Wpisy 147 498 – 147 597
18 sierpnia 2010 08:04 → 18 sierpnia 2010 11:08, 100 wpisów
tak więc lipa z tymi snami
cześć Wam społeczności multipaskowa...Widzę, że od rana pozytywna energia kumuluje się

aby w odpowiednim momencie ruszyć siłą na TS
I tak

pięknaja witaj ja już ruszyłem najpierw do kuch po kawę a potem muszę jeszcze trafić gdzie połóżyłem kluczyki bo nie pamiętam 

mnie by satysfakcjonowała 8/8 ale od trzech lat gram i ch...
no to spoko - też by się przydało hehe
nikczemnick. 8/8 jest trafić ciężko.Można za to tarfić mniej liczb z 8 wytypowanych i takze się cieszyć z wygranych. tola szpik ja wezmę chętnie od Ciebie
ja naprawde chce oddac.Chce zostac dawcatylko mamproblem z rejestracja.Nie wiem gdzie mam sie zglosic
tola może w necie znajdziesz na stronach transplantologi polskiej, ludzie chcieli oddać części swoich wątrób dla tego sześciolatka co się zatruł muchomorem.
Np w ośmiu wytypowanych liczbach tarfiasz 5 a skreśliłeś tylko 4 skreślenia i masz 4 w 15 zakładach dodajesz 5 liczbę zawsze w każdym zakładzie i gotowe 5/5
swoją drogą gdyby tak zjeść choć część muchomora,
może by był niezły film i cyferki właściwe
może by był niezły film i cyferki właściwe

tola...wszystko na ten temat
http://www.poltransplant.org.pl/crndsikp.html
http://www.poltransplant.org.pl/crndsikp.html
dzięki Dariusz tylko jak pójdę do lasu nie będę mógł z Wami czatować

kathy życzę z całego serca powodzenia
też tak wczoraj myślałem i miałem 0/3
też tak wczoraj myślałem i miałem 0/3
kathy z tego co słyszałem oddanie szpiku jest niebezpiecznym zabiegiem i trzeba trochę w szpitalu poleżeć
A ja wstawiam komentarz do czatu i niby jest i po chwili znika. Zobaczymy jak będzie z tym.
hmm
powiedzcie mi jeśli możecie, na jakiej zasadzie wybieracie liczby do rozpisu?
Liczby generuje przynajmniej mnie komputer.Zestawy masz na stronie na jakiej mogę podać tylko meilem ten znajdziesz w nicku.
jeśli byś mógł to podeślij mi - na maila - wysyłam do Ciebie mojego
Ja zbieram się do pracy wrazie co wiecie gdzie mnie szukać jestem na meilu lub pod tel.Miłego spokojnego Dnia i wysokich trafień życzę.

Kathy- wszyscy w pracy, dlatego ucichło. :-) .
Kathy- jaka pogoda w Gdańsku???
łaaaazzzzaaaaaaaaa

dobra, fajnie się gada, ale muszę lecieć do klienta. ostatnio byłem na weselu i koleś z orkiestry opowiadał, że im kiedyś odwołali imprezę w ten sam dzień bo: pan młody rozdawał koperty przed kościoołem przed ślubem i poprosił gości, by otworzyli je dopiero jak powie. no i trwa ślub. dochodzi do ślubowania. Pan młody mówi. mili państwo teraz!
wszyscy goście otwierają koperty, nagla wrzawa.. a na zdjęciu w kopercie pani młoda z jakimś kolesiem z wieczorku panieńskiego w dziwnej sytuacji
Pan młody mówi: mili goście, teraz rozumiecie dlaczego nie mogę poślubić tej kobiety, wesele jest opłacone, więc bawcie się dobrze. i wyszedł z uśmiechem
Pan młody mówi: mili goście, teraz rozumiecie dlaczego nie mogę poślubić tej kobiety, wesele jest opłacone, więc bawcie się dobrze. i wyszedł z uśmiechem
no. fajnie sie gada, ale musze lecieć... Hose, brakuje mi 1230 zł do pierścionka zaręczynowego, albo 2230

no no
dobra, lecę
dobra, lecę
witam
ja juz w pracy
Hose nie mam w pracy gg ( ale moge zciagnac
)
jak cos to nasza klasa
ja juz w pracy
Hose nie mam w pracy gg ( ale moge zciagnac
)jak cos to nasza klasa
hose,a TY ile zakladow zawsze wysylasz?
ja zawsze zastanawiam sie na ile skreslen
mysle ,ze 7 sklreslen jest super bo jak sie trafi 7/7 to juz ciut kasy jest
ja zawsze zastanawiam sie na ile skreslen
mysle ,ze 7 sklreslen jest super bo jak sie trafi 7/7 to juz ciut kasy jest
ja okolo 4-5 zakładów ale teraz to na 22 bede wysyał bo o 14 ***nia jest
no mam a tola ten zestaw co jest sam to sa stałę liczby czy tam gdzie są 4 zestawy
moje stale liczby to
6,9,13,26,30,33,39,40,50 ,55 to zawsze wysylam
wysle jeszcze dzis 1 zestaw na 9 skreslen i 3 zestawy na 7 skreslen ( Twoje liczby) ,ale to przed 14 na 3 losowania
6,9,13,26,30,33,39,40,50 ,55 to zawsze wysylam
wysle jeszcze dzis 1 zestaw na 9 skreslen i 3 zestawy na 7 skreslen ( Twoje liczby) ,ale to przed 14 na 3 losowania

w zeszłym roku

soczek.