Wpisy 1 479 915 – 1 480 014
3 kwietnia 2013 09:50 → 3 kwietnia 2013 10:45, 100 wpisów
ula
nie wiem, czy dzisiaj zagram, raczej nie, bo jak patrze za okno, to nie bedzie mi sie chciało wysiadać namiescie, bo wczoraj strasznie sie umordowałem
nie wiem, czy dzisiaj zagram, raczej nie, bo jak patrze za okno, to nie bedzie mi sie chciało wysiadać namiescie, bo wczoraj strasznie sie umordowałem
Pasko jeszcze jedna ikonka co zobrazować będzie nowego z idiotycznym nickiem
pylcek
"jak wszyscy zaczynają je kreślić"... - wszyscy ? tak ? A jak sądzisz - ile osób, w jakich konfiguracjach, i na ile skreśleń - gra na powtórzenia, a ile oczekiwane ? Ile gra "z czapki" z sufitu, z maszyny - po trafieniach jakichś spektakularnych - wysokich - masz jakiekolwiek info ?
Przy dużych ilościach na małej ilości skreśleń - jasne - można mieć p r a w i e pewność, ale - to jest zupełnie inna bajka...
Taka "1" - teraz zaczyna wchodzić, losowo, na komin, wpada w tunel - sądzisz, że będzie widać specjalną różnicę w ilościach, jak w końcu się wturla ?
A 50-ki - to odbijają się 'czkawką' jeszcze z czasów pierwszych 317 losowań - nawet podobno jakiś program "chodzi", był na rynku - czytałem niedawno z wykluczeniem tego zakresu, a kilka razy na te kilka tysięcy losowań dawał ciekawy efekt...
W nocy DarekW bodaj wpisał - 'powtórka 7/7 była ostatnio cztery razy' - i co ? Widać jakąś różnicę w ilościach trafień ?
Ta gra, moim zdaniem - #cenzura# ilościami kombinacji do wyboru
"jak wszyscy zaczynają je kreślić"... - wszyscy ? tak ? A jak sądzisz - ile osób, w jakich konfiguracjach, i na ile skreśleń - gra na powtórzenia, a ile oczekiwane ? Ile gra "z czapki" z sufitu, z maszyny - po trafieniach jakichś spektakularnych - wysokich - masz jakiekolwiek info ?
Przy dużych ilościach na małej ilości skreśleń - jasne - można mieć p r a w i e pewność, ale - to jest zupełnie inna bajka...
Taka "1" - teraz zaczyna wchodzić, losowo, na komin, wpada w tunel - sądzisz, że będzie widać specjalną różnicę w ilościach, jak w końcu się wturla ?
A 50-ki - to odbijają się 'czkawką' jeszcze z czasów pierwszych 317 losowań - nawet podobno jakiś program "chodzi", był na rynku - czytałem niedawno z wykluczeniem tego zakresu, a kilka razy na te kilka tysięcy losowań dawał ciekawy efekt...
W nocy DarekW bodaj wpisał - 'powtórka 7/7 była ostatnio cztery razy' - i co ? Widać jakąś różnicę w ilościach trafień ?
Ta gra, moim zdaniem - #cenzura# ilościami kombinacji do wyboru
cześć
greg
cześć kondi
greg
cześć kondi
ula %3b)
ula
darek mowisz , ze wreszcie przyszedl czas na 1 ja mysle ze w kwietniu czas na przedzial 1 - 10
ula uśmiecham się do
Ciebie
Ciebie
mirnam
w wawie niech pada tu to może spaść nawet metr , przynajmniej nie którzy zarobią
w wawie niech pada tu to może spaść nawet metr , przynajmniej nie którzy zarobią
wiesiek nic dzis nie drapie i nic nie gram praktycznie od tygodnia miałem 2 zdrapki jakoś mnie to już nie kręci
w kończynce wydrapali 10000 w grojcu
jesli to ten sam grojec w którym kupiłem 40 kończynek i c***a to sie w***ie
jesli to ten sam grojec w którym kupiłem 40 kończynek i c***a to sie w***ie
wiesiek u mnie niedawno wydrapal ktoś w Totka 40000 a ja tam co dnia kupowałem zdrapki
triset
nie wiem czy ta sama bo nie mam starych zdrapek żeby sprawdzic numery
nie wiem czy ta sama bo nie mam starych zdrapek żeby sprawdzic numery
sopata , powaga , śniło mi się że był kibelek zajęty i czekałem a już nie mogłem
u mnie wiosennie, ale jutro ma padac i wiac...
witajcie
witajcie
ulcia jesteś?
jackwar
A kiedy ten sen miałeś ? możesz przesłać mi - NA PW / uwaga - NIE do księgi gości !!/ - swoje typy ????
A kiedy ten sen miałeś ? możesz przesłać mi - NA PW / uwaga - NIE do księgi gości !!/ - swoje typy ????
pogoda ujowa nie ma roboty przez ta pogode nie ma kasy na granie masakra
ulcia zaraz powiem cyferki ale prosze cię podrzuć na meila nazwe programu swojego
a 38 , 39 ?