Wpisy 1 500 595 – 1 500 694
19 kwietnia 2013 15:38 → 19 kwietnia 2013 17:32, 100 wpisów
a i tak mnie ruchają
a jak wysyłasz np 10 zakładów to jak zatypujesz
To wtedy wchodzi ..i napisze trafiłem 8/10 skan w profilu i pozamiatane
Tak albo albo i żeby nie było że u kolektorki czy przez telefon zagrane
rafalski ..czemu nie chcesz jechaC do TS było 7/10..miałeś coś w domku kumka dziurowa pchałeś na lody xxx czy po co co było zboczuchu i znikammm
krzysio ..i znikam a Twoja kumka tez była dziurawa kupiłes na allegro
gram dalej nie odpuszczę im, me dupsko twarde
kondi
No i co wykombinowałeś ?
Ja stawiam z braku pomysłów na 1,4,7,9,10,14,29,31,75,76 czyli zestaw który niedawno przyniósł mi 7/10
No i co wykombinowałeś ?
Ja stawiam z braku pomysłów na 1,4,7,9,10,14,29,31,75,76 czyli zestaw który niedawno przyniósł mi 7/10
POczekaj jeszcze tylko kilka PO wprowadzą, to ciekawe, czy nie zostaniesz w samej elicie elit - prawie, jak 'ostatni robak' - PO grywający w jokera { {hahaha}}
13maxa ..nie kupiłe ..widziałem wszystko ..moge ale ja przestam świntuchu
dobra naaaraka
krzysio nie narka tylko znikam
Użytkownik emilka1111 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Nieeeee, noo - powaga, to taki amerykancki zwyczaj, ale - no co ja zrobię lubię czosnek i już
wiesiek ja z tej paczki zodiaka co miałem 50 zł tak sobie powoli kupuje ale na 5 czy 6 sztuk jeszcze złotka nie było a wszystko takie ze 2x 10 tys 2 x 100 i tys
pewnie znowu coś z 'bazą danych', albo konkurencja jakoś działa, albo może Kerownik coś grzebie - też widziałem swój txt i "wpis jest zatwierdzany" i w oknie i na czacie
Gracz z miejscowości Kraków wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Super 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Witam serdecznie!!!
karwa czy ktoś wie o co chodzi?wczoraj w obu losowanich nie było żadnej 50-tki ściślej liczb od 44 do59[los.1],a w drugim od
17 2 losow.od 34-51
48-63
karwa czy ktoś wie o co chodzi?wczoraj w obu losowanich nie było żadnej 50-tki ściślej liczb od 44 do59[los.1],a w drugim od
17 2 losow.od 34-51
48-63
reniuszka ja w MM od 2 tygodni gram raz na tydzien wiec nawet nie pacze sie co tam im leci
Witam wszystkich
reniuszka
trisetum
trisetum
reniuszka
może i losowo częściej się takie coś zdarza, ale -
wbiłem w losowanie 1332 i - brak liczb od 48-63...
moim zdaniem - pozostaje, jak nie wyczujesz - kiedy, a pewnie jednak - z pewnością pewną - nie wyczujesz - albo
skupiać w jakieś miejsce, przedział 'grę', albo odwrotnie
z jakiegoś miejsca, zakresu - rezygnować
.......................................
coście się tak na te '27' zaparli ? ??
poowwoooooo
może i losowo częściej się takie coś zdarza, ale -
wbiłem w losowanie 1332 i - brak liczb od 48-63...
moim zdaniem - pozostaje, jak nie wyczujesz - kiedy, a pewnie jednak - z pewnością pewną - nie wyczujesz - albo
skupiać w jakieś miejsce, przedział 'grę', albo odwrotnie
z jakiegoś miejsca, zakresu - rezygnować
.......................................
coście się tak na te '27' zaparli ? ??
poowwoooooo
miranm61
wisiek77
robal36
mrówka faraona
wisiek77
robal36
mrówka faraona
medea76
i reszta...
reniuszka
a od kiedy spisujesz wylosowane na blankiet ?
bo - ja od jakiegoś już czasu, i tak paCZę i paCZę
i mnie, to już chyba niewiele
zdziwi
MMP1984 i znika
.
a od kiedy spisujesz wylosowane na blankiet ?
bo - ja od jakiegoś już czasu, i tak paCZę i paCZę
i mnie, to już chyba niewiele
zdziwi
MMP1984 i znika
.
moim skromnym zdaniem chodzi o przygotowanie pola do zgarnięcia bonusa. Ostatnim razem jak był porównywalnie wielki to też w losowaniach brakowało całych przedziałów na przemian z maniakalnym powtarzaniem się pewnych układów liczb. Jednym słowem zaczynam mieć paranoję
multi
multi
medea to tak jak ja.też to widziałam te braki przedziałów jakiś czas temu
robal ja sobie spisuję na katrce i potem się temu przyglądam,na blankiet nie nanoszę
jackwar
reniuszka
Najgorsze, że potem jak ten bonus pada to w losowaniu gdzie lecą prawie same śpiochy na które wkurzeni ich nie wypadaniem przez kilkanaście losowań nie stawiamy
reniuszka
Najgorsze, że potem jak ten bonus pada to w losowaniu gdzie lecą prawie same śpiochy na które wkurzeni ich nie wypadaniem przez kilkanaście losowań nie stawiamy
reniuszka od otwarcia nowego dworca pkp jeszcze nie byłem na dworcu pkp w Poznaniu i powiedz mi czy ten pan jeszcze zapowiada pociągi http://www.youtube.com/watch?v=zRPxM5UH1B8
jackwar
medea , masz rację z tym przygotowywaniem do zgarnięcia bonusa ale to się dzieje dla tego że kuleczki już są przemęczone i pewnie mają mikropęknięcia co powoduje że częściej wpadają od innych , jak na razie to jeszcze jest mało powtórek ale będzie coraz więcej , chyba że zmienią zestaw