Wpisy 1 483 041 – 1 483 140
5 kwietnia 2013 13:57 → 5 kwietnia 2013 16:26, 100 wpisów
salto mortale...
witam wszystkich
5,15,16,17,22,27,46,54,63,73,z plusem
5,15,16,17,22,27,46,54,63,73,z plusem
lila...
jackwar
Gracz z miejscowości Bielsk Podlaski wygrał 141 063,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Lublin wygrał 141 063,30 zł w grze Mini Lotto
dotam
.
.
.
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
02,05,26,29,34,36,39,42,45,46,47,51,60,66,69,71,73,74,77,78
Plusem jest liczba: 69
02,05,26,29,34,36,39,42,45,46,47,51,60,66,69,71,73,74,77,78
Plusem jest liczba: 69
Użytkownik yes yes 50 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
franio i co???
jano
a u mnie 3/10 bez plusa ale cóż ciągle nie można wygrywać
zobaczymy wieczorem
no franio co masz???
dobra to na mnie już czas życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania.
multuś...
franio sie chyba obraził...
mrówki jeszcze śpią...
wiesiu ale w profilu tego nie widać...
franio franio franio !!!!!!!!!!!
franio już se ide, możesz sie ujawnic...
kto będzie wieczorem w losowaniach lotto?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 680 000 zł
Witam wszystkich
Januszu właśnie czytałem artykuł o mieszkance powiatu niżańskiego, która ma najdłuższy okresów bezrobocia w Polsce. i były tam twoje wypowiedzi
Januszu właśnie czytałem artykuł o mieszkance powiatu niżańskiego, która ma najdłuższy okresów bezrobocia w Polsce. i były tam twoje wypowiedzi
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/rzeszow/smutne-rekordy-23-lata-bez-pracy-i-256-procent-bez,1,5460486,region-wiadomosc.html
Janusz oczywiście są lenie gdzie woli w domu siedzieć dostać zapomogę , jakieś żarcie , czas miło leci , ma czas na spotkanie z kumplami i wypicie browarka . Prawda niestety jest smutna , nawet w warszawie jest brak ofert pracy . Jedną ofertą po godzinie jest zainteresowanych ponad 200 osób . Powodem tego jest likwidacja zakładów pracy , wzrost podatków i szara strefa . W warszawie ostatnio było zapotrzebowanie na kierowców autobusów , było bo pani prezydent postanowiła zlikwidować parę lini . Tworzy się błędne koło Chęć większych wpływów do budżetu po przez zwiększenie podatków , mandatów i grzywien skutkuje zwalnianiem pracowników i likwidacją firm .
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 319 000
Zgadza się
A pisałem, bo po prostu wiem jak to jest z bezrobociem.
Ci, którzy są najdłużej bezrobotnymi wcale nie jest powiedziane, że mają najgorzej.
Są ludzie, którzy są 2-3 lata bezrobotni i cierpnią katusze, a są tacy, którzy są na bezrobotnym 20 lat i wcale im to nie przeszkadza. A później czyta się taki artykuł, że mamy w województwie 12 osób, które są od 20 lat na bezrobociu... i piszą, że to rekord i że trzeba im strasznie współczuć. Nie mówię, że nie... ale ilość lat bycia na bezrobociu jeszcze o niczym nie świadczy i w ten sposó nie wyłania się najbardziej pokrzywdzonych.
A pisałem, bo po prostu wiem jak to jest z bezrobociem.
Ci, którzy są najdłużej bezrobotnymi wcale nie jest powiedziane, że mają najgorzej.
Są ludzie, którzy są 2-3 lata bezrobotni i cierpnią katusze, a są tacy, którzy są na bezrobotnym 20 lat i wcale im to nie przeszkadza. A później czyta się taki artykuł, że mamy w województwie 12 osób, które są od 20 lat na bezrobociu... i piszą, że to rekord i że trzeba im strasznie współczuć. Nie mówię, że nie... ale ilość lat bycia na bezrobociu jeszcze o niczym nie świadczy i w ten sposó nie wyłania się najbardziej pokrzywdzonych.
Pasko jak taka osoba jest bez pracy 20 lat to sam wiesz że się do niczego nie nadaje albo pracuje na czarno . Swoją drogą urzędnicy też się nie popisali by taką osobę nie zmusić do pracy , jak to twierdzą zaktywizować ją zawodowo Są tworzone kursy , gdzie spawacza uczą pedikiur a chłopa angielskiego by mógł łatwiej dostać pracę , paranoja i nabijanie kabzy firmą .
Test MM na NIE z godz. 14........ 4/20
......................................................
......................................................
Marysia Zwierzynska mnisia25
monisia**
niema za co
monisia ty