Wpisy 1 482 741 – 1 482 840
5 kwietnia 2013 10:41 → 5 kwietnia 2013 12:16, 100 wpisów
zostawiam - na rozweselenie i poprawę humoru:
>>.obserwująśc tą stronę widzę że przez osobnika(lub osobniczkę) pseudo XXX ludzie na tej stronie chcą się pozabijać tylko dać wam noże.Opowiem wam pewną historię parę lat temu na pewnym forum internetowym mój znajomy z pracy pozał dziewczynę o nicku XXX(nomen omen)która miała na imię XXX pisali parę miesięcy i on się w niej zakochał.wysłała mu kilkadziesiąt zdjęć rzczywiscie piękna kobieta.Błagał ją o telefon ona nie chciała mu dać tego numeru wrezcie dał jej swój numer zadzwoniła po pewnym czasie.Ze szczęscia opił się i mnie zaprosił.W końcu nie mogąc ustalić jej adresu zatrudnił dedektywów i po tygodniu zadzwonili że już wszystko wiedzą i czy on chce pojechać z nimi.Pojechał na miejsce myślę że mogę zdradzić gdzie- do XXX w XXX.Co się okazało na miejscu,50-letni facet tłusty i garbaty zabawiał sie całą dobę siedząc w internecie i udając kobietę.XXX MÓJ KUMPEL RAZ NA ZAWSZE WYLECZYŁ SIĘ Z INTERNETOWYCH MIŁOSCI.Dlatego zalecam szczególną ostrożność
XXX<<
i
i
>>.obserwująśc tą stronę widzę że przez osobnika(lub osobniczkę) pseudo XXX ludzie na tej stronie chcą się pozabijać tylko dać wam noże.Opowiem wam pewną historię parę lat temu na pewnym forum internetowym mój znajomy z pracy pozał dziewczynę o nicku XXX(nomen omen)która miała na imię XXX pisali parę miesięcy i on się w niej zakochał.wysłała mu kilkadziesiąt zdjęć rzczywiscie piękna kobieta.Błagał ją o telefon ona nie chciała mu dać tego numeru wrezcie dał jej swój numer zadzwoniła po pewnym czasie.Ze szczęscia opił się i mnie zaprosił.W końcu nie mogąc ustalić jej adresu zatrudnił dedektywów i po tygodniu zadzwonili że już wszystko wiedzą i czy on chce pojechać z nimi.Pojechał na miejsce myślę że mogę zdradzić gdzie- do XXX w XXX.Co się okazało na miejscu,50-letni facet tłusty i garbaty zabawiał sie całą dobę siedząc w internecie i udając kobietę.XXX MÓJ KUMPEL RAZ NA ZAWSZE WYLECZYŁ SIĘ Z INTERNETOWYCH MIŁOSCI.Dlatego zalecam szczególną ostrożność
XXX<<
i
i
mirnam61
Na dziś jakiś śliczny Jokerek - będzie grany, czy zapomniany ?
Na dziś jakiś śliczny Jokerek - będzie grany, czy zapomniany ?
Witam ktoś może wie gdzie można znalezc tabele prawdopodobieństwa gry kaskada ?
+7. Może być.. .
.............................
.............................
Ron555
http://www.multipasko.pl/news89.html
- podział wygranych - ilość losów 1.352.078 sztuk
PS
skąd klikasz ?
http://www.multipasko.pl/news89.html
- podział wygranych - ilość losów 1.352.078 sztuk
PS
skąd klikasz ?
Robal, ciekawe czy tu są jakieś tłuste grubasy, podszywające się za kogoś
Gracz z miejscowości Tłuszcz wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Amorek
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
o tłuszczu mowa
Wiesiek.. .
...........................
Test:
o2, o4, o6, o9, 10, 13, 15, 18, 20, 23, 25, 27, 28, 31, 33, 35, 36, 38, 39, 42.
--------------------------------------------------
43, 46, 49, 50, 51, 53, 54, 57, 59, 63.
...........................
Test:
o2, o4, o6, o9, 10, 13, 15, 18, 20, 23, 25, 27, 28, 31, 33, 35, 36, 38, 39, 42.
--------------------------------------------------
43, 46, 49, 50, 51, 53, 54, 57, 59, 63.
Dzięki Robal "skąd klikasz ?" sorry ale nie zrozumiałem o co Ci chodzi... ?
.
.
.cześć mirnam
.
.cześć mirnam
Mała.. .
Może liczba ...10 będzie ze snu.. .
.................................
Może liczba ...10 będzie ze snu.. .
.................................
I to jest śliczne...
Bosch - przyznam się - podobnie, jak cholera podobnie myślałem
ale... - no żebym widział wcześniej ten wpis nie zadał bym pytania- "jak uważasz SIR skąd, czemu aż tak mniejsze ilości ?" jaki jednak ten robal durny, nie ?
>> Aby nie kpił ze mnie ktos kto urwał sie z choinki że znowu spadłem z konia ,wystapie jako Sir.
Wprawdzie opłata za jeden zakład wzrasta do 3 zł, ale będą większe i ....częstsze .
Co oznacza ta wypowiedź???
Ano zakład drożeje z 2 zł na 3 zł ,mniej ludzi bedzie grać i w zwiazku z tym kumulacje bedą nie co 3-4-5 losowań lecz co 5-6-7 a nawet 10 losowań a więc częściej będzie nagłasniana reklama...dzis kumulacja.
Bo co by to były za kumulacje we wtorki ,czwartki i soboty.
Wtedy by nie było kumulacji ,może raz na rok by nie trafiono 6/6 a wówczas kumulacje byłyby rzadko ,raz na rok.
A tak będa czesto ,może nawt przez miesiąc.
M.Z.W...nadażasz/
Bo to trick słowny ,ot co.<<
dokładnie - tak, tak
PS
Ron - - nieważne zdrowie ważne
miłego
Bosch - przyznam się - podobnie, jak cholera podobnie myślałem
ale... - no żebym widział wcześniej ten wpis nie zadał bym pytania- "jak uważasz SIR skąd, czemu aż tak mniejsze ilości ?" jaki jednak ten robal durny, nie ?
>> Aby nie kpił ze mnie ktos kto urwał sie z choinki że znowu spadłem z konia ,wystapie jako Sir.
Wprawdzie opłata za jeden zakład wzrasta do 3 zł, ale będą większe i ....częstsze .
Co oznacza ta wypowiedź???
Ano zakład drożeje z 2 zł na 3 zł ,mniej ludzi bedzie grać i w zwiazku z tym kumulacje bedą nie co 3-4-5 losowań lecz co 5-6-7 a nawet 10 losowań a więc częściej będzie nagłasniana reklama...dzis kumulacja.
Bo co by to były za kumulacje we wtorki ,czwartki i soboty.
Wtedy by nie było kumulacji ,może raz na rok by nie trafiono 6/6 a wówczas kumulacje byłyby rzadko ,raz na rok.
A tak będa czesto ,może nawt przez miesiąc.
M.Z.W...nadażasz/
Bo to trick słowny ,ot co.<<
dokładnie - tak, tak
PS
Ron - - nieważne zdrowie ważne
miłego
Witajcie !!! Jak lepiej zagrać w Mini Lotto na 16 zakładów na chybił trafił czy 8 na dwa losowania też na chybił ? I zastanawiam się czy z dwie kaskady nie kupić też tylko że tam jeszcze nic nie wygrałem a wy ?
.
.
.robal ta historyjka o garbatym po 50-e to opowieść nie ? Z ,trudne sprawy' ? Czy ? ,,dlaczego ja '' ogladalem pare odcinkuw poebane to jak lato z radiem
.
.teraz emeryt może sie okazać że to emerytka %3b)
.
.robal ta historyjka o garbatym po 50-e to opowieść nie ? Z ,trudne sprawy' ? Czy ? ,,dlaczego ja '' ogladalem pare odcinkuw poebane to jak lato z radiem
.
.teraz emeryt może sie okazać że to emerytka %3b)
Krzysztof, to chyba bez różnicy, tyle że emocje się szybciej przy 16 skończą
To zagram przy 16 a co trzeba ryzykować !!!
To zagram przy 16 a co tam trzeba ryzykować !!! A wezmę na chybił bo sam raczej sensownych liczb nie skreślę raczej ?
Albo nie 8 na dwa losowania lepiej o tak zrobię. A kto z was jeszcze gra w Mini Lotto ?
krzysztof ja
nie wiem - skąd ktoś wlepił
franek
- TO znalazłem w /typowaniach ...
A to o kumulacjach - na /forum
naprawdę - piękne bywały, a i też w I-ej księdze gości, tematy ...
dobrego trafnych
franek
- TO znalazłem w /typowaniach ...
A to o kumulacjach - na /forum
naprawdę - piękne bywały, a i też w I-ej księdze gości, tematy ...
dobrego trafnych
Ludzie zazwyczaj na chybił trafiają więc ja też spróbuję !!!
ludzie zazwyczaj nic nie trafiaja
. .
.
.robal nawzajem trafnych i tobie
.
.robal nawzajem trafnych i tobie
. .
.
.ja lubie na mini patrzeć a wy ?
.
.ja lubie na mini patrzeć a wy ?
tylko tej grze ts-a ufam
Witam wszystkich,
trochę mnie denerwuje ta fala krytyki pod adresem TS wszyscy co nie mogą nic trafić zaraz wypisują że "to manipulacja" itd. itp. a przecież nikt na siłę do naszych kieszeni nie sięga i kasy nie wyciąga. To chyba my sami z naszą wolną wolą gramy bo marzymy o wysokiej wygranej a cena zakładu to tzw. podatek od naszych marzeń. Więc po co krytykować? chyba tylko po to żeby sobie ulżyć brak wygranej bo nikt na razie nie ma dowodów że TS coś ściemia przy losowaniach.
trochę mnie denerwuje ta fala krytyki pod adresem TS wszyscy co nie mogą nic trafić zaraz wypisują że "to manipulacja" itd. itp. a przecież nikt na siłę do naszych kieszeni nie sięga i kasy nie wyciąga. To chyba my sami z naszą wolną wolą gramy bo marzymy o wysokiej wygranej a cena zakładu to tzw. podatek od naszych marzeń. Więc po co krytykować? chyba tylko po to żeby sobie ulżyć brak wygranej bo nikt na razie nie ma dowodów że TS coś ściemia przy losowaniach.
. .
.
.ale jutro daje parke 3,4 ni ma chu** wejść powinna
.
.ale jutro daje parke 3,4 ni ma chu** wejść powinna
. .
.
.wiesiek hehe
.
.wiesiek hehe
no pewnie że dowodów nie ma, ale przy dzisiejszej technologi wszystko jest możliwe
A w Lotto gracie z Plusem czy bez ? A i czy tylko jak są bardzo duże kumulacje czy bez znaczenia na wygraną ?
najbardziej śmierdzi MM, tam stałe stawki, a proporcje wygranych zawsze poniżej 50%
Witam! Na tym polega cały pic, zlikwudowali komisję , dziadki były ale oczy mieli i cos mogli zerknąć.A manipulowanie kombinacjami , to prych, nawet na sreonce MP sa "generatory' co mig generują"chcianą" kombinację.
Nie mówiąc już o kaskadzie to jest dopiero wynalazek XXI wieku co ?
no w kaskadzie, to by nawet super komputera nie potrzebowali, żeby szybko obliczyć pustą kombinację
Ciekawe czy Joker dzisiaj ktoś w końcu trafi ?
30?
Niby taka prosta gra a jaka trudna zarazem !!! 12/24 typowanych liczb a ja nawet 8/12 nie trafiłem nigdy już parę razy w to grałem wam się udało ?
I właśnie o tym pisałem jak ktoś sądzi że to wszystko "to pic" to przecież nie musi w ten "pic" a jak już gra to zanaczy że godzi się na zasady TS i nie ma przeproś
krzysztof wiesz czemu by nie musieli się wysilać z tą kaskadą, bo mogliby pustą kombinację już zrobić przed sprzedażą losów. Przecież wszystko jest na chybił
Tristeum, zmien gatunek , albo czestotliwosc spozywania-powinno pomóc.
Masz 13 ?
ja nikogo nie oskarżam, tylko gram w grę, która ma największe prawdopodobieństwo uczciwości
To waszym skromnym zdaniem zdaniem w co najlepiej grać ze wszystkich gier ?
w to na czym ts nie ma nic do stracenia, czyli mini
Krzysztof.. .
Zagraj w Lotto.de. Do wygrania 60 milionów w złotówkach.. .
......................................
Zagraj w Lotto.de. Do wygrania 60 milionów w złotówkach.. .
......................................
Wczoraj dwie osoby trafiły w Mini Lotto ciekawe jak zagrały jakimi sposobami ?
Gram na kwadraty w MM 4,9,16,25,36,49,64, jak nie puscilem ,to weszlo w realu dwa razy pod rzad 6z7 tych liczb. 2600 zl poszło się pie...ić. ...wa je....ć
Jak 2600 z trafionych 6/7 ?
system pelny 6z 7 , 7 zakladów ,koszt 17.5zl, tak gram, jestem do tylu ,az milo, a było blisko i dwa razy pod rzad, ..rwa.
Na stronie w Mini Lotto trafiłem 3/12 i co bym zagrał tak realnie to ile bym był do tylko !!!
Na stronie w Mini Lotto trafiłem 3/12 i co bym zagrał tak realnie to ile bym był do tyłu !!!
tam poniżej wygranych masz tabelę, zobacz sobie
wygrana 676.80 przy inwestycji 990, czyli sporo w plecy
A wy gracie w Mini ?
a nie pytałeś już?
i śnieg nie pada
bo jak wieje to nie za bardzo opłaca sie grać bo kulki lecą krzywo
Witam wszystkich
a jak śniegu napada, to nasiąkną i nie chcą latać
trisetum
wiesiek77
i reszta załogi mp ...
wiesiek77
i reszta załogi mp ...
Na chybił czy sam skreślasz ?
wisiek 77 i ja wygrane ostatnio coś trafiłeś ?
*wiesiek77
Mozna tez pograć na tzw. liczby pierwsze, zobaczcie losowanie w lotto 26 marca 3,7,11,17,31,41, same l. pierwsze, w typach na MP trafilem 4/12, w realu nie gralem,czasem można cos ustrzelic.hej.
krzysztof c do mnie te pytanie kierujesz ?
multimulti
nic nie wygrywam
ta passa trwa juz od początku roku
nic nie wygrywam
ta passa trwa juz od początku roku
to wszystko zawsze będzie przypadek, dopóki ktoś wehikułu czasu nie wynajdzie
wiesiek77 ja trafiłem 2 x pod rząd 4/6 w lotto 30 marca oraz 2 kwietnia i wszystko na chybił trafił oto dowód http://typowanieparkami.com.pl/Czworki%20Lotto.html 30 marca 7 zakład 2 kwietnia 2 zakład
czwórki w lotto to ja jeszcze nigdy nie miałem
w lotto nie gram prawie wcale,jak kumulacja duża to jeden zakład,przewaznie system 6 w mini gram
wiesiek77 i jeszcze 30 złotych w multi multi plus razem odebrałem w środę 377 złotych 40 groszy zresztą te zestawy mam także na swoim profilu (na żółtym pasku)
wiesiek77 ja też nie gram ale 27 marca miałem wyjazd do pewnego miasta i wiedziałem że tam w pewnej kolekturze już padły trzy razy 6/6 w dużym lotku i zagrałem i mam