Wpisy 1 484 288 – 1 484 387
6 kwietnia 2013 13:48 → 6 kwietnia 2013 14:00, 100 wpisów
Lila.. .
.........................................
.........................................
torsan jak w sanoku działa poczta inpost- może tam na listonosza przyjmą- niedawno u mnie kogoś przyjęli
Fiolka.. .
...........................................
...........................................
HARTGE-po takiej po której powinienm spokojnie robote znaleźć jednak rzeczywitość jest inna po handlówce jestem
torsan...a najlepiej idź do urzędu pracy,zarejestruj sie i niech Ci szukają pracy,pierdzistołki
+2. Ale upał.. .
...................................
...................................
torsan walcz i nie sluchaj siuśki
murzynisko od*** się ode mnie ok? Przy***łes się do mnie jak szczerbaty do suchara.Znajdź sobie inny obiekt zainteresowań,
Estek.. .
.................................
torsan albo bierz 20k dotacji z urzędu pracy i .... otwieraj żb- całe mp będzie u ciebie grało
Torsan wiesz w czy tkwi problem że często pracodawcy nie chcą przyjmowac bo nie masz doświadczenia sam to przerabiałem
Jano.. .
lila-w urzędzie jestem od 3 lat i przez ten czas dwa razy mnie wysłali żebym cv złozył i na tym koniec
HARTGE....a zeby je mieć trzeba je najpierw gdzieś zdobyć.Porąbani ci pracodawcy
net mi przycina
.
.islandorka 55 i twoje 56
.
.
.ihaa
tak tylko skąd wziąć to doświadczenie jak nie chcą Cie przyjąć?? oto jest pytanie..
OK
dawaaać
.
Dawaaać
.
Dawaać
cześć
jano
jano
ihaa
" 7 kulek z Albatrosa"...
......................................
......................................
ihaa
ihaa
lika..sejm kradnie ludzie kasy od ludzie ..tak ubierać ładnie ubiór zawsze tak balują co dzienne i lodyxxx 10 samiców..a my jak bydło ..mam szukać praca i płaci podatek ... i znikam..
300.