Wpisy 1 467 146 – 1 467 245
26 marca 2013 17:22 → 26 marca 2013 19:07, 100 wpisów
Robal, to już samemu trzeba dobrać system sprawdzając na wcześniejszych losowaniach
robal teraz łupię w kaskadę.ostatnio 10/12 wczoraj 9/12. Torsan
witajcie
a co się dzieje z gregiem, napadli go???
a co się dzieje z gregiem, napadli go???
Wędrowca , masz rację z tą dopłatą grosza do kuponu , był taki okres że płaciło się niby za kupony ale tylko za te wysłane
Witajcie znowu jestem....dopiero doczlapalam sie do domu..a tu pies a i kocia..ii chorpwitek..ehhh
no nic trzeba zebrac energie i wziasc sie za obowiazki..
wypije ..dla Panstwa rowniez prosze kawcie
no nic trzeba zebrac energie i wziasc sie za obowiazki..
wypije ..dla Panstwa rowniez prosze kawcie
ulexxa na zdrowie
jackwar
dopłatę też pamiętam - chyba, jak wszedł vat - bodaj jakieś 22 grosze było I wszyscy za miedziakami latali, potem to trochę ukryli...
dobra - to ile Ci tam za zakład wychodzi ?
dopłatę też pamiętam - chyba, jak wszedł vat - bodaj jakieś 22 grosze było I wszyscy za miedziakami latali, potem to trochę ukryli...
dobra - to ile Ci tam za zakład wychodzi ?
wysylam te liczby od 24.11.2012 na lotto i + a dzis niestety nie moge wyslac 6 7 13 35 39 49
czekam wlasnie na fachowca od kompow..jeden nawalil i strasznie jest..
Robal
W 1996 6 zakładów lotto kosztowało 1,46zł Trochę nie podzielne na 6 ale mam taki kupon w domu.
W 1996 6 zakładów lotto kosztowało 1,46zł Trochę nie podzielne na 6 ale mam taki kupon w domu.
najgorsze jest to ze musze mojego lepka..oddawac na zyczenie chorowitka..bo tam sobie oglada filmy wojenne..
jego jest jeszcze na gwarancji ale zajezdzil go non stop chodzeniem..zaczal glosno jakby warczec..hmm grzac sie i..sie wylaczyl stop..ap..nie ma nic...
jego jest jeszcze na gwarancji ale zajezdzil go non stop chodzeniem..zaczal glosno jakby warczec..hmm grzac sie i..sie wylaczyl stop..ap..nie ma nic...
Robal:
Przepiszę jeszcze raz wydruk z kolektury z lottomatu.. .
Nic nie będę dodawał, tylko dołożę kreski, aby wygląd się nie zmienił, w stosunku do wydruku.
..................................................................
--------------DUŻY LOTEK
...............................................
------08. 01. 97-----10 : 48 : 49
1. X X X X X X
2. X X X X X X
3. X X X X X X
----------------0,74 ZŁ
-------------08. 01. 97
KOL XXXXXXXX TERM. xxxx
XXXXXX 000-00XXXXXX-XXXXX
Przepiszę jeszcze raz wydruk z kolektury z lottomatu.. .
Nic nie będę dodawał, tylko dołożę kreski, aby wygląd się nie zmienił, w stosunku do wydruku.
--------------DUŻY LOTEK
...............................................
------08. 01. 97-----10 : 48 : 49
1. X X X X X X
2. X X X X X X
3. X X X X X X
----------------0,74 ZŁ
-------------08. 01. 97
KOL XXXXXXXX TERM. xxxx
XXXXXX 000-00XXXXXX-XXXXX
***player***
no patrz - to może tam jest dopłata - 0,20 i 'kuponowe' ?
I spokojnie, spokojnie - nie wykłócamy się, tylko piszemy 'historię' i przy okazji uzgadniania, jaka była cena, odeszliśmy trochę od podstawowej kwestii - kiedyś, z grami w teesie - było lepiej
zostawiam
no patrz - to może tam jest dopłata - 0,20 i 'kuponowe' ?
I spokojnie, spokojnie - nie wykłócamy się, tylko piszemy 'historię' i przy okazji uzgadniania, jaka była cena, odeszliśmy trochę od podstawowej kwestii - kiedyś, z grami w teesie - było lepiej
zostawiam
teraz do mojego sie dorwal....ale co mam zrobic..choremu sie nic nie odmawia..ale jak tak dalej pojdzie to i mojego..szlag trafi..hmm
Player..wiecej cie nie zaprazam na kawe..bo ciezko nawet
odmachac.........
odmachac.........
Wędrowca netowy
Spoko - i naprawdę - nie jest tak, że nikomu w nic nie wierzę
Spoko - i naprawdę - nie jest tak, że nikomu w nic nie wierzę
dobra uciekam..bo chorowitek chce jakis hitlerowski film ogladac..
Ulexxa.. .
.....................................
.....................................
zaraz przyjdzie fachciu..zerknac co jest z jego kompem..najgorsze jest to ze ma gwarancji..ale trzebaby bylo oddac do Bremen tam gdzie byl kupiony w saturnie..cholera
ulexxa
Robal
zdjęcie kuponu w profilu
zdjęcie kuponu w profilu
To chyba właśnie ta groszowa opłata, ale nie pamiętam czy wtedy nie płaciło się za cały kupon (6 okienek)
hmm..co robic doradzcie..bo zrobil jeszcze specjalne dodatkowe ubezpieczenie za 170 eu..to byla akurat promocja na acery na 5 lat..i obojetnie co by sie stalo daja nowy model lub mozna inny wybrac..ale gdzie ja teraz 600 km. mam jechac do Bremen..cholera
płaciło się grosza obojętne za ile okienek bo to było za kupon . Firma twierdziła że koszt druku kuponów jest duży więc chciała przeżucić na grających , wiadomo że koszt kuponu druku był dużo mniejszy ale za to można było brać ile się chce a za wysłany płaciło . później zrezygnowali z tego bo były problemy z rozliczaniem księgowaniem i tp
ulexxa . może on zobaczyć bez rozkręcania , ja bym najwyżej zadzwonił i dowiedział się czy można wysłać pocztą ?
ulexxa , a jaki objaw ma ten komp ?
podejrzewam że jest do wymiany
podejrzewam że jest do wymiany
dobra..ryzyk fizyk..zobacze co sasiad powie..zna sie na kompach..moze cos zaradzi..uciekam oa Wam..ehhhh
Jacki....sama nie wiem co robic..wszystko na mojej glowie..
Jacki....sama nie wiem co robic..wszystko na mojej glowie..
ulexxa , niech zerknie bez rozkręcania , może tylko system padł .
Jacki..to jest acer aspire 7i..nawet niezly..ale jak chodzil non stop bez pauzy..to wybacz..co wylaczylam to chorowitek wlaczal..zaczal wciaz glosno chodzic grzac sie..az padl..i nic nie ma..
głośno chodzi - wentylator ?
***player***
zobacz - a to szczęście jeszcze było na dwa losowania ...
***player***
zobacz - a to szczęście jeszcze było na dwa losowania ...
to moj ma 5i sony vayo..ale jak bedzie mi dalej "ujezdzal" to lipa..on nie dba o sprzet chociaz cale zycie kupowal nowosci..przeplacal a za 2 miesiace ceny szla duzo wdol...
ulexxa , prawdopodobnie nawciągał kurzu i procesor się przegrzał raczej serwis , choć może czyszczenie pomoże .
Jacki..ja dbam o czystosc..czyszcze sprzet..ale to chyba moze byc tez feler fabryczny..no nie wiem..chodzil chodzil.a teraz wlasnie probuje..nie ma nic czarny ekran...
ulexxa , jeśli to laptop i używasz go w łóżku to tam ma już tyle kurzu że szok . jeśli stojący to żaden problem z czyszczeniem .
Robal to wychodzi zakład 0,1 zł
jackwar
kiedyś zakład kosztował 0,10zł + 20% na stadiony i + 0,02zł opłaty za kupon - które dośc szybko zniesiono
właśnie tego się obawiałem - 'coś' mi mówiło, że tyle też było
Jacki..moj lepek jezeli uzywam w sypialni jest na szafce nocnej..lub podkladce..moze masz racje ze sie kurzy..hmm ale moj chodzi super..tu chodzi o lepka aspira..chorowitka..
dobra uciekam..sasiad zaraz bedzie..wlasnie dzwonil..moze cos zaradzi..
jackwar
fota "profilowa" z ...186 - i te dwie kreski i zakres dat
znikam powodzenia
fota "profilowa" z ...186 - i te dwie kreski i zakres dat
znikam powodzenia
ulexxa , domyślałem się że chodzi o laptop , moja znajoma używała go w łóżku aż zaczął się przegrzewać to w środku miała koc na radiatorze . Osobiście mam stacjonarny a co 6 miechów w środku go czyszczę z kurzu , chodzi o radiator i zasilacz
laptop zawsze się grzeje jak nie jest na twardym,jednym miejscem wciąga powietrze potem wywiewa a jak w łóżku na kołderce czy na kocu jest to sie nie schłodzi nigdy,wiec wentylator na 100% obrotach
Dobre wiadomości pogodowe.. .
Ciśnienie barometryczne spada, wiatr zmieni kierunek z północnego na zachodni, zacznie napływać cieplejsze powietrze.. .
........................................
Ciśnienie barometryczne spada, wiatr zmieni kierunek z północnego na zachodni, zacznie napływać cieplejsze powietrze.. .
........................................
trisetum ale wciąga kurz który gromadzi się w środku i z tego się robi kocyk który jescze bardziej dogrzewa a nie chłodzi aż wkońcu klocek wyłącza komputer , czy restartuje
jackwar/no raz na 3 miechy by trza było wiatraczek przeczyścić chociaż ja sam pierwszy raz to zrobiłem po 3 latach
ja tak w stacjonarnym to raz na 6 miechów ale z rozkręcaniem zasilacza
moze być 40 powodów dlaczego laptop sie grzeje nadmiernie od kurzu fizycznego po syf juz na systemie i spadam
Precz z totolotkiem.. .
Za kilka godzin rozpocznię się....kompromitacja polskich kopaczy.. .
.............................................
Za kilka godzin rozpocznię się....kompromitacja polskich kopaczy.. .
.............................................
Jerzy Nowak, znakomity aktor teatralny i filmowy, zmarł 26 marca w szpitalu w Warszawie - czytamy na stronie Narodowego Teatru Starego w Krakowie. Miał 89 lat. Grał w ziemi obiecanej
jackwar
jak Polska zbankrutuje bedziemy mieli przynajmniej basen za darmo
Jak san marino by nas rozgromiło to miało by pierwszy w historii wygrany mecz do mistrzostw świata
oglądajcie oglądajcie
Kosecki znowu pokaże wam tyłek a może i trąbe słonia
Kosecki znowu pokaże wam tyłek a może i trąbe słonia
Risetum , nie był bym taki pewien bo teraz mogą mieć problem z otwarciem dachu i tak już zostanie
hey
Wiecie moze o jakiś promocjach laptopów. Chodzi mi o zwykły bo musze kupić na komunie
Wiecie moze o jakiś promocjach laptopów. Chodzi mi o zwykły bo musze kupić na komunie
estek
sprawdź komputronik.pl lub markety . śpiesz się bo na komunie podnoszą ceny , wiedzą że ludzie kupują prezenty
sprawdź komputronik.pl lub markety . śpiesz się bo na komunie podnoszą ceny , wiedzą że ludzie kupują prezenty
Reprezentacja Polski U-18 zawstydziła starszych kolegów z drużyny Waldemara Fornalika i pokazała, jak się gra z Ukrainą. Młodzi biało-czerwoni rozbili rówieśników w wyjazdowym meczu towarzyskim 6:0. Dobry wynik osiągnęła także kadra U-21, która - również w sparingu - pokonała 4:1 Łotwę. Mecz był bardzo ostry, arbiter pokazał w nim w sumie trzy czerwone kartki.
Młodzi piłkarze nie poszli w ślady naszej dorosłej kadry i rozbili rywali 6:0.
Wynik nie jest jednak aż tak wielkim zaskoczeniem, jeśli weźmiemy pod uwagę, że duża część tych zawodników to zeszłoroczni brązowi medaliści mistrzostw Europy U-17. Jeden z nich, Karol Żwir ze Stomilu Olsztyn, rozpoczął strzelanie już w siedemnastej minucie. Kolejne bramki dorzucili Damian Kowalczyk (dwie), Michał Żebrowski, Dariusz Formella i Fabian Piasecki.
Wynik nie jest jednak aż tak wielkim zaskoczeniem, jeśli weźmiemy pod uwagę, że duża część tych zawodników to zeszłoroczni brązowi medaliści mistrzostw Europy U-17. Jeden z nich, Karol Żwir ze Stomilu Olsztyn, rozpoczął strzelanie już w siedemnastej minucie. Kolejne bramki dorzucili Damian Kowalczyk (dwie), Michał Żebrowski, Dariusz Formella i Fabian Piasecki.
w neonet za 1200 jest duzy wybór dzis byłem ale szukam taniej
tu masz nawet strone i zobacz http://www.neonet.pl/laptopy,od500do1200.fhtml
tu masz nawet strone i zobacz http://www.neonet.pl/laptopy,od500do1200.fhtml
http://www.komputronik.pl/hp_wyprz?utm_source=KT_BG_21_03_2013_wyprzedaz_HP&utm_medium=banner&utm_campaign=wyprzedaz_HP
..nie idzie zastartowac acerem..jakby sie spalil czy co..ojej faciu ma pojecie i mowi ze najlepiej odeslac i jak jest takie ubezpieczenie to wymienic nawet za doplata na lepszy model..co robic co robic??..to bedzie chcial mojego lepka..aa figa nie dam..no moze 2 godz dziennie...
ulexxa , dzwonić czy możesz wysłać pocztą ? lub do znajomej wysłać a ona zaniesie .
estek , te twoje są bez systemu operacyjnego , tylko jeden ma linuxa