Wpisy 1 468 446 – 1 468 545
27 marca 2013 09:58 → 27 marca 2013 10:43, 100 wpisów
dla tego piszę że mu wierzę , ja wszystkim wierzę , nawet frankowi co pisze że bąki puszcza i się zagazowuje , wszystkim bez wyjątku ,
Greg coscie z Ania wymyslili na 14 pochwalicie sie moze ? i szacun dla Ani bo slyszalem ze to twoja zyla zlota no i dla Ani .
czyli jutro emeryt jedzie na narty ze znajomymi którzy wrócili z wietnamu i marzą o nartach bo im się ryż już przejadł
hehe
drapek , wierzę , 50 dych to ja nie raz puszczałem w totka i nawet zeta nie miałerm ja w zdrapki nie gram
hehe
sie ma wszystkim
jackwar nie przejmój sie
ja jutro lece do tokio
pojutrze do paryza
w sobote honolulu
w niedziele grecja
hi hi
mówic i pisac a zrobic to jest róznica no nie.
jackwar nie przejmój sie
ja jutro lece do tokio
pojutrze do paryza
w sobote honolulu
w niedziele grecja
hi hi
mówic i pisac a zrobic to jest róznica no nie.
siema wszystkim
fsf
wasyl
ja tobie też wierzę , weź laptop by ciągle pisać z nami i telefon by dzwonić do kolektórki które kupony mają puszczać
ja tobie też wierzę , weź laptop by ciągle pisać z nami i telefon by dzwonić do kolektórki które kupony mają puszczać
jackwar ja zartowałem
emeryt gadaj tu gdzieś
ostatnio był czarny baranie
ostatnio był czarny baranie
no to wydrapałemna nr. 005, a z 2-3tyg temu codziennie przez 6dni grałem jedno keno 10/10 z cht i ani razu nawet zwrotu - a tu zaś wczoraj 2 wysokie wygrane w keno
wasyl , to żeś mnie rozczarownicował , a już chciałem byś mi z tokio małą japonke przywiózł
cześć wasyl
ide dzis po zdrapki
drapek co proponujesz
drapek co proponujesz
drapek a poda rozmiar biustu ? dziś gram na cyferki rozmiaru biustu
a po niedzieli wale na antarktyde
dzis 50 zela przeznacze na zdrapywanie
drapek , ty podajesz swój rozmiar ? ja chcę rozmiar jolki , pod biustem w biuście i nad biustem
saltosky
no z pół roku, co najmniej - bo raz, na jakie dwa wpisy, gdzieś tak, tyle temu wdepłeś - zgadza się ?
mirnam, drapek, wasyl, fsf
no z pół roku, co najmniej - bo raz, na jakie dwa wpisy, gdzieś tak, tyle temu wdepłeś - zgadza się ?
mirnam, drapek, wasyl, fsf
a z tokyo nie ma znaków polskich ino ^*# domki i kreski
to jak kolektorka odczytała liczby
po hinsku chyba
to jak kolektorka odczytała liczby
po hinsku chyba
a co myślicie o
40,77,20,21,25 ?
Źe będą sie powtarzać ?
40,77,20,21,25 ?
Źe będą sie powtarzać ?
jackwar
to może na wieczorne losowanie, bo jola popołudniu w pracy
to może na wieczorne losowanie, bo jola popołudniu w pracy
robalku
mirek krzyż xl od 9.04 i będzie w dwóch kolorach zielony i liliowy
no no
drapku .... a tak mysle
64 zeta i wszystkie zdrapki
mam po 1 sztuce
64 zeta i wszystkie zdrapki
mam po 1 sztuce
drapek
tak sobie - Ty powinieneś /chyba/ tylko drapać
nara tymcza
poowwwwooooo
tak sobie - Ty powinieneś /chyba/ tylko drapać
nara tymcza
poowwwwooooo
drapek ja z chęcią mogę i na wieczorne tylko niech poda rozmiar i niech nie oszukuje a według ciebie na oko ile ma ?
lili....dawaj na mp ....juz czas
drapek okej
jackwar .... nie da sie objąć ręką to 8semka
spadam , bawcie się grzecznie , tylko nie małym bo mały to łobuz i może was opluć .
narka jackwar
wasyl jeszcze może srebro/złoto
r36 ja jestem lekko zachłanny i chciałbym choć z 8/9 czy 6/6 w mm trafić, a wiesz że takich wygranych w drapkach nie ma za często
r36 ja jestem lekko zachłanny i chciałbym choć z 8/9 czy 6/6 w mm trafić, a wiesz że takich wygranych w drapkach nie ma za często
joker 26
a w mini
ma kto jakie pomysły
ma kto jakie pomysły
gratulacje
dzięki; już wczoraj czułem tą 50kę w kasie, ale zamiast zarobić straciłem 5zł(na 3kasy 1x10zł), ale dziś za pierwszym razem się udało
wiesiek na forumlotto są drapacze co i kilkadziesiąt, a nawet set zł naraz tracą
drapek
miałem 20 drapek z nowej paczki kończynki i w jednej było 3zł a reszta po złotówce.20 po kolie wziołem
miałem 20 drapek z nowej paczki kończynki i w jednej było 3zł a reszta po złotówce.20 po kolie wziołem
moja druga 9/9 na dziś 1,2,3,4,9,10,57,71,72; myślę że nadchodzi kilka los. gdzie przedział 1-10 da min. 3-4liczby w los.
tylko że pierwszych 10 juz nie było a mówiła że nie wie co tam było bo ona nie otwierała paczki
mówisz lotek
mówisz lotek
jakos ta niebieskawa jest lepsza niz pomaranczowa każda wygrana
po świętach jak zakończą sprzedaż niektórych zdrapek zrobię nowy ranking
wiesiek po 5 juz nie kupuje bo zostału same zlodziejskie zdrapki nie licząc tej niebieskiej pensji,,ale wiesz skad mam wiedzieć ze główne wygrane nie leza w smietnikach wiec szkoda kasy na nie
5zł to drogo, ale zostało ok. 10zdrapek tej kasy i nawet 20zł nie było- więc 50zł było prawie pewne..
wiesiek w lotku oprócz drobnicy są jeszcze 40,80,500,1000 i główne/ niewiele drapek ma takie wygrane- może jeszcze amorek jest dobry- ale tam chyba tylko 2gł wygrane są
wiesiek w lotku oprócz drobnicy są jeszcze 40,80,500,1000 i główne/ niewiele drapek ma takie wygrane- może jeszcze amorek jest dobry- ale tam chyba tylko 2gł wygrane są