Wpisy 1 466 803 – 1 466 902
26 marca 2013 13:03 → 26 marca 2013 13:34, 100 wpisów
jackwar byłem rok w OPP 2008/2009 ostatni pobór ale po roku podziekowali mi. teraz sie nie staram bo całe zycie bedziesz psem i zadnego szacunku
dotam , znałem jedną co kręciła lody jednemu wiceprezesowi totalizatora niestety jak prezes poleciał to i ona poleciała
prezes był wcześniej wiceministrem skarbu i jak ewakuował się po zmianie rządu na z góry upatrzoną pozycję to dziewcze wziął ze sobą
prezes był wcześniej wiceministrem skarbu i jak ewakuował się po zmianie rządu na z góry upatrzoną pozycję to dziewcze wziął ze sobą
estek , tu nie chodzi o szacunek , ja też mogłem być i już bym siedział na emeryturce mają przywileje i to się liczy , odwalisz 25 lat i masz emeryt. a jeszcze możesz sobie dorabiać .
estek , po prostu nie pomyślałeś by wcześniej pogadać z komendantami czy by cie nie przyjeli
ale juz coraz mniej. teraz jak bym sie dostał to tylko do jakiegos miasta i patrol pieszy oko cieszy na powiatowe to nie ma szans zeby przeniesli. A jak mam chodzic po ulicy, na mecze itp za 2 tys to ja dziekuje. teraz załuje ze byłem rok, rok stracony w całym zyciu
zaden komendant nie chce gadac jesli ktos za ciebie sie nie wstawi.jesli chodzi o przeniesienie to rzadzi komenda wojewódzka
a im zalezy zeby zostac w miescie jak ja łodz zeby miał kto parolowac z buta(taniej) i obstawiac mecze
estek , niestety tanie mięso armatnie i po to trzeba mieć znajomości by awansować lub się przenieść
i wydaje mi sie ze krzysztof c jest troche dziwny jak patrze co pisze itp
Lila. .
Zamiast pączka, jest...kurożerca
.......................................
Zamiast pączka, jest...kurożerca
.......................................
estek.....no co chcesz,kiełbasa z wody i kalafiorowaa z czego może jeszcze być kiełbasa? Z grilla
Lila.. .
.............................
.............................
13maxa...i co ..ty jesteś zdrowy jak małe dzieckoo naduzywałeś avatar
Ulala.. .
.........................
.........................
i znikam..
Lila.. .
Moje ...podejrzane liczby na godz. 14.
o6, 22, 38, 43.
......................................
Moje ...podejrzane liczby na godz. 14.
o6, 22, 38, 43.
......................................
ulsaa ..
lika..13maxa wyrzucił zelka i koniec juz lizakai znikam..
lika..13maxa wyrzucił zelka i koniec juz lizakai znikam..
Uluś ..to nie moje klimaty 67 nie gram takich a 69 nie wiem ..4/14/72/46/36 takie coś zagrałem i cos tam jeszcze
Gracz z miejscowości Wrocław wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Srebro i Złoto
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
krzysio ..nie denerwuj mnie bo tobie dzisiaj wpintole a Ty wyrzuciłeś 77 i tez koniec lizaków
Dziś wręcz jestem bez życia
nawet wygrana by mi pewnie ni podniosła nastroju
nawet wygrana by mi pewnie ni podniosła nastroju