie powiem że nie ,ale gram do momentu trafienia większej kwoty i zmieniam liczby
Oky dobra Twoja robota Twoje liczby powodzenia.Pamiętaj jak coś pisz na meila lub gg tak jak co niektórzy a zawsze dostaniej rano najświeższe zestawy liczbowe z opisem
a masz nowe zestawy?
Dzieki ale nie bede szedl na latwizne jak inni. sam sprubuje to rozpracowac. jak nic nie pujdzie to moze sprubuje twoje zestawy.
jest, dziękówka Darku
ojciec zobacz co daje wytrwałosć gry .Zobacz temat Atak na ósemki na forum kiedy bzik Pan Tadzio robił tabelki.Zobacz listopad grudzień 2009 i styczeń 2010.Potem dałem na luz bo było tego za dużo.Sprwadz wyniki końcowe oceń a zobaczysz co daje wytwałość gry.

robercik102 mówisz masz chciałeś dostałeś i nie Panuj bo jestem za młody plis.
witaj darson

jak poszło losowanko??wczoraj??
ja niestety młodszy Darku
To nic. Tu nie ma Panowania ja nie muszę się Panować wszyscy jesteśmy tacy sami.
he he