Wpisy 147 913 – 148 012
18 sierpnia 2010 22:38 → 19 sierpnia 2010 08:30, 100 wpisów
Panie Darku - fajna ta stronka
ale dzisiaj znowu poległem na polu chwały i moje pukony nic nie wygrały
Panie Darku jeżeli mogę prosić o jakieś liczby pana sposobem na 7 lub 10 liczb adres e mail jest u mnie w profilu. wiem że ma pan dużo takich osób ale ja tylko raz 

jest tu ktoś czy wszyscy już robią rozpiski na jutro?
zdazyłem zjesc kolacje i wejsc na multipasko i było inne wideo było w multi multi 55 i sie zawiesiło cos było dla mnie miałem wszystko dobre wygrałem 2 zakłady 8z5 14.00 i nastempnie 8z5 22.00 i ta sztyczka juz nie działa
dzis nie mialam pomyslu na cyfry
Napisalam na kartce cyfry spisane z duzego lotka tylko inaczej od tylu
13 to 31
17 to 71
22 to 2
23 to 32
24 to 42
32 to 23
Napisalam na kartce cyfry spisane z duzego lotka tylko inaczej od tylu
13 to 31
17 to 71
22 to 2
23 to 32
24 to 42
32 to 23
a 19 jak to będzie od tyłu?
kolektura byla zamknieta wiec cyferki sa w torebce nie wyslane
19 1 i 9
19 1 i 9
olena - nie źle to sobie wykombinowałaś
najlepsze są liczby z maszyny 30,31,32,35,40 a już chciałem zrobić zwrot kuponu ze tak piękne liczby a jednak...wszystko zdarzyć się może.Bęben jest nieobliczalny

juz kilka razy tak spisalam i czesto tak wypada - juz ten sposob sprawdzony

ciekawe, ale wiadomo każdy sposób jest dobry jeśli powoduje przypływ gotówki z lotto do Twojego portfela 

chyba już nie będę miał na myśli oddawnia nawet przy opcji,1,2,3,4,5

jakbym dostał do lotto 1,2,3,4,5,6 to bym sie zastanowil - choc z drugiej strony taki kuponik to bym oprawił w ramke i na sciane 

dokładnie - prawie jak złoty numer w telefonii komórkowej
dodaj jeszcze dwa zera i puść jutro 9/10 za 7,50zł
cos mi się pochrzaniło ale mniejsza z tym
ja już uciekam - jutro musze wyjątkowo wczesnie wstac - 10:30
dzisiaj tak długo spałem że nie zdążyłem na losowanie o 14 - pierwszy raz tak miałem
dlatego wszystkim dobrej nocy! 

a do lotto albo 1,2,3,47,48,48 albo 1,2,11,12,21,22 a do mini 1,11,21,31,41 (taka pionowa kreska na blankiecie)
paaaa
dzisiaj tak długo spałem że nie zdążyłem na losowanie o 14 - pierwszy raz tak miałem
dlatego wszystkim dobrej nocy! 

a do lotto albo 1,2,3,47,48,48 albo 1,2,11,12,21,22 a do mini 1,11,21,31,41 (taka pionowa kreska na blankiecie)
paaaamajklasz to trochę wcześniej wstajesz ode mnie ja około 11stej z opcją budzika+drzemka

wszystkim życzę dobrej nocy i niech się właściwe cyferki przyśnią
Witam ponownie.

30 sledzi czat.. .
A może to czyta Myszka1 z Chicago??? Pozdrawiam.. .
A może to czyta Myszka1 z Chicago??? Pozdrawiam.. .
Dobranoc.
Pozdrawiam wszystkich z Chicago.
dla szczesliwcow.Wedrowca troche sie spoznilam ale jutro u mnie u Was dzis sie poprawie bede wczesniej na czacie
dla szczesliwcow.Wedrowca troche sie spoznilam ale jutro u mnie u Was dzis sie poprawie bede wczesniej na czacie
Witam Wszystkich. Miłego dnia.. .

Kathy. Witaj.. .

Dariusz - chyba tez sie bede trzymał tych samych liczb az padną ale póki co bede grał na piatki lub siodemki z przedziału 1-40. Przynajmniej takie mam plany.
tola-też kiedyś grałem na te same liczby ale nic z tego nie miałem,teraz gram zależnie od tego co ciegawego w mapach się wyczynia i pod (na 8-9 skresleń)i te parę złotych na koniec miesiąca jest(na czysto).Witam Darek

Ja gram tylko w soboty z powodu braku mozliwosci zawitania do kolektury na tygodniu. ale i tak dobrze na tym wychodze, bo mniej trace a 3 tyg temu trafilem 6/7. jedna liczba i by bylo 6000 zł.
Darku, wszedłem wczoraj na stronki, które masz na swoim info
i zarejestrowałem się ciekawe stronki
i zarejestrowałem się ciekawe stronki

dars2 Dzięki za uznanie.
Uwaga: Osoby które podały mi meila dostały dzisiaj nowe
zestawienia liczbowe z opisem.
Uwaga: Osoby które podały mi meila dostały dzisiaj nowe
zestawienia liczbowe z opisem.
witam
Darus ja nie dostalam ,ale mam swoje sposoby na mm
KIEDYS TRAFIE

Darus ja nie dostalam ,ale mam swoje sposoby na mm
KIEDYS TRAFIE
Darus nie chce
Jak wspomialam mam swoje sposoby i moze trafie
Dziekuje ,ze jestes taki mily i chetny.Malo tu jest takich osob co poda swoje typy.
Wiec zycze trafien
Jak wspomialam mam swoje sposoby i moze trafie
Dziekuje ,ze jestes taki mily i chetny.Malo tu jest takich osob co poda swoje typy.
Wiec zycze trafien
olena po to jestem mala1438 witam spoko masz nerwa to proszę
vagelis
vagelisDariusz, to wyślij i mi tego maila...Jest w nicku adres...Z góry dzięki...