Wpisy 1 500 695 – 1 500 794
19 kwietnia 2013 17:32 → 19 kwietnia 2013 20:33, 100 wpisów
multi multi nie jeżdże pociągami ale pan pewno dalej zapowiada,ponadto Poznań przez te remonty jest nieco straszny
medea , jeszcze trzeba brać pod uwagę że przeważnie większość kulek jest z przedziału 41-80
reniuszka ale dworzec pkp jest ładny jak będę jechał do Poznania to będę go musiał zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=yRzW1s8-ocE
no nienajgorszy multimulti,niektórzy twierdzą,że najgorszy z najnowszych dworców
reniuszka ale przynajmniej coś remontują i będzie ładnie
reniuszka w realu jeszcze go nie widziałem ale tak jak mówię jak będę w Poznaniu to go ocenię na YouTube wydaję mi się ładny
a ja jestem zdesperowana niedawno odebrałam nowe okulary25 marca,a wysiadając z saneczek kolejki górskiej na Malcie potknęłam się runęłam na prawą stronę i je sobie zjechałam-780zł do tyłu
reniuszka bo ta stara część dworca to straszy
jackwar
chodzi mi o zestaw 5,8,35,39,60,65,66,70,72,76 . Okienko to 13,14,19,21 kwietnia
chodzi mi o zestaw 5,8,35,39,60,65,66,70,72,76 . Okienko to 13,14,19,21 kwietnia
medea fakt i trzeba też brać go pod uwagę lecz musisz zrobić taki zestaw na numerki od 41-80 . jak byś mogła to był bym wdzięczny o taki zestaw
oj straszy,ale czytałam o genialnym pomyśle że na miejscu starego ma powstać budynek biurowo-hotelowy czujesz to? bo ja nie
reniuszka ale teraz budują dworzec pks i coś mówią że te dwa dworce mają być połączone może coś wiesz na ten temat
reniuszka ok rozumiem
13max33
jackwar
Zawsze można grać na hurt 70-tek i 50-tek bo te lubią sobie dośc regularnie wchodzić w większej ilości czyli daty bazowe do podstawień są A na poważnie wczoraj zaczęłam badac zestaw podany przez bezrobotnego gdzie liczb z przedziału 41-80 było całkiem sporo bo 10. Cały zestaw dość często dawał 8/15 i 9/15 ale także 10/15 oraz 12/15. Spróbuję ustalić dla niego okienka i ci podrzucę na e-maila (szpiony z TS nie śpią
Zawsze można grać na hurt 70-tek i 50-tek bo te lubią sobie dośc regularnie wchodzić w większej ilości czyli daty bazowe do podstawień są A na poważnie wczoraj zaczęłam badac zestaw podany przez bezrobotnego gdzie liczb z przedziału 41-80 było całkiem sporo bo 10. Cały zestaw dość często dawał 8/15 i 9/15 ale także 10/15 oraz 12/15. Spróbuję ustalić dla niego okienka i ci podrzucę na e-maila (szpiony z TS nie śpią
dziś jeszcze mogą porządzić liczby z trzech piątek :
11,12,16,71,73
2,18,34,50,66
13,29,45,61,77
11,12,16,71,73
2,18,34,50,66
13,29,45,61,77
dziś byłam u optyka po nowe by zrobili i koszt nowych,bo tańsze oprawki 690zł,wię przydało by się trochę świeżej gotówki
reniuszka
właśnie kończę pracę ale podeślę ci ten arkusz z domu Tyle, ze to metoda lekko mówiąc eksperymentalna no i za wyniki nie ręczę
właśnie kończę pracę ale podeślę ci ten arkusz z domu Tyle, ze to metoda lekko mówiąc eksperymentalna no i za wyniki nie ręczę
reniuszka mówili w teleskopie że chyba na garbarach pkp chce też burzyć mini dworzec ale tam to się nie dziwię bo tam pełno narkomanów i innych takich mówiąc krótko aż strach tam wyczekiwać pociągu a i sam dworzec to raczej przystanek bardzo zdewastowany
multi multi młoda nie jestem ale kawka na dworcu w Poznaniu?co o tym myślisz
dzięki madea ja dziś zrobię 3 dziesiony z map , taki mix kominy śpiochy i czuje
reniuszka może kiedyś ale nic na razie nie obiecuję
i tak dobrowolnie tracęę kasę,by może w końcu ją wygrać,więc nie będę mieć żadnego żalu
multi i dla tego się takie miejsca burzy by przez czas budowy toważystwo znalazło sobie inne miejsce a nowe jak postawią to będą musieli przypilnować , pewnie monitoring a najważniejsze w tym by wydać kasę i by ktoś zarobił
multi wycofujesz się ?
ja mam siostrę cioteczną w Poznaniu jest nauczycielką w jakimś tam słynnym gimnazjum
ja mam siostrę cioteczną w Poznaniu jest nauczycielką w jakimś tam słynnym gimnazjum
dobra kochani idę odpocząć,bo twarz potłuczona,posiniaczona i zdarta
jackwar tak zgadza się ale jakbyś to widział to nie zazdroszczę tym podróżnym co tam wsiadają
jackwar no wiesz ja nie jestem poznaniakiem także wszystkiego nie znam
reniuszka a co się stało ?
reniuszka to życzę wysokich wygranych i miłego wieczoru cześć
jackwar co zagrasz na wieczór ?
jak na razie to mam 2 dziesiątki
7 24 29 42 44 60 61 62 68 77
3 5 8 24 28 42 50 66 69 76
7 24 29 42 44 60 61 62 68 77
3 5 8 24 28 42 50 66 69 76
jackwar ok jeśli pozwolisz to zerknę w testerze jak chodzą
jackwar ten pierwszy jest dość dobry
jackwar tak ale moje zdanie jest takie że jak coś w miarę chodzi to od czasu do czasu chodzić będzie choć nikt nie powiedział że ten drugi tez nie ma szansy bycia
jackwar wieczorem będzie losować Magda
------
............................
............................
Nikogo nie ma, to idę sobie.. .
...............................
...............................
WN
japtan
dobra to mnie już czas życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania.
japtan
co do parki to nie wie , nie jest to moja ulubiona liczba
co do parki to nie wie , nie jest to moja ulubiona liczba
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Cześć wam nie było mnie dzisiaj bo bronowałem pole. A macie jakieś kupony na dzisiaj albo jutro ?
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki