Wpisy 1 487 798 – 1 487 897
9 kwietnia 2013 08:44 → 9 kwietnia 2013 10:12, 100 wpisów
jackwar,tris
Trisetum.. .
..................................
..................................
Islandorka.. .
Patrzę w mapy pogodowe.. .
Czarno to widzę.. . Wiosna prawdziwa przyjdzie w ....maju.. .
...................................
Patrzę w mapy pogodowe.. .
Czarno to widzę.. . Wiosna prawdziwa przyjdzie w ....maju.. .
Medea.. .
medusia a czy książka o której wczoraj mi mówłaś przyda sie bez exela do gry w totka czy nie bardzo???bo przeglądam allegro...
u mnie ciepło...w czwartek ma być 13 stopni...ptaszki śpiewają,słoneczko.bez wiatru...
wiesiu dobry dobry...
cholibcia jasna co za chlanie od rana...
no wiesiu toś się obłowił...
triset
+ 3zł jeszcze było
karwa na 14 zdrapek pod rząd tylko 2 miały wygrane
+ 3zł jeszcze było
karwa na 14 zdrapek pod rząd tylko 2 miały wygrane
kurna chata jakie przedpołudnie??? wiesiu tobie sie juz pory pomyliły, a może "wczorajszy" jestes???
tris bosko wręcz...
islandorka
Sama w sobie książka Carolana nie pomoże w grze w totka, bo jej autor skupia sie na zastosowaniach kalendarza spiralnego do typowania na giełdzie. Książkę w wersji pdf można ściągnąć z sieci, ale jak wiadomo to piractwo
Sama w sobie książka Carolana nie pomoże w grze w totka, bo jej autor skupia sie na zastosowaniach kalendarza spiralnego do typowania na giełdzie. Książkę w wersji pdf można ściągnąć z sieci, ale jak wiadomo to piractwo
medusia widziałam, dlatego pytam, dzieki i czekam w takim razie na cyferi od ciebie...
wiesiu jakos ten Oświęcim kiepsko mi sie kojarzy...może tam nie kupuj...
jak puszcze kilka zakładów mini to pewnie nawet marnego zwrotu nie będzie
ide bo mnie wciąga żołądek...
isla
tam już 2 główne padły w zdrapkach a 5 km obok w kończynce 10000
tam już 2 główne padły w zdrapkach a 5 km obok w kończynce 10000
wiesiek ja dzis licze na 4/5 w mini.....moze nawet być podzielone na 2 zakłady
islandorka
Na razie pracuję nad analizami tzn. czy typowanie w datach jakie wychodzą w tym kalendarzu w widoczny sposób wzrasta szansa na wygraną. Na razie ustaliłam, że jeśli chodzi o przedział 70-79 to podstawiając daty gdy wpadło 6/10 lub 7/10 uzyskuje się daty, w których wpada co najmniej 5/10, ale niestety margines błędu to 5 dni tzn. kalendarz wyznaczna 10-11 kwietnia a dość często 5/10 czy 6/10 wpada w ciągu kolejnych 5 dni. Może coś jednak z tego będzie. Teraz analizuję 1-10 i nawet mam już policzone, to ci po południu podeślę byś mogła sobie razem ze mną pośledzić jaka będzie skuteczność
Na razie pracuję nad analizami tzn. czy typowanie w datach jakie wychodzą w tym kalendarzu w widoczny sposób wzrasta szansa na wygraną. Na razie ustaliłam, że jeśli chodzi o przedział 70-79 to podstawiając daty gdy wpadło 6/10 lub 7/10 uzyskuje się daty, w których wpada co najmniej 5/10, ale niestety margines błędu to 5 dni tzn. kalendarz wyznaczna 10-11 kwietnia a dość często 5/10 czy 6/10 wpada w ciągu kolejnych 5 dni. Może coś jednak z tego będzie. Teraz analizuję 1-10 i nawet mam już policzone, to ci po południu podeślę byś mogła sobie razem ze mną pośledzić jaka będzie skuteczność
a ja wam chłopaki mówię, że będzie coś z tego 14,16,29,40,32,34,5,13,15,35
medea, a ty tylko do 40 grasz?
jak lew wygra to już nie musi polować
U mnie wieje od wschodu, jest.. ., a na termometrze tylko 0 stopni.. .
...........................................
Niedługo w Radiowej Jedynce będą mówić o firmach, w których ubezpieczamy samochody.. .
...........................................
Niedługo w Radiowej Jedynce będą mówić o firmach, w których ubezpieczamy samochody.. .
witam
Islandorko poczytaj sobie
http://bossa.pl/edukacja/AT/okienka_carolana/
Islandorko poczytaj sobie
http://bossa.pl/edukacja/AT/okienka_carolana/
Znikam.. .
...........................
...........................
wiesiek za młodu jak sie nie znałem na systemach skresliłem system 12 do lotka ...jak mi zaspiewała ile mam zapłacić to głupi sie zrobiłem ze dzieci mi źle kupon nadały
triset
ale jak by nakupić zdrapek za równowartość sys8 to szansa na zwrot jako taki jest a w minilotku nie ma
ale jak by nakupić zdrapek za równowartość sys8 to szansa na zwrot jako taki jest a w minilotku nie ma
tri
nie ma ***a na 70 zdrapkach po zł zawsze coś sie wyskrobie
nie ma ***a na 70 zdrapkach po zł zawsze coś sie wyskrobie
wiesiek luknij na ta stronke lottoforum ludzie kupuja całymi paczkami jak sie zwróci 50% jest dobrze
2 zakłady w mini mam zobacze czy cus jeszcze skombinuje
narazie triset
lukne
narazie triset
lukne
cała paczka lotka wygrana 94 zł
cała paczka krzyzowki 233
cała paczka 7 wygrane 85 zł
cała paczka krzyzowki 233
cała paczka 7 wygrane 85 zł
a ile jest zdrapek w paczce? 100?
ciekawe , czy w ts wiedza , do ktorych kolektur w polsce trafiaja zdrapki z glownymi wygranymi
fabryka zdrapek wie w jakich numerkach są wygrane przeca więc TS tez to musi wiedzieć
w mojej kolekturze poszla plotka , ze w paczce szybkie 50 jest glowna wygrana , przyszedl gosciu i wykupil wszyskie zdrapki , mowila babka ze za ok 6 tys , wygral w sumie 800
multuś w TS wszystko wiedzą, to najlepsi jasnowidze świata, potrafią nawet przewidzieć losowania
a na drugi dzien byla inwentaryzacja i kolektura byla nieczynna
jak widać plotka to najlepsza reklama
debiut krzyż xl niezbyt okazały , na 2szt tylko 1x5zł
ciekawe co mirek wydrapał
ciekawe co mirek wydrapał
pewnie kolektorka wyjęła tą jedną wygraną zdrapkę
to facet byl nadziany kasa, ale jak powiadaja "chytry podwojnie
traci"
traci"
albo desperat, zapożyczył się i popłynął
to trzeba mieć mocna psychikę jednak aby za 6 koła drapek kupić
mało prawdopodobne by w jednej żb były zdrapki jednej edycji za 6k