Wpisy 1 518 627 – 1 518 726
1 maja 2013 14:04 → 1 maja 2013 15:22, 100 wpisów
jem obiadek
kondi ale ja mam 2/2 i 6/10..twoja trojke mam puszczona jeszcze na wieczór
moje liczby
2,7,21,31,42,52,57,69by to ch**** zaj****ł
ale to tak jest
prof ..tak bywa ja tez się w***iłem cały czas grałem az do wczoraj 20/42/71 dzisiaj zmieniłem i poszło i z plusem
HARTGE...jak by było z + no właśnie
13max....nie wysyłasz to tak mamy to celowo w ch*** z nami pogrywają i z nas się smieją
chyba trzeba się przejśc coś zagrac skuszę się na jokera taka kumulacja ładna
prof ..no tak jest nie byłem cierpliwy ***a no jestem na maxa w***iony
HARTGE...no nie zagrałem
Profi karwa zawsze tak jest nie zagra się wchodzi grasz non stop nic
Lila..narka
HARTGE...no i to często tak jest niestety
I jeszcze do tego dodać 55 no i by było
spadam i ja do wieczora
zjadłem i pa pa do wieczora
Dopisano wygrane multi multi
menel zmien dzban
a lilce to naprawdę proponuje fachową poradę lekarską póki mi jeszcze nie wypaliło wszystkich szarych komórek
ginekolog to ma życie
karwa muszę złożyć zażalenie do pomony o braku zawartości alkoholu w leśnych dzbanach
ja ide w komara ,po obiadku ciąc
witam ponownie
pytanie dla grających w keno - w co jest łatwiej trafic keno ? czy multi ? bo widze że keno ma bardzo niskie te główne wygrane np. 7 na 7
pytanie dla grających w keno - w co jest łatwiej trafic keno ? czy multi ? bo widze że keno ma bardzo niskie te główne wygrane np. 7 na 7
wasyl po jest wskazany rucha nie komar później się dziwisz że wątroba ma już dość
polkinia ja ci powiem tak w multi to mam słabe osiągi w wygranych ale w keno może są trochę niższe wygrane ale na pewno będziesz na plus niż w przeciwieństwie do multisam gram w keno i jest dobrze
keno 8/10,7/10 5/5 3 razy 8/6 4 razy 4/4 6 razy a w multi tyko jak już same zwroty
dzien dobry
skonczylem prace nad drugim programem (do analiz graficznych) i dzis lub jutro opisze go na forum... jesli ktos bedzie chcial go otrzymac, wystarczy napisac mi maila
skonczylem prace nad drugim programem (do analiz graficznych) i dzis lub jutro opisze go na forum... jesli ktos bedzie chcial go otrzymac, wystarczy napisac mi maila
gdzie moge zobaczyć wyniki keno kto ile wygrał i gdzie padla wygrana?
menel, widze, ze pasko dodal specjalna emotke to witania sie z toba
witaj unhappy lepiej proponuje ci grać strefami to już prawie jest dopracowane
rocco, nie ma publicznie dostepnych danych o wszystkich wygranych keno
program ma pomoc rozeznac sie w liczbach... moze tez zastapic mape... widac na nim wiecej i lepiej
choc koncepcja jest prosta jak drut... ale samodzielnie taka analize robiloby sie trudno
w srtefach jeśli trafisz choćiaż jedna liczbę z trójki to wygrana jest pewna
triset napisz mi maila (wysle wieczorem)... ja waszych nie znam
moj mail jest w profilu
moj mail jest w profilu
gdy dam troche odpoczac mozgowi wezme sie za zmiane pierwszego programu, zeby byl troche lepszy... wyniki tez opisze na forum
ulala nie gram w multi od rozbicia bonusa i nawet nie ogladam wynikow, takze nie mam pewniaczka
ale mam kwiatka a nawet caly bukiet
ale mam kwiatka a nawet caly bukiet
gdzie jest hlapek wysłałem mu pocztą najnowszego playboja i chce się dowiedzieć czy go już ochlapał czy nie
unhappy...dziękuje pięknie....ale popatrz w mapy jakiego byś mi polecił??
ulciu naprawde nie chce mi sie tam zagladac nigdy nie typuje, gdy nie gram... chcesz mnie skusic
ale widze, ze ts rozdaje niskie szostki w lotto... nabija ich liczbe to znaczy, ze do konca kwartalu czekaja nas ze dwie duze kumulacje...
61 albo 72, albo 78 ale bez gwarancji bo ja nie typuje pojedynczych liczb
właśnie ulala musimy mieć 4 trójki tak żeby wpadło min 1 liczba w trójce to już liczymy kase