Wpisy 15 066 – 15 165
20 lutego 2008 15:00 → 20 lutego 2008 22:05, 100 wpisów
za brzezickiego jest niezły kurs a ostatnio niezle wali płacą ponad 2 jak masz tyle kasy ryzykuj
jest jeszcze rodzynek w cieście przegrana jankowicz ze szwedową kurs olbrzymi 6.55 lub 3 sety 3.55 ale mogę się mylić
hokej
wojas 1.45
lokomotiw < 5.5 1.70
d.moskwa 1.65
to tak może by wyszło
wojas 1.45
lokomotiw < 5.5 1.70
d.moskwa 1.65
to tak może by wyszło
Jadę tędy biwakować Skodą 100 na Orawę,
Dlatego się spieszę, ryzykuję - przejeżdżam przez Morawę. Grasuje tam to straszydło, wychodzi z bagien,
Żre głównie Prażan, ma na imię Józek.
Refren:
Józek z bagien skrada się przez moczary,
Józek z bagien do wioski się zbliża.
Józek z bagien zęby już sobie ostrzy,
Józek z bagien gryzie, dusi.
Na Józka z bagien, komu by to przyszło do głowy,
Działa jedynie i tylko samolot na opryski.
2.
Przejeżdżałem przez wieś drogą na Vizowice,
Przywitał mnie wójt, powiedział mi przy śliwowicy:
Kto dostarczy żywego lub martwego Józka,
Temu dam córkę i pół PGRu.
Refren: Józek z bagien...
3.
Mówię: Daj mi wójcie samolot i proszek,
Józka Ci dostarczę, nie widzę w tym żadnego problemu
Wójt mi wyszedł na rękę, rano wzniosłem się w przestworza,
Na Józka z bagien proszek z samolotu pięknie opadł.
Refren:
Józek z bagien jest już cały biały,
Józek z bagien z moczarów ucieka,
Józek z bagien dostał się na kamień,
Józek z bagien, tu jest już jego koniec!
Dorwałem Józka, już go trzymam,
Dobra każda kasa, sprzedam go do ZOO.
Dlatego się spieszę, ryzykuję - przejeżdżam przez Morawę. Grasuje tam to straszydło, wychodzi z bagien,
Żre głównie Prażan, ma na imię Józek.
Refren:
Józek z bagien skrada się przez moczary,
Józek z bagien do wioski się zbliża.
Józek z bagien zęby już sobie ostrzy,
Józek z bagien gryzie, dusi.
Na Józka z bagien, komu by to przyszło do głowy,
Działa jedynie i tylko samolot na opryski.
2.
Przejeżdżałem przez wieś drogą na Vizowice,
Przywitał mnie wójt, powiedział mi przy śliwowicy:
Kto dostarczy żywego lub martwego Józka,
Temu dam córkę i pół PGRu.
Refren: Józek z bagien...
3.
Mówię: Daj mi wójcie samolot i proszek,
Józka Ci dostarczę, nie widzę w tym żadnego problemu
Wójt mi wyszedł na rękę, rano wzniosłem się w przestworza,
Na Józka z bagien proszek z samolotu pięknie opadł.
Refren:
Józek z bagien jest już cały biały,
Józek z bagien z moczarów ucieka,
Józek z bagien dostał się na kamień,
Józek z bagien, tu jest już jego koniec!
Dorwałem Józka, już go trzymam,
Dobra każda kasa, sprzedam go do ZOO.
Witam wszystkich przegranych! pewnie takich większośc ?choc byc może ktoś z was utrafił 9/9 z plusem i sie nie przyznaje he he - Julcia ta 6 w dużego lotka jest dobra ale nie wiem kiedy padnie musisz takich 6 miec z 16-24 żeby wygrywac jakieś pieniązki w dużego tym czasem ja mam na dzis pakiet 16 zakądów w expres lotto i skromne 2 zakładziki w multi uwielbiam siedemdziesiątki więc 5/{71,72,73,76,77} i taka przeplatanka czesto chodzących w 14 losowaniach 9 z plusem {3,13,22,26,29,30,37,61,73} to na tyle zobaczymy o 21.55 ?
Mario dzięki za dobre rady ,jestem ciekawa czy też tak ładnie śpiewasz ????
Jozin a Ty gdzie się mi podziewasz ,błądzisz gdzieś po spelinach....
Dzięki ,sam juz nie wiem ale 54 ,58 lub 56 z tego cos napewno wejdzie ale co? bo 21 i 65 to musi bys!!! :)
To bardzo smutne,że nie macie innych tematów tylko obracacie się w dyskusji: bedzie-niebedzie, wejdzie-niewejdzie,była-niebyła takie to płytkie i beznadziejne.szczerze mi Was żal.............
to jak Ci nas żal to spadaj. daj sobie luz człowieku po co tu zagladasza? nie trzeba wiekszej inteligencji zeby stwierdzić ze zagladają tu ludzie którzy grają albo berobotni idioci co sie lubia droczyć i nie mają co z czasem zrobić! to do której grupy należysz???
kiedys to byla fajna stronka bo kazdy pisal swoje typowania a teraz nie wiadomo co jest... jakies dialogi i piosenki piszą.. poszukajcie odpowiedniej stronki do tego a nie multipasco...
mała malutka to było na zaczepkisceptyka a akurat to wpadło mi do głowy moje typy już są
Ja jestem stałym często krytycznym użytkownikiem tej stronki,a ty dav79 jesteś zwykłym debilem,który potrafi tylko bełkotac o liczba od 1 do 80.Pewnie duzo pijesz denaturatu,bo to ty obrazasz ludzi,a liczby ci rozpusciły mózg,,,,,,,,
...jak pragnę kaczki co tu się wyrabia POKÓJ niech zapanuje czy musicie się obrażać wyzywać
Mała82 ale tu każdy typuje ,wystarczy przeglądać typowania .Jeżeli nasz Pasko nie ma nic przeciw temu ,to piszemy co chcemy .Ty nie musisz czytać wpisów ,tylko typować.Czasami ja tak robię .Mercedes zaśpiewaj coś jeszcze!!!!
Oj będzie wesoło ....
SCEPTYK chyba masz zły dzień ,tylko mnie tu nie wyzywaj bo wiem ,że to lubisz.
SCEPTYK chyba masz zły dzień ,tylko mnie tu nie wyzywaj bo wiem ,że to lubisz.
SPOKO,kobiety zawsze należy oszczedzać.Ja lubię dyskusje na własciwym poziomie.......
Mercedes to już sobie zaśpiewałam ,dawaj dalej...,tylko muszę też typować ale spoko.SCEPTYK dyskusja na właściwym poziomie to proszę zaczynaj ....
A CO BYŚCIE POWIEDZIELI NA LICZBY Z MOJEJ ZAGADKI
PRZYJACIELU ZAPEWNE PAMIĘTASZ ŚREDNIA OCEN ...
PRZYJACIELU ZAPEWNE PAMIĘTASZ ŚREDNIA OCEN ...
ale tym co nie znają powiem
średnia ocen ze szkoły
wiek dziewczyny od kiedy morze
ilość palcy u faceta
średnia ocen ze szkoły
wiek dziewczyny od kiedy morze
ilość palcy u faceta
Miło mi poinformować graczy i typowiczów,że wczorjszy dzień strajku,przyniósł spodziewane efekty.Obroty na gre w M.L. spadły o kilkanascie procent w porównani do dni poprzednich.Dzieki za przyłaczenie sie do akcji.P.S.Między innymi z powodu strajku prawdopodobie nie padła "6" w D.L.Pozdrawiam.
właśnie,poszukajcie odpowiedniej stronki na swoje wypowiedzi...bo tej szkoda
macie rację strajkujcie codziennie,będzie jakiś pożytek,bo mi wczoraj liczby poszły
KACZOR001 to było dobre...... ,ale to tylko tyczy się facetów,a co masz dla kobiet???
do każdego dotyczy,tylko pamiętajcie,w razie nie będziecie strajkować to piszcie na stronce,bo po co grać jak i tak liczby nie wejdą...z każdą grą będę miał "przody" i chyba o to chodzi
..CI CO MNIE ZNAJĄ WIEDZĄ JUŻ I SIĘ ZASTANAWIAJĄ NAD SENSEM MCH SŁÓW...CZYŻ NIE TAL ZIOMALE
TO MA SENS LICZB W PIOSENKACH JEST BEZ LIKU TAM SZUKAJCIE ICH JAK ZNAJDZIECIE TO SKREŚLAJCIE WMIG :)))))
a na koniec mój ulubiomy
..co było nie wróci i szaty rozdzierać....
..co było nie wróci i szaty rozdzierać....
kaczor tylko upewnij sie czy on ma glos do spiewania bo jak nie to z torbami pójdziecie
tak tylko które liczby KACZORKU wybrać,jeśli jest ich bez liku...tu jest pies
Brawo dla strajkowicza,jeden człowiek,a jakie efekty,Może w końcu Ci z Centrali zauważą jak skubią ludzi........
Kaczor001 ale podobno Mario chodził do klasy muzycznej to powinien lepiej śpiewać
FRAGMENT WYWIADU
Dziennikarz: Czy numery w toto-lotku są... ustawiane ?
Lotto: Wszystko na pewnym poziomie jest ustawiane. Ale wybór jest na jakim poziomie będzie doświadczone
I WSZYTKO NA TEN TEMAT
Dziennikarz: Czy numery w toto-lotku są... ustawiane ?
Lotto: Wszystko na pewnym poziomie jest ustawiane. Ale wybór jest na jakim poziomie będzie doświadczone
I WSZYTKO NA TEN TEMAT
JULCIA11- a ty co tak po mnie jedziesz ? ja cie nie ruszam i nie chcij ! tak zgadłaś zazwyczaj jak zaśpiewam tak mi ludzie i kulki tańcza !!!
KACZOR001- spólek to ja i trio nie mam zwyczaju tworzyc poza tym nie lubie cwaniaczków i żartownisiów pożartuj sobie w swoim otoczeniu bo jesteś zmorą tego chatu i paru innych zartownisiów
Mario ,ale ja nic do Ciebie nie mam tylko doczytałam się ,że chodziłeś do klasy muzycznej a to nie grzech prawda?
Mario ja nie mam w naturze tańczyć jak mi śpiewa facet.Ale uśmiechnij się i podaj mi lepiej jakieś numerki na jutrzejsze losowanie.Przepraszam jeżeli Ciebie uraziłam.
Nie nie obraziłem a numerków w dużego nie podaje na chacie juz o tym wielokrotnie pisałem wejdz w moje typy dużego jutro i wyciągnij wnioski
Mario usmiechnij się :),zobacz mercedes to aż śpiewa ze szczęścia.
skożystaj z tych parek w duzego 10,35--20,31--23,37--27-31--19,24--10,46--7,10--35,36--18,19--14,25 i trójki 27,31,20--31,37,23--24,32,19--14,25,10--35,46,10--czwórki 18,19,35,36 oj jst tego rozpisywania
stanowczo stwierdzam ze dzis nie padnie zadna ze skreslonych liczb na moim kuponie, wiec pytanie brzmi..gdzie tu logicznosc?:) matycz ma racje, znow pomieszalam logike z patologia:) niech zyje patologia i vodka:)
jak pobijecie ,rekord jaki uzyskalem ,3x6x6 w DL +1x5 EL w ciag 2 lat to podyskutujemy,okolice olsztyna.
sanmdacz juz nie cholercia
sandacz mówie Ci oni wygrają dostaje rozdwojenia oglądam na tv N wszystkie mecze naraz z ligi pilot mi sie pali hehe ;)Ale fenebrahce narazie prowadzi tez je wcisłam w kupon no zobaczymy jeszcze wszystko sie moze zdazyc;)
bingo :) juz lubie rekordziste:)za urok i wdziek osobisty:)
i skromnosc!:)
chyba nie jestes tym rekordistą z pod Olsztyna co wygrał żeczywiście w ciągu miesiąca 2 razy 6/6 w dużego i obecnie zostawiła go żona odsunełą się cała wioska stracił majątek i pije jabole pod sklepem ? to nie ty ? co ?
Dobrej nocy życzę i oczywiście o 21.55 dużo emocji a pózniej wysokich wygranych.
ale z nas komentatorzy no hihih :))super ten mecz widac ze sie biją az sie chce oglądac ;)
no on podobno ma dzis urodziny jak dobrze dosłyszałam mógły zrobic sobie taki prezent ;)
znów masz 2? ja mam 56 i te trójki co tam wyzej pisałam i 74 ale te ma za małą kwote.
Barca jeszcze strzeli,Machester Utd również a 2 remiski do połowy już weszły.
postawiłem też na zwycięską piątkę z 17 02 [2 22 30 52 71] może wejdzie
Romano1409 Machester Utd tez mysle ze szczeli cosik sie męczą z tym lyonem.Wogóle było warto postawic na remisy w pierwszej połowie oprócz celtiku wszedzie remis.
sandacz do 3 dni ona wejdzie mówie Ci znów mam te swoje przeczucie:))
juz 2-2 niesamowity mecz:)
no i nie padło sobie 56:( piterex gratki ;)