Wpisy 1 500 795 – 1 500 894
19 kwietnia 2013 20:35 → 19 kwietnia 2013 21:12, 100 wpisów
Użytkownik krzyho0661 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Użytkownik krzyho0661 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
jak byś był rycerz z lancą to by same się zlatywały anie musisz szukać
Dobry wieczór
Tomasz ja wiem
jak to jest mieć pieniądze przez kilka dni w miesiącu
spartakus jak myslisz jutro zagra bvb bayern real i barca? obstawiłem 10 20 1 1
jackwar
Sami milionerzy u Pasko siedzą nastepny milioner karwa się znalazł
Medea,a wagi to kiedy coś mają szansę wygrać?
kondi
Odebrałam, ale w pracy a teraz jestem tak zmęczona, że myślenie zostawiam sobie na jutro
Odebrałam, ale w pracy a teraz jestem tak zmęczona, że myślenie zostawiam sobie na jutro
Pasko musi im założyć złoty czat , będą sobie pisać ile to kasy mają i ile wydają
jeszcze emeryt będzie członkiem jako człowiek sukcesu , gdzie wszędzie był , wszystko widział i wszystko wie
jeszcze emeryt będzie członkiem jako człowiek sukcesu , gdzie wszędzie był , wszystko widział i wszystko wie
kondi , widzisz że dziewcze styrane a ty namolny jak mol na futro
tczewianka no cóż mam powiedzieć od wtorku Księżyc w Wadze czyli Bliźnięta, Wodniki i Wagi powinny mieć niezły okres do południa w czwartek
kodni ..uuuuuuuu zapowiada się coś na nocke ... Twoja luba zdrowa nie boli dzisiaj głowa
babka w totku mówi tak mój chlop to mial szczenscie 9 razy trafil 5 w lotto czensto jezdzilam mu odbierac kase a teraz umarl i liczby wziol do grobu a ja nic nie moge trafic
Liczby na przyszły tydzień dla Bliźniąt 6,21,38 dla Wodników 10,14,22 a dla Wag 2,8,37
jackwar
czarna seria u mnie, dopiero kwiecien jest a ja juz mam 3-ci pogrzeb
czarna seria u mnie, dopiero kwiecien jest a ja juz mam 3-ci pogrzeb
max
Skorpion 16,33,41 a także liczby związane z 9
tczewianka dla nas numerologiczną liczbą tygodnia jest 7
Skorpion 16,33,41 a także liczby związane z 9
tczewianka dla nas numerologiczną liczbą tygodnia jest 7
torsan ..jak Tobie sie podobaja te rajstopy to dllaczego nie kupisz sobie ..krzysio poda tobie link na allego
meduś ..dziekuje kochanie 33 /41 pasuje a nad 16 bede się zastanawiłą
dziewczyny po buziaczku dla mnie....na przywitanie......co jest
agatkaa , współczuje ale niestety tak to przeważnie już jest że na tamten świat jeden zmarły ciągnie bliskich . Na pocieszenie ci powiem że później będziesz miała spokój z takimi imprezami .
jakcwar
Lwy mają fartowne dni w przyszłą sobotę i niedzielę. Liczby będą na profilu w niedzielę Muszę na chwilę zniknąc
Lwy mają fartowne dni w przyszłą sobotę i niedzielę. Liczby będą na profilu w niedzielę Muszę na chwilę zniknąc