Wpisy 1 468 546 – 1 468 645
27 marca 2013 10:44 → 27 marca 2013 12:41, 100 wpisów
triset a po co niebieską pensję drapiesz? 3gł były już na niebieskie, prawdopodobnie jest jeszcze jedna na niebieskiej a pozostałe cztery na różowej
triset w co drugiej - ale w przeciwieństwie do pensji jest gwarantowane
drapek miałem 1 niebieska i 10 zł tylko ja wziołem ze wzgledu ze nie było bordowej juz nie biore
ja 2x miałem taśmę zdrapmana raz 10szt, a raz chyba 12 i w obu przypadkach po 50 miałem
Drapek to chyba Ty podawales kiedys liczby w keno,na które warto grać?przypomnij
drapek a ciekawe ile wydrapał ten co znowu cała paczke nieb pensji kupił na forum lotto 110zł
dzięki
tczewianko ale musisz sprawdzić czy te liczby "chodzą", bo ja rzadko teraz gram w keno ale dobre parki to 9,19/ 35,65 i 10,11- to od gracza co gra na stawki
na tym forum jest jakaś laska z krosna co się jej krzyżówki pomarańczowe nie widzą - jak kiedyś tam będę porazglądam się za tą ...drapaczką
ja na orange krzyzowkach miałem 2 x 3 zł 1 x 10 i to na 3 tygodnie drapania
jezeli dodrukowują do danej edycji zdrapki,a wygranej glownej juz nie ma w starej zdrapce, to nie warto chyba grac w te nowe???
a to oni na raz nie maja all wydrukowanych ?? że na połowy dzielą czyli polowa na magazynie lezy połowa do żb to wiem ale jeśli na 10mln losów nawet połowy nie ma wydrukowanych to przestaje kupować zdrapki bo szanse są gorsze nic 6/6
zdrapeczku chodzi mi o to ze np.krzyzowka 227 jest do wygrania 40 tys, a dodrukowali pomaranczowa, to jakie wygrane sa na pomaranczowej krzyz.
jandzia nie ma czegoś takiego jak dodruk - przynajmniej ja nic o tym nie wiem- są nowe edycje- które są dzielone na transze
np. bieżaca ex pensja jest w dwóch kolorach- niebieski i różowy - i w niebieskiej były 3gł. wygrane a w różowej 0 i w MOJEJ OCENIE podział głownych wygranych jest taki 4 na niebieskiej i 4 na różowej - a czas pokaże jak jest naprawdę; w krzyż. po 3zł też powinnno być 5gł na zielonej i 5 na pomarańczowej
np. bieżaca ex pensja jest w dwóch kolorach- niebieski i różowy - i w niebieskiej były 3gł. wygrane a w różowej 0 i w MOJEJ OCENIE podział głownych wygranych jest taki 4 na niebieskiej i 4 na różowej - a czas pokaże jak jest naprawdę; w krzyż. po 3zł też powinnno być 5gł na zielonej i 5 na pomarańczowej
ja kupilam krzyz.xl ktorej przedtem nie było, taką ciemno niebieska, ciekawe co jest na niej do wygrania, bo nigdzie nie wspominają o niebieskiej k.xl
jandzia nie kupuj xl - to jeszcze stara edycja, od 9.04 będzie nowa edycja
no chyba tych starych zdrapek juz nie bede kupowac, co co rusz w innym kolorze i licho wie o co chodzi
ts miesza tymi kolorami i robi co poniektórych w bambuko- to fakt
no zdrapku tez mi sie tak wydaje, i troche sie wkurzyłam jak sobie pomyslałąm, mnie sie to wydaje nieuczciwe
kesz też jest w dwóch kolorach i kasa n/ż też ma chyba 2 wersje, nadchodząca xl też- zielony i liliowy
te zdrapki to też przekręt i tyle w temacie, z zamykaniem pensji gdzie jest 3% zdrapek w obiegu i tyle wygranych to sie zachowują jak ....
triset nie przekręt tylko czysty zysk dla ts- sprzedali prawie całość a prawie 400k im zostanie
zdrapku ja w keno to szczescia nie mam kompletni, nigdy nic nie wygrałąm ale grałąm tylko kilka razy
witam wszystkich- co z tym keno wynikow niema
No to jestem z powrotem po niespodziewanej wizycie w terenie
Wszystkich jeszcze nie witanych
Wszystkich jeszcze nie witanych
kondi
chętnie tyle, że jak podliczyłam koszty polowania na tę stówę to mi wyszło, że TS jest mi jeszcze winny jakieś 50 złotych
chętnie tyle, że jak podliczyłam koszty polowania na tę stówę to mi wyszło, że TS jest mi jeszcze winny jakieś 50 złotych
siema ma ktos moze wszystkie kombinacje w jakims pliku szostek duzego lotka? albo pomoze mi znalezc? ;d
właśnie podrapałam sobie zdrapki,które dostałam od Pasko,bilans 0zł
Pasko składam reklamację,co to za wygrana ma być
skarby polski,super7 i srebro i złoto
taki kawał drogi jechały i nic
no to faktycznie pech... z tego co mi wiadomo, to jesteś pierwszą osobą z tych, które otrzymały ode mnie zdrapki z ligi, która nic nie wydrapała...
no to już coś,zawsze to pierwsza w jakimś rankingu
zobaczcie przepiękne dzisiejsze zagranie Agnieszki i jej czarujący uśmiech , jak tu jej nie kochać
http://www.youtube.com/watch?v=i8KvrhP1DtE&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=i8KvrhP1DtE&feature=player_embedded
Lila a coś ty nam tak późno się obudziłaś ? kaprala ci potrzeba
Jackwar,nieprawda-jestem żywym przykładem
Lila,dawaj na NIE