Wpisy 1 484 188 – 1 484 287
6 kwietnia 2013 13:33 → 6 kwietnia 2013 13:48, 100 wpisów
torsan...też własnie,szukają a biura oszuści się cieszą.Odpuść sobie to dziadostwo.Kup gazetkę i szukaj na własną rękę
murzyn ty interesisz mnie tyle co śnieg sprzed dwóch lat ,tak więc odbij<<< wiesz ,czyli ta zasade mozna zastosowac do torsana,Jasza ,fiolki, franka etc. czyli kto komu gorzej doradza ,jak ,czy ty ??
u mnie czytałem ogłoszenie starsza pani szukała ostatnio zdrowego pana do pozowania,,,obraz rysowała czy coś 20 zł na godzine
Fiola...na hulaszczy>> broń Boże...mnie pieniądze nie maja prawa zmanierować
murzyn...1 484 156. murzynek34 2013-04-06 (13:22)
eeeee smerfetka to co ??? zeby ma w mur wnic ?? jak zna jezyk , ma
cash i sile przebicia to niech walczy ,a co ??
......................
Jaby miał cash nie musiałby wyjeżdżać.No doradzasz po c***u
eeeee smerfetka to co ??? zeby ma w mur wnic ?? jak zna jezyk , ma
cash i sile przebicia to niech walczy ,a co ??
......................
Jaby miał cash nie musiałby wyjeżdżać.No doradzasz po c***u
czornuchu o chu*j ci chodzi ?
lika..brat był w Hola..mówił dobrze płaca tylko obrywa japek niz polak ..dawno było 5 lat temu....a tu skoro inaczej opowiadają ..i dobra znikama..
to jest zdrowa szkola zycia ,ja prze nia przeszlem , i zycze innym
tego samego ,ale nie z zawisci tylko aby nauczyli sie czegos
tego samego ,ale nie z zawisci tylko aby nauczyli sie czegos
krzysio ja 5 lat temu zakończyłem przygode z pośredniakami,wiadomo czasem coś tam sie uda ale w wiekszości przypadków to dno i 2 metry mułu
Hart
Hart
lika ..nie znajomy ..jak kto obcy pierwszy był pracy Hola ..1 rok pózniej brat brat był..
FiOla..
krzysio..no widzisz znajomy załatwił,to coś innego.Jakby torsanowi znajomy załatwił to ok ale nigdy nie za pośrednictwem biura
kurcze,
u mnie schbowy, ziemkniaczki po izraelsku i sałatka (lodowa+szczypior+ogór+śmietana)
u mnie schbowy, ziemkniaczki po izraelsku i sałatka (lodowa+szczypior+ogór+śmietana)
lika..torsan z znajomy ..miał mówi jaka praca i ile kasa ..jak on torsan jak wszystko wie.. sam wybierać dobra praca albo wybierz sam wyrzucić praca..
fiOla..
fiOla..
torsan ze 6-7 l. temu jak jechałem poc. ze szczecina do nas we wrocławiu dosiedli mi się podróżni, co jechali z hiszpani do tarnowa- pracę mieli "załatwioną" chyba przez tarnowski urząd pracy- przy zbiorach i też zostali oszukani, pracy nie dostali, na dojazd stracili i byli wściekli i zrozpaczeni; także z 10x się zastanów nim się zdecydujesz
siuśka<<< ja nikogo nie ładuję
jesli facet dobrze się zorganizuje to osiagnie to co zamirzał i to należy mu podsuwać a nie teksty typu "samo przyjdzie do ciebie"
jesli facet dobrze się zorganizuje to osiagnie to co zamirzał i to należy mu podsuwać a nie teksty typu "samo przyjdzie do ciebie"
kondziu ja mam pierogi z kapustą i grzybkami i pyszne ciasto z truskawkami...normalnie mmmm
lilka,
po izraelsku - no nie wiem. kraj pochodzenia - Izrael było, to są po izraelsku
po izraelsku - no nie wiem. kraj pochodzenia - Izrael było, to są po izraelsku
a dziś jolka zadbała o drapka i 50 w szy50 nr.099 i 20zł pączek nr.069
i witam przed losowankiem
i witam przed losowankiem
drapek-wiem,wiem na razie się tylko zapisałem wcale nie musze jechać
lika...eeetamm praca jak byyydłoo ..sejm cwaniaku lezy w domu ..lepiej idziemy napad na bank TS ..wawa ..i spokoo..
dawaać
.
Karwaaa
.
Losowanieee !
.
Karwaaa
.
Losowanieee !
grzesiu ty mnie nie dżażnij...
drapek-u mnie w kol. wisi 5/5 w MM x2 kreślone i 4/5 w mini też kreślone
franulka to co tam dzis obstawimy???