Wpisy 1 482 841 – 1 482 940
5 kwietnia 2013 12:16 → 5 kwietnia 2013 13:08, 100 wpisów
wiesiek77 jeszcze przedłużyłem do wtorku zobaczymy
wiesiek77 ktoś tu napisał nawet że z grami jest tak jak z życiem nieraz nic długi czas a póżniej zaskoczenie miłe
wiesiek77 nie chce namawiać ale lepiej grać jednym zakładem ale grać i dać szczęściu szanse
wieseik77 to prawda a grać się powinno dla relaksu a nie z musu bo co to daję wysłać 50 kuponów nic ja wygrywałem w multi multi plus jednym zakładem
wieseik77 a w lotto tak jak mówię gram od "święta" a że teraz wchodzi to gram a jak przestanie wchodzić to przestanę grać w lotto
z tym graniem na siłę to fakt, mój staruszek wygrał kiedyś 6 w totka i tak się nakręcił, żeby to powtórzyć, że wszystko ładnie oddał ts-owi
wiesiek no ja najwięcej na jednym zakładzie w multi multi plus miałem 8/10 na chybił trafił i to 2 x taka sama sytuacja była 5 marca 2011 roku godzina 14:00 oraz 11 sierpnia 2012 roku godzina 22:15 mam to na profilu wystarczy sprawdzić
rafalski tak robi wiekszosc ludzi,jarają sie ze wygrali 50,500,5000 itd a oddaja to z nadwyżką TS'owi a tak na marginesie nawet ta wygrana nie postawiła ich na nogi bo już dawno razy xx tam zostawili
rafalski38 nie no bez przesady
greg
greguniu czyżby cieniutko...mruga}}
islandorka30,5
powaga, potem całe życie konstruował jakieś systemy i twierdził, że jest już blisko i dupa, życia nie starczyło
multuś
aaa myslałam ze nic nie ugrałes greg, a to kacorek...nie zazdroszcze...
greg, a to czemu tak dużo aż główka, boli nie ma sie umiaru???
multuś to mówisz ze masz farta na chybika???
widzę że 30 marca główna wygrana w lotto padła w Białymstoku może to ta kolektura gdzie padały dość często główne wygrane sam TS mówił że w Białymstoku jest kolektura która jest najszczęśliwsza w Polsce ale nie wiem czy to o tą chodzi
karwa całą Polske przejechac do kolektury i pewnie nawet trójki bym nie miał
tris już ja jeszcze obiadu nie jadłam...
wiesiu ty to masz pomysły...to i tak nic nie da...
islandorka30,5 tak a jak grałem na swoje liczby to 7/10 miałem raz na 3-4 lata a teraz proszę są efekty
tris ja wole
mult1984, moze po prostu nie warto śledzić liczb tylko walić na pałę
multuś no to trzymaj byczka za rogi jak żeś go złapał...
ja też jak kiedyś nie miałam kompa to częsciej wygrywałam na swoje niż teraz jak tu zaglądam podpatruje, człowiek ma zawsze nadzieje...a nuż...
a jak to nie pomoże to pałą w ts-a
mówcie co chcecie ale szczęśliwe kolektury są tylko ich jest bardzo mało i trzeba wiedzieć gdzie warto grać i czas gra także dużą rolę w zawarciu zakładu
islandorka30,5 dzięki
ale faktem jest ze jak mówią o wygranych to częsciej na chybika...
gdzieś słyszałem, że najlepiej grać blisko swoich urodzin
dawniej na stronie TS to szło łatwo sprawdzić gdzie warto grać dziś jest już trochę z tym problem ale jakoś sobie radzę
rafał to znaczy 1x w roku???
islandorka, ale faktem jest też, że najwięcej ludzi tak gra z lenistwa
drugim faktem jest, że jak się skreśla to się wybiera ładne liczby, a na ch/t wychodzą głupie, podobnie jak w losowaniach, dlatego się wygrywa
drugim faktem jest, że jak się skreśla to się wybiera ładne liczby, a na ch/t wychodzą głupie, podobnie jak w losowaniach, dlatego się wygrywa
faktem jest ze jak widze pewne osoby na zmianie przy maszynach lotto to czesto ide gdzie indziej bo przy nich nigdy nic nie moge wygrać...
islandorka30,5 no jakby jeszcze doliczyć imieniny do 2 razy w roku
isla, tak miesiac przed i po
*to
rafał o tym samym myśle ze czasem są tak beznadziej cyfry ze sam człowiek na pewno by nie skreslił...
u mnie padał 5/5 w mini na cybika systemem a wtedy liczby było normalnie z kosmosu...i weż tu sam skreśl takie...
padła...
islandorka30,5 no właśnie a wtedy takie liczby wchodzą i człowiek nie wyboru musi coś wygrać
chyba pora na obiad bo cosik literki zjadam...
dokładnie, a jak sobie tutaj w testerze wpisałem 1,2,3,4,5,6 to wychodziło mi najwięcej czwórek niż w jakichś przemyślanych kombinacjach w przeciągu wszystkich losowań
multuś...
islandorka30,5 ja też jestem chyba głodny bo też zjadam literki
ja wczoraj dałam dwóm koleżankom ze snu 3/3 a sama g...wygrałam...
ok idziemy na obiad zajrzymy na losowanie... przynajmniej ja...
. .
.
.witam przed losowaniem
.
.witam przed losowaniem
i ja
. .
.
. islandorka ja tez bdj obiad
.
. islandorka ja tez bdj obiad
islandorka30,5 to życzę smacznego i wysokich wygranych o 14:00 cześć
rafalski38 cześć
franek
lilka już jest u korna
. .
.
.jakie pewniaki ? Ja niejestem przekonany ale 9..
Jak myślicie do czterech losowań może być 7,8,9 ?
Myśle też o ciągach 50.ek
.
.cześć multi multi
.
.jakie pewniaki ? Ja niejestem przekonany ale 9..
Jak myślicie do czterech losowań może być 7,8,9 ?
Myśle też o ciągach 50.ek
.
.cześć multi multi
franek myślę że od 51 do 60 to dobry pomysł
lilka co mnie bijesz
mirnam61
lilka a coś słyszałaś na ten temat wcześniejszych losowań
multi multi
ja też tak uważam zobaczymy o
14
ja też tak uważam zobaczymy o
14
pylcek nie "kracz" bo pójdę z torbami
franek bo patrzyłem kiedyś w testerze liczb to ten przedział liczbowy dość dobrze chodzi mam na myśli że były tam 7/10,8/10
multi multi
wiem i tak może być o 14 albo 22
wiem i tak może być o 14 albo 22