Wpisy 147 887 – 147 986
18 sierpnia 2010 22:16 → 19 sierpnia 2010 07:47, 100 wpisów
Darek witkowski <--
Gratulacje !!!!!!
Wygrać tyle w jednym dniu to świetna sprawa !!!
Wypijmy za to
Gratulacje !!!!!!
Wygrać tyle w jednym dniu to świetna sprawa !!!
Wypijmy za to

majklasz <---
Ten Joker to na chybił trafił ??
Dali Ci 34 jako Jokera i w tych czterech dodatkowych ?
Ten Joker to na chybił trafił ??
Dali Ci 34 jako Jokera i w tych czterech dodatkowych ?
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 02,05,07,09,30,31,32,34,35,38,42,44,49,50,53,56,60,68,69,71 - Plusem jest liczba: 68
friend7 dzięki stawiam na zdrowie m.dorotka jak jesteś powiedz czy trafiłaś 3/3 z mojej trójki moze?
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 22, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 39,45,48,49
witajcie, hmm ten caly MultiPairs 2004 nie ma nowszej wersji? tylko jest ta stara z przed 6 lat? ile kosztuje?
ejj było jakies inne wideo co z wynikami
Darek Witkowski <--
To tylko szampan
I może to dziwne ale ja tylko w sylwestra piję i tylko szampana.
Bo piwa i wódki nie lubię.
A papierosami się brzydzę i nie znoszę tego dymu jak koś pali
Zdrowie jest bezcenne - cieszę się,że tak uważasz
To tylko szampan
I może to dziwne ale ja tylko w sylwestra piję i tylko szampana.
Bo piwa i wódki nie lubię.
A papierosami się brzydzę i nie znoszę tego dymu jak koś pali

Zdrowie jest bezcenne - cieszę się,że tak uważasz

Poczekaj do września będzie mały update aplikacji. Co do obecnej wersji to wszystko jest w dziale "Programy". Pozdrawiam
widziałem byłło 55 i 69 i zawiesiło sie wideoi ?
czemu tu pokazywali inne wideo inne wyniki a tu inne ? było w multi multi 55 jakis jest djabeł
no właśnie nie ma się co śpieszyć bo teraz każdy jest senny i nie myśli się na "najwyższych obrotach" 

Panie Darku - fajna ta stronka
ale dzisiaj znowu poległem na polu chwały i moje pukony nic nie wygrały
Panie Darku jeżeli mogę prosić o jakieś liczby pana sposobem na 7 lub 10 liczb adres e mail jest u mnie w profilu. wiem że ma pan dużo takich osób ale ja tylko raz 

jest tu ktoś czy wszyscy już robią rozpiski na jutro?
zdazyłem zjesc kolacje i wejsc na multipasko i było inne wideo było w multi multi 55 i sie zawiesiło cos było dla mnie miałem wszystko dobre wygrałem 2 zakłady 8z5 14.00 i nastempnie 8z5 22.00 i ta sztyczka juz nie działa
dzis nie mialam pomyslu na cyfry
Napisalam na kartce cyfry spisane z duzego lotka tylko inaczej od tylu
13 to 31
17 to 71
22 to 2
23 to 32
24 to 42
32 to 23
Napisalam na kartce cyfry spisane z duzego lotka tylko inaczej od tylu
13 to 31
17 to 71
22 to 2
23 to 32
24 to 42
32 to 23
a 19 jak to będzie od tyłu?
kolektura byla zamknieta wiec cyferki sa w torebce nie wyslane
19 1 i 9
19 1 i 9
olena - nie źle to sobie wykombinowałaś
najlepsze są liczby z maszyny 30,31,32,35,40 a już chciałem zrobić zwrot kuponu ze tak piękne liczby a jednak...wszystko zdarzyć się może.Bęben jest nieobliczalny

juz kilka razy tak spisalam i czesto tak wypada - juz ten sposob sprawdzony

ciekawe, ale wiadomo każdy sposób jest dobry jeśli powoduje przypływ gotówki z lotto do Twojego portfela 

chyba już nie będę miał na myśli oddawnia nawet przy opcji,1,2,3,4,5

jakbym dostał do lotto 1,2,3,4,5,6 to bym sie zastanowil - choc z drugiej strony taki kuponik to bym oprawił w ramke i na sciane 

dokładnie - prawie jak złoty numer w telefonii komórkowej
dodaj jeszcze dwa zera i puść jutro 9/10 za 7,50zł
cos mi się pochrzaniło ale mniejsza z tym
ja już uciekam - jutro musze wyjątkowo wczesnie wstac - 10:30
dzisiaj tak długo spałem że nie zdążyłem na losowanie o 14 - pierwszy raz tak miałem
dlatego wszystkim dobrej nocy! 

a do lotto albo 1,2,3,47,48,48 albo 1,2,11,12,21,22 a do mini 1,11,21,31,41 (taka pionowa kreska na blankiecie)
paaaa
dzisiaj tak długo spałem że nie zdążyłem na losowanie o 14 - pierwszy raz tak miałem
dlatego wszystkim dobrej nocy! 

a do lotto albo 1,2,3,47,48,48 albo 1,2,11,12,21,22 a do mini 1,11,21,31,41 (taka pionowa kreska na blankiecie)
paaaamajklasz to trochę wcześniej wstajesz ode mnie ja około 11stej z opcją budzika+drzemka

wszystkim życzę dobrej nocy i niech się właściwe cyferki przyśnią
Witam ponownie.

30 sledzi czat.. .
A może to czyta Myszka1 z Chicago??? Pozdrawiam.. .
A może to czyta Myszka1 z Chicago??? Pozdrawiam.. .
Dobranoc.
Pozdrawiam wszystkich z Chicago.
dla szczesliwcow.Wedrowca troche sie spoznilam ale jutro u mnie u Was dzis sie poprawie bede wczesniej na czacie
dla szczesliwcow.Wedrowca troche sie spoznilam ale jutro u mnie u Was dzis sie poprawie bede wczesniej na czacie
Witam Wszystkich. Miłego dnia.. .

Kathy. Witaj.. .

Dariusz - chyba tez sie bede trzymał tych samych liczb az padną ale póki co bede grał na piatki lub siodemki z przedziału 1-40. Przynajmniej takie mam plany.
tola-też kiedyś grałem na te same liczby ale nic z tego nie miałem,teraz gram zależnie od tego co ciegawego w mapach się wyczynia i pod (na 8-9 skresleń)i te parę złotych na koniec miesiąca jest(na czysto).Witam Darek

Ja gram tylko w soboty z powodu braku mozliwosci zawitania do kolektury na tygodniu. ale i tak dobrze na tym wychodze, bo mniej trace a 3 tyg temu trafilem 6/7. jedna liczba i by bylo 6000 zł.

spoko