Wpisy 147 761 – 147 860
18 sierpnia 2010 16:45 → 18 sierpnia 2010 21:45, 100 wpisów
po lekturze ,po losowaniu też.Na szczęście k już o 22.15 kolejne szanse .Na 14 4/10
Na ławce w parku siedzi smutny facet, w ręku trzyma butelkę. Siedzi i tylko w nią patrzy. Siedzi tak godzinę. Nagle do jego ławki podchodzi dresiarz, rozwala się obok, zabiera facetowi flaszkę, wypija jednym łykiem zawartość i beka potężnie.
Smutny dotąd mężczyzna zaczyna płakać.
- Stary, nie becz, żartowałem - mówi zakłopotany dresiarz.
- Chodź, tu obok jest monopolowy, kupię ci nową flaszkę.
- Nie o to chodzi - tłumaczy mężczyzna. - Nic mi się nie udaje. Zaspałem i spóźniłem się na bardzo ważne spotkanie. Moja firma nie podpisała kontraktu, więc szef mnie wywalił. Wychodząc z firmy zobaczyłem, że ukradli mi samochód, więc wziąłem taksówkę do domu. Kiedy taksówka odjechała, zorientowałem się, że zostawiłem w niej portfel ze wszystkimi dokumentami. A w domu - co? W domu moja żona zdradza mnie z najlepszym przyjacielem! Postanowiłem więc popełnić samobójstwo. Przygotowałem sobie truciznę... i nagle przychodzi ciul, który mi ją wypija!!
Smutny dotąd mężczyzna zaczyna płakać.
- Stary, nie becz, żartowałem - mówi zakłopotany dresiarz.
- Chodź, tu obok jest monopolowy, kupię ci nową flaszkę.
- Nie o to chodzi - tłumaczy mężczyzna. - Nic mi się nie udaje. Zaspałem i spóźniłem się na bardzo ważne spotkanie. Moja firma nie podpisała kontraktu, więc szef mnie wywalił. Wychodząc z firmy zobaczyłem, że ukradli mi samochód, więc wziąłem taksówkę do domu. Kiedy taksówka odjechała, zorientowałem się, że zostawiłem w niej portfel ze wszystkimi dokumentami. A w domu - co? W domu moja żona zdradza mnie z najlepszym przyjacielem! Postanowiłem więc popełnić samobójstwo. Przygotowałem sobie truciznę... i nagle przychodzi ciul, który mi ją wypija!!

witaj mała1438

czyli niechcący poleciały inwektywy ,to sorry.Niestety z lektury wynikało,że to rozżalona schorowana starsza pani i stąd mój osąd.Widzę jednak tu trudniejszą sprawę wyłącznie dla specjalisty

Witam wszystkich
Dzisiaj o godz.14 wysłane,trafione, niezatopione
1/10 5/10 3/6 4/6

Dzisiaj o godz.14 wysłane,trafione, niezatopione
1/10 5/10 3/6 4/6

i jak Ci poszło wczoraj???mi na chybił wpadła 1 liczba w mini
trudno sie mówi i żyje się dalej

trudno sie mówi i żyje się dalejno to mamy kobietę wśródwygranych gratuluję m.dorotko

Lunatyczka jeśli to nie tajemnica to gdzie, konkretnie mieszkaszna Śląsku
w Sosnowcu
a Ty??
bo widzę że ty równiesz z tych okolic

a Ty??bo widzę że ty równiesz z tych okolic

rico ja dziś trafiłam 1/10 ale jak patrzyłam na liczby to były o jedną w bok i mogłabym trafić całą dziesiątkę

mala<<<<<zwykle gram na powtórki, ale tym razem nie te
powtórzyło się aż 10 liczb z 20-tu...
Problemem jest wyczuć które

powtórzyło się aż 10 liczb z 20-tu...
Problemem jest wyczuć które

no prosze to całkiem nie daleko

Witam Cię Dorotko

dość pewna jak na dzisiejsze czasy dyszka 15,20,26,28,36,46,52,68,72,76.Satysfakcja gwarantowana po trafieniu.
trzymam kciuki Boguś2 za Twoje liczby

Witam ponownie.. .

jeszcze raz gratuluję Wędrowco 

wędrowco>daj pokój z tą kawą bo Ci co stanie i będziesz na erkę czekał do rana

Lunatyczka.. . Witaj.. .
....................... .
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Pozdrawiam.. .
....................... .
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Pozdrawiam.. .

{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}
BOGUŚ2 >> mnie kawa nie szkodzi.
a już się bałem, ale jak tak to i ja se zaszaleję
( dzięki Bogu już bez
)
( dzięki Bogu już bez
)
Hej motylek
byłaś ostatnio na targu ? mają coś ciekawego ?
byłaś ostatnio na targu ? mają coś ciekawego ?wygraliście coś dzisiaj?
kurde, jak zobaczyłem że aż 10 cyfr się powtórzyło to aż mi nogi podcięło bo nie puszczałem pukonów na 14:00
a co ja mam powiedzieć ?! dziewięć liczb z tych dziesięciu wskazałam w temacie " Tylko 1 cyfra w ciągu 10 losowań' wczoraj o 23:20 .....nic tylko sie upić z żalu !!!??????
no szlag by to trafił...

No właśnie a tu nawet nie ma czym żalu zapić 

Witam na tvnie w uwadze przed chwilą było o szcześliwcach którzy wygrali w lotto a tu macie link
http://uwaga.onet.pl/36264,wideo,193811,trafili_szostke_w_totka,trafili_szostke_w_totka,reportaz.html
http://uwaga.onet.pl/36264,wideo,193811,trafili_szostke_w_totka,trafili_szostke_w_totka,reportaz.html
ja mam nadzieję że dałem 7 z 20
i tak od trzech lat hehe
siedzą takie lotto-ludki i sprawdzają co zapodajemy i ustawiają machinę szczęścia na inne liczby co byśmy za dużo szczęścia im nie zabrali
fajnie by tak było, żebyśmy wszyscy po parę tysiączków im odebrali z puli którą od nas uzbierali 

nie da rady - próbowałem - system nie przyjmuje :-(
witajcie, hmm ten caly MultiPairs 2004 nie ma nowszej wersji? tylko jest ta stara z przed 6 lat? ile kosztuje?

Witam ponownie.
www.multilotek.toplista.pl/
www.multilotek.toplista.pl/