Wpisy 1 467 246 – 1 467 345
26 marca 2013 19:08 → 26 marca 2013 19:51, 100 wpisów
ulexxa ja mam acera i w razie czego dzwonie i sami przyjezdzaja po kompa
jackwar aha nie wiedziałem
ja potrzebuje zwykłego lapka bo to dla dziecka
ja potrzebuje zwykłego lapka bo to dla dziecka
ulexxa w serwisie może niech go przeczyszczą może sie tylko zakurzył, albo spalił się wiatraczek...
wyciąg mu baterie i włóż z powrotem może tak sie zresetuje
wyciąg mu baterie i włóż z powrotem może tak sie zresetuje
Jacki..tak bez problemu..ale ale musialabym pojechac 600 km..
ale
ale
ulexxa , po co ma przyjechać ? masz tam kogoś ? dojeżdzają polski autobusy ? gadasz z kierowcą dajesz pare zł i ci przewozi , tam ktoś odbiera , na wszelki wypadek prosisz o nr. komurki .
ulexxa nie baw sie w polski serwis . tam ci wymienią na nówke . lapki teraz nie wytrzymują długo .
hmm..zrobie tak..jutro pojade do Szczecina..zobacze chorowitkowi jakis lepek..a tamten dam na wymiane na lepszy model jak sie da..
jackwar jeszcze zobacze, jak bym kupował na 18-tke to co innego ale na 9 lat to sam wiesz
ulexxa , lepiej niech używa twój , kupisz u nas to będzie miał wszystko po polsku chyba że umie polski
estek , mam ten sam jeszcze tańszy
http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/hp-mini-200-4200sw-pc.bhtml
http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/hp-mini-200-4200sw-pc.bhtml
sorry..laptop sie mowi..ja bedac tak dlugo w de. bo az 9 lat..przyzwyczailam sie mowic po "ichnemu"..leptop..
a zawsze najbardziej smieli sie ze mnie..gdy mowilam na auto
BMW-u a oni mowia BMW-e
BMW-u a oni mowia BMW-e
ulexxa , będzie miał wszystko po polsku , nie będzie go to wkurzało ?
jackwar ale wole laptopa niz
netbook. a za 1200 laptopa juz kupie
netbook. a za 1200 laptopa juz kupie
jackwar w euro agd tez za 1200 sa laptopy chyba tyle bedzie mnie ta komunia kosztowac
Ulexxa.. .
Weż te ustrojstwo i idż na dwór i spróbuj uruchomić ten laptop.. .
Jeśli padło chłodzenie, to na dworze powinnin się włączyć.
................................................................
Poczekaj na dworze ze 2 minuty i wtedy spróbuj go włączyć.. .
Weż te ustrojstwo i idż na dwór i spróbuj uruchomić ten laptop.. .
Jeśli padło chłodzenie, to na dworze powinnin się włączyć.
................................................................
Poczekaj na dworze ze 2 minuty i wtedy spróbuj go włączyć.. .
Wędrowca , był magik a sprzęt jest na gwarancji i jeszcze z opcją wymiany .
jackwar w neonet mam kolege znajomego jutro znów pojade i sie wypytam i jak cos to wezme bo jak mówisz w maju bedzie drozej a dobre 50 zł taniej na m/m bedzie)
dziś dałem do wysłania wersje oszczędnościową
jeden lotto z +
jeden MM
dwa mini
jeden lotto z +
jeden MM
dwa mini
Jacki..wiesz co mam dosc tych "pieszczot"
uslugiwanie..podawanie..sprzatanie..i wlasnie zaczelo sie..pieluchowanie..co jeszcze co????......
nigdy nic nie smakuje..nigdy nic nie pasuje..wiesz co sorry ale zaczynam odbierac to coraz zimniej.......
dzis zrobilam pyszne zrazy wolowe w sosie..salateczka extra jabluszka z marcheweczka..drobno utarte..aby nie mial problemu z gryzieniem..ii coo powiedzial..no ujdzie...
uslugiwanie..podawanie..sprzatanie..i wlasnie zaczelo sie..pieluchowanie..co jeszcze co????......
nigdy nic nie smakuje..nigdy nic nie pasuje..wiesz co sorry ale zaczynam odbierac to coraz zimniej.......
dzis zrobilam pyszne zrazy wolowe w sosie..salateczka extra jabluszka z marcheweczka..drobno utarte..aby nie mial problemu z gryzieniem..ii coo powiedzial..no ujdzie...
chce kupić telewizor 40" jaki polecicie nie przekrawający 1800 zł z tunerem cyfryzacji telewizji naziemnej. Ma swoje typy ale chciałbym usłyszeć wasze opinie. Jeżeli się ktoś nie zna proszę niech nie pisze
estek , oczywiście że będzie od kwietnia drożej . sprzęty komputerowe drożeją dwa razy w roku , przed Bożym Narodzeniem i przed komuniami , to ci powie każdy .
WN..spalony chyba..nie idzie nawet wlaczyc..a sasiad nie chce rozkrecac..bo mowi ze jak jest takie dodatkowe ubezpieczenie na 5 lat..to lepiej nic nie grzebac..
Ulexxa , nie dziw się , ze zdrowiem ma coraz gorzej a tacy ludzie robią się zgryźliwi , tak to niestety jest . Mojej siostry teściu jak był chory to kazał teściowej zrobić herbatę , jak zrobiła to albo za gorąca , albo za zimna albo za słodka albo za gorzka . Niestety chore osoby nie zdają sobie sprawy że ktoś chce dobrze a im nie pasuje .
jackwar mozesz mi powiedziec dlaczego moj komp zaczął chodzic jak trktor
Japan , wszystkie telewizory w sklepach polskich są z tunerem ostatnio kupowałem cioci na prezent 36 calowy .
no nic..rano jade do Szczecina..doradzcie co mu kupic..bo dostane za..ba..
Witam wszystkich
ulexxa , jak by nie było problemów i ci znajomi co przyjadą to niech kupią tam , masz typ jaki miał i niech kupią taki sam lub podobny .
typy dla buków
c-2
p-2
h-1
b-1
d-1
r-2
u-1
k-1
m-10
e-1
u-1
p-1
n-1
p-10
f-1,0
stawka - 300 /4 x 75/
ewk - 4007
c-2
p-2
h-1
b-1
d-1
r-2
u-1
k-1
m-10
e-1
u-1
p-1
n-1
p-10
f-1,0
stawka - 300 /4 x 75/
ewk - 4007
ulexxa
jackwar
estek
japtan
jackwar
estek
japtan
tak, rozebrałam i wyczyscilam wiatraczki i wszystko co sie dało
WN
emeryt
jandzia
emeryt
jandzia
Jacki..ten to dam im nie ma problemu..ale On potrzebuje juz nowy..tu jest problem..albo moj bedzie zabieral..o to chodzi
ulexxa co się stało?
jandzia , może coś dotyka śmigiełka , jakiś przewód , sprawdz szybko bo przetrze przewód lub ułamałaś śmigiełko
ulexxa ale spokojnie co się stało?
bo znajac mnie..wcisna mi moze jakiegos"harbozia"..i uwierze co mowia..dajcie rady..no cena ok.3000zl.tak mysle..
Multi.. .
................................
................................
-3. Mniejszy mróz niż wczoraj .. .
..........................................
..........................................
ulexxa ale co się przegrzał czy co a ile lat ma ten komputer który uległ awarii ?
Fiolka.. .
...................................
...................................
Armenia Czechy 0 - 3
87 Azerbejdżan Portugalia 0 - 2
85 Estonia Andora 2 - 0
87 Azerbejdżan Portugalia 0 - 2
85 Estonia Andora 2 - 0
fiolka
ulexxa coś czytałem że go kupiłaś w de w saturnie czy to się zgadza
andromeda
ulexxa...jeżeli chodzi o lapka którego chciałabyś kupić to może być HPPavilion 17 cali matryca,procesor i 7, karta graficzna 2GB
dobra uciekam..bo musze podzielic sie z chorym lepkiem..ehhhhh
jakis film wojenny chce zobaczyc..kurna nio..
jakis film wojenny chce zobaczyc..kurna nio..
ulexxa jak zobaczyłam te emote z kurczakiem to musiałam ją wstawić
ulexxa jeżeli się przegrzał to on ma zabezpieczenie przeciw przegrzaniu się i wystarczy godzinę odczekać i go spróbować uruchomić bo widzę procesor i7 jest to nowy typ