Wpisy 14 682 – 14 781
18 lutego 2008 15:39 → 18 lutego 2008 21:36, 100 wpisów
Panie Jozin z Bazin gram czasami na chybił trafił i dość dobrze na tym wychodzę.
Odnośnie innych tematów ,
Ostatno zastanawiałm się co jest w seksie ważniejsze - ilość czy jakość?
I odpowiedziałam sobie na pytanie - czy wolałaby dostać wypasionego Mercedesa za 300 tys.zł. ,czy 10 koreańskich hatchbacków o tej samej wartości, w podstawowej wersji, z szybami na korbki?
Odnośnie innych tematów ,
Ostatno zastanawiałm się co jest w seksie ważniejsze - ilość czy jakość?
I odpowiedziałam sobie na pytanie - czy wolałaby dostać wypasionego Mercedesa za 300 tys.zł. ,czy 10 koreańskich hatchbacków o tej samej wartości, w podstawowej wersji, z szybami na korbki?
...nie z ilości zadowolenie płynie ale z jakości toć to chyba każdy wiiiiiiiiii RAZ A DOBRZE :))))))
Kaczor001 te moje przemyślenia naszły mnie po rozmowie z koleżankami ,które same nie mogły się wypowiedzieć na ten temat . Każdy lubi coś innego ,tak jak w ML jeden typuje sam a drugi tak jak ja gra na chybił trafił.
NOVIX
poczytaj moje wpisy ponizej są tematy
Gra Keno na stronie Expekt - program KENO 2.0 i inne wyżej.
poczytaj moje wpisy ponizej są tematy
Gra Keno na stronie Expekt - program KENO 2.0 i inne wyżej.
julcia jest jeszcze moj sposob spisuje liczby od innych po prostu zgapiam:):)
Iwona jeszcze nie było zdarzenia żeby ktoś wygrał z patrzenia(zagapiania)Po prostu po spisaniu liczb np:paramultimiloioner+Jozin z bazin,należalo skreślić i puscić w kolekturze oczywiscie te na 16,02,08,ale kto to wiedział?
dziś!!!skromnie bo kuleczki w multi mnie nie lubią ale :
7/{19,26,63,70,73,77,80}
10/{3,17,22,26,37,70,62,70,73,80}Pozdrawiam wszyskich chatownikow nie bede wymieniał bo jest ich dużo !
7/{19,26,63,70,73,77,80}
10/{3,17,22,26,37,70,62,70,73,80}Pozdrawiam wszyskich chatownikow nie bede wymieniał bo jest ich dużo !
Jeszcze 5/{70,71,73,77,80} bowiem ja lubie 70 ale liczby nie inne he he he !!!
Mario idealny mężczyzna powinien zawsze mówić więcej ,niż myśli i zawsze więcej myśleć inż mówi.A z alkoholi poleca Tobie TALISKER 1992
Julcia dziekuje za dobre rady ! a nie znam chętnie wypije z toba ten alkochol !
nima niestety ideałów u obojga pci w każdym nawet nalepszym modelu tkwi jakaś skaza
Chętnie bym popisał z wami ale długo spałem zrobiłem szybko liczby i w planie dnia mam siłownie zniakam pojawie sie po 22
My zjadzią walimy denatórat, to najlepszy alkochol jest! Jadźka, no to po maluchu! Jak to mówią mercedes-benz! Na zdrowie! Kino jótro oki Jadwiga?
Pracowałem opa do 6 rano tak wypadło w końcu musze zarobic pieniązki na hazard
witajj opa:):)
ja wiecej wygralam zgapiajac liczby niz sama skreslalam tez bym wolala sama skreslac ale nic z tego nie mam
ja wiecej wygralam zgapiajac liczby niz sama skreslalam tez bym wolala sama skreslac ale nic z tego nie mam
dzis spisuje wszystkie propozycje jakie tu dajecie i wieczorem sprawdze czy cos bylo nie wysylam tego na razie chce tylko sprawdzic
myślimy zgapiamy przepisujemy a oni i tak te kulki sterowane mają bo walą nas nimi >>>> ale po kieszeni
JOZIN TY CHOLERO A MÓWIŁAM ,ŻE MASZ DO SZKOŁY CHODZIĆ, A NIE W SZKOŁĘ KAMIENIAMI RZUCAĆ A TERAZ PISZESZ Z BŁĘDAMI.JAK JA MAM KOCHAĆ TAKIEGO FACETA
wiecie co,trzeba sugerowac sie wynikami z ostatnich 2 dni,tak mnie sie wydaje
oczy denaturem mu zaszły to i klawiatury nie widzi wybacz mu wszak tu o treść chodzi
opa tak z dwoch sie powtarzaja ale zobacz ile musisz wydac by je rozpisac a na koncu i tak sieokarze ze zle rozpisales juz tak mialam
opa dales liczby co maja rowna przerwe jak dzis puscilam z dluzsza przerwa i zobacze co z tego bedzie
Iwona,najlepsze systemy,to systemy kopertowe,wtedy możesz wygrać i urodzić dziecko zdrowe....... Powodzenia
to fakt ,najlepiej to koperty komuś wysłać,kto potrzebuje...jest mu ciężko,w prezencie,pomóc
ja dziś wyślę te 2 piątki i włożę do koperty:
34,38,56,72,74
25,27,31,55,65
POZDRAWIAM WSZYSTKICH LISTONOSZY
34,38,56,72,74
25,27,31,55,65
POZDRAWIAM WSZYSTKICH LISTONOSZY
Iwo 88,każdy system jest dobry pod warunkiem,że się podstawi do niego właściwe liczby.
a,czy jest jeszcze jakiś trzeci rodzaj liczb?.Prócz parzystych i nieparzystych?
system parzyste nieparzyste jest dobry bo ja wtopilem w ten system 6700 zeta a juz odzyskalem 4800 tylko konsekfentnie czeba grac tylko na 1 zdarzenie ale niestety to kosztuje byly momenty ze zanosilem go kolektory 2500 i dobrze sie najezdzilem zeby to wyslac bo odrazu telefony czy mozna tyle wyslac raz pozwolili a potem nie przyjeli to jest obrona bukow przed progresja bo jak zajedziesz za daleko to ci kasy nie przyma dziwne zwyczaje ale takie podobno prawo wiec jak duze miasto to 4 totolotki sa a jak male czeba kilku kolegow reszte na gg 6918272 i nie piszcie duzo o swoich planach bo my budujemy rakiety na multi a buki na podstawie tych wskazowek tarcze antyrakietowa zadko sie tu wypowiadam ale czytam i dzis zostal poruszony ten temat wszystkich pozdrawiam i nie podaje zadnych liczb bo totalnie nie mam do nich szczescia .
sceptyk widze ze nie rozumiesz mozna dac liczby parzyste albo nieparzyste razem albo mieszane a mi chodzilo o to by nie mieszac rozumiesz???
kogucik to widze ze lepiej nie grac ta metoda zreszta ja nie puszczam za takie kwoty duze:):)
Tak,teraz rozumiem,a co do tematu grać-nie grać nie wypowiadam się bo sam nie mam dużo kasy,żeby w to grać
ja zaczolem od 10 zeta tylko tak glupio kombinowalem skaczac po zdarzeniach ze sie wpakowalem i teraz odrabiam to juz miesiac wiec jakos mi idzie ale zmondrzalem i teraz gram tylko na nieparzyste i przez ostatnie 4 losowania odzyskalem 800 zeta ale wczoraj stracilem 200 a dzis to nie wiem poslalem za 480 pozdrawiam
Co do tematu denaturatu,który pojawił się we wcześniejszych wątkach dyskusji,to myślę że jest to napój dla straceńców lub koniak dla ubogich,a człowiek który ma zaszczytne 2 miejce w rakingu Pasko powinien toast za wygrana uczcic czyms bardziej godnym.np: Napoleonem lub Jankiem wedrowniczkiem.W myśl zasady zastaw sie a postaw się.........
...DO TEMATU PROGRSJI...
BARDZO KOSZTOWNA RZECZ JEŻELI SIĘ NIE MA KASY SZYBKO MOŻE ZRUJNOWAĆ )))))ODRADZAM(((((
BARDZO KOSZTOWNA RZECZ JEŻELI SIĘ NIE MA KASY SZYBKO MOŻE ZRUJNOWAĆ )))))ODRADZAM(((((
KOGUCIKU MAJĄC DO WYDANIA 2000 JEDNORAZOWO LEPIEJ BYŁO ROZPISAĆ WSZYSTKIE 80 LICZB WYGRANA BYŁABY WIĘKSZA NA 1000 PROCENT
a nie mówiąc ,że psycha siada ,zobaczcie wczoraj STEFEK HULA,pewnie grał na 2-kę i powiozło
...znam takich co grali progresją doszli do 5000 i zrezygnowali bo zabrakło kasy i w tym samym dniu by wygrali stracili kupeeeeee kasy i powiedzieli że już nigdy
Nieprawda,bo np: Ela na progresji wygrywa,nie mozna uogolniać,tylko trzeba mądrze grać i wiedzieć kiedy przestac.........
...tak tylko akurat w ich przypadku stawiali na jeden zestaw co bylo błędem i teraz to wiedzą mimo wszystko na progresję trzeba trochę kasy mieć bo np. na parkę można czekać i czekać i przegrać wszystko
najlepsza w progresji jest jedna liczba mniejszy zysk ale zysk i u buków totalizator płaci cienko
w zakładach sportowych trzeba sie znać na sporcie,śledzić tabele,wyniki,kontuzje graczy,transfery,zakupy,wykluczenia,kontuzje itp, historie,jak ktoś ma czas i ochotę to pewnie może mieć zyski.To samo dotyczy np. wyścigów konnych psów,szczurów,walk kogutów itp.Nie da sie ot tak bez znajomości zagadnień wygrywać Takie jest moje zdanie.Najprościej by było wygrać w numerki,ale przy takim systemie podziału na wygrane to lepiej w ogóle nie grac,jakby wszyscy doszli do takich wniosków to na pewno zmienili by podział pieniędzy na poszczególne stopnie wygranych,ale ludzie chyba chcą przegrywać...........
W zakładach sportowych jest opcja np. kto zacznie mecz, inna to , w której minucie (przedział czasowy) padnie pierwsza bramka i wiele innych tego typu, gdzie nie trzeba znać nawet o co chodzi w tej dyscyplinie. Wystarczy mieć pewne statystyki i trochę wyczucia, rozumu i jak zawsze NIE mieć pecha, a szczęście nie jest wymagane.
Dobra,od dzisiaj gram tylko zakłady sportowe na 2-3 zdarzenia..........
...I TU ADAMS MASZ RACJĘ WYSTRCZY PATRZEĆ KTÓRA DRUŻYNA PRZEGRYWA I STAWIAĆ ŻE WYGRA PRZECIĘTNIE W 11 - 13 KOLEJCE WYCHODZI STAWIAJĄC OD 5 KOLEJKI MAMY SZEŚCIOKROTNE ZASTOSOWANIE PROGRESJI ZYSKI NA PEWNO BĘDA
kto ma kaski trochę może zagrać u buka na hokej na ilość bramek skandynawia ) przeciętnie pada tam na 7 meczy 5 powyżej 5.5 gola dwa systemiki 3 z 6 odpowiednia stawka i zysk pewny
... a na dzisiaj wypuscilem experymentalną 10 (nie wiem czemu akurat 10)PODAM PRZED LOSOWANIEM
...a nie lepiej Drogi Przyjacielu jakbyś podał ją po losowaniu?:)Tak eksperymentalnie proponuję typy swoje po losowaniach podawać:) Pozdrawiam, powodzenia:)
tak ja moja tez podam po losowaniu ha ha a na pewno bede miec trafiona ha ha
...hahah -tak, bo pracownicy Totalizatora będą całkiem zdezorientowani jak nie zobaczą wcześniej naszych typów i na pewno druciki-antenki w kulach źle powykręcają:)
Nie rozumiem,dlaczego nie trzeba sie martwić o kupione mecze?.Czy tam na zachodzie,czy gdzie indziej nie kombinują,czy tylko u nas był jeden FRYZJER co ustawiał gry? Cos tu mi śmierdzi.........
...z przecieków podobno Rembiszewski nas podgląda i trzeba jakieś zmyłki odstawiać :)))nie zdąży poprzestawiać antenek
...wszystkie mecze o kursach poniżej 1.2 śmierdzą i z reguły padają wyniki X2 lub 2 a wtedy kasa leciiiiiiiii
14757...tak,ale wtedy mogą np. przez miesiąc lecieć tylko same parzyste... ehhh jak sobie pomyślę jak Jadźka kiedyś na mnie leciała, teraz Jadwiga też leci, ale w kulki sobie! Jadźka! Co z kinem bo denaturatu nie zakupię za wygraną!
Jozin ja w kulki sobie lecę,a Ty to co robisz???
Za kobietami się mi oglądasz i drugiej Jadziuni szukasz
Za kobietami się mi oglądasz i drugiej Jadziuni szukasz
...Jadźka, Ty chyba chcesz progresywne lanie przeżyć! Za każdym razem 2 razy bardziej będzie bolało! I to nie dzięki słonej zupie nie usiądziesz potem na d***e!
Można dyskutować,jeśli dyskusja ma jakis przyzwoity poziom,poniżej pewnego poziomu,następuje bełkot i nie ma co dyskutować
KOGUCIK 19 Z KIM TY GDACZESZ
Z BEZROBOTNYIMI ŻULAMI ŻYJĄCYMI ZA DWA ZŁOTE JAK WYGRA A JAK NIE TO PISZCZY PRAWDZIWA TREŚĆ STRONY TEJ JEST W PIĄTEJ LINI POD SPODEM GRA KENO TAM SOM WYPOWIEDZI NAPRAWDE FACHOWCOW
Z BEZROBOTNYIMI ŻULAMI ŻYJĄCYMI ZA DWA ZŁOTE JAK WYGRA A JAK NIE TO PISZCZY PRAWDZIWA TREŚĆ STRONY TEJ JEST W PIĄTEJ LINI POD SPODEM GRA KENO TAM SOM WYPOWIEDZI NAPRAWDE FACHOWCOW
...podyskutuję z Tobą sceptyku, pod warunkiem, że po naszej dyskusji staniesz się realistą z tendencją do optymizmu:) Z Jadźką wspólnego języczka dziś znaleźć nie mogę!
...NA bwin-IE MOŻNA OBSTAWIĆ 15 LICZB I TAKŻE ZAGRAĆ NA WIRTUALU JAK I ZA KASĘ
..polecam wszystkim początkującym aby zobaczyli jakie szAnse są trafienia choćby 8 z 15 wytypowanych liczb
to mówisz KACZORKU,że nie podajesz już numerów...bo wpadłeś raz na gościa,który wysyłał maile z pretensjami...że nie wygrał
Po wpisie kury ręce i nie tylko opadają do samej ziemi,nie mam zamiaru z nikim dyskutować.Widzę że te gry już wystarczająco wytrzepały wam mózgi i nic się nie da naprawić.....
Tak się trafia czasem jakiś "łomot" żeby tylko na stałych bywalcach stronki się wyżyć
.... A TO STARE DZIEJE ALE KIEDY PODAŁEM 7/10 PRZEPRASZAŁ A NAWET CHCIAŁ GRAC NA SPÓŁKĘ
Witam -tak OPA. Sceptyk zapomniał tylko dodać,że nieumiejętna i nierozsądna gra może także portfele, a nie mózgi jedynie wytrzepać:)pozdro
15,16,19,23,32,43,44,53,56. (miałem podać po losowaniu, ale jakoś nie wytrzymałem, chyba przez mózg mój wytrzepany:)
15,16,19,23,32,43,44,53,56. (miałem podać po losowaniu, ale jakoś nie wytrzymałem, chyba przez mózg mój wytrzepany:)
frustracje pobudzaja niektorych:) osobiscie do pobudzania wole flaszke:) polecam:)
jakieś koperty,w mordę co to się porobiło...pan BOMAK podał wczoraj 8,17,29,30,31
no tak LOGICZNA,tylko u was to jest wiele zastosowań z tą flaszką...a my to tylko pić
patologia! patologia to ja:) i oby tak zostalo:) pozdrowienia dla tych ktorym wyjelam to z ust:)
przy piciu opada:) nie szalej wiec opa:)