Wpisy 1 468 646 – 1 468 745
27 marca 2013 12:42 → 27 marca 2013 13:40, 100 wpisów
Lila wysypiaj się póki możesz
Lila kapral to może mieć i armatę a generał to ma tylko mały pistolecik
jackwar ....ale jaka ma potem emeryture...hoho....daleko nie trzeba szukac...Głódz.
no i prawidłowo
a mnie 24 wychodzi na tak
Lila....a jakos tak..nowy interes otworzyłem...troche mi to zajeło
tczewianka , ty to choć byłaś w rankingu ja to tylko mogę pomarzyć a szczęście to mam ale tylko zawsze w nieszczęściu
Mam pytanie dlaczego nie ma tabeli wynikow keno z dnia 27.03.2013 prosze o odpowiedz
A na chwile obecna zastanawiam sie jak wyciągnąć ten bonus od TS-a
noooo i to jaka ruchu..ruchu...niech tylko wiosna już przyjdzie
chyba tylko na kalendarzu. u mnie zimno, wieje a rano to nawet śnieżek delikatnie sypał...co za rok
Pasko bardzo proszę o odpowiedz dlaczego nie ma tabeli wynikow keno z dnia 27.03.2013
ulala to fajny pomysł z tą ja też sobie zrobię przerwę w pracy do losowanka
Lila
jeśli jeszcze się z kimś dzisiaj nie witałam to naprawiam błąd
Lila
jeśli jeszcze się z kimś dzisiaj nie witałam to naprawiam błąd
Lila , w wawie też leży i się nie chwale a emeryt jutro jedzie na narty
medea...zawsze po obiedzie pije kawę
Dopiero były święta i już następne
Dopiero były święta i już następne
Jackwar lubie dobre żarty ale tym razem zadowolę się wynikami z 27.03.2013 jak jesteś taki bystrzak to wstaw się u Pasko moze naprawi awarię
ksenia tutaj chyba na bieżąco nie ma wyników z keno tak jak to jest na monitorach w punktach gry trzeba odczekać
ksenia spoko , tu są wyniki dopiero jak totek poda , nie ma pasko bezpośredniego dostępu do ich wyników .
Lila , emeryt jedzie ale nie sam
znajomi wracają z Wietnamu bo im się ryż znudził i jadą razem nie siedzą w chałupie na ddd tylko włóczą się po świecie , globalne ocieplenie powodując
znajomi wracają z Wietnamu bo im się ryż znudził i jadą razem nie siedzą w chałupie na ddd tylko włóczą się po świecie , globalne ocieplenie powodując
Bry, tak sobie przeglądam i nie mogę znaleźć. Wygrał ktoś kiedyś 1 stopień jokera ?
rafalski38: tak: http://www.multipasko.pl/wysokie-wygrane/gra-2429.html
rafalski , na multipasko to nie ale ostatnio to chyba trafione było na placu trzech krzyży w wawie , obok instytutu głuchoniemych
Tak apropo, to jutro rocznica ostatniej głównej wygranej w Jokera
trafić to to chyba cud boski, dziwię się, że ludziska w to grają
ten zafajdany hiszpan zawiódł na całej linii, choć medea cos wyszarpała