Wpisy 1 466 703 – 1 466 802
26 marca 2013 12:03 → 26 marca 2013 13:02, 100 wpisów
wasyl - wniosek do pasko, aby mozna było uzyc maksymalnie 5 emotek
dobra lete..bo musze do apteki..i ajej..pampersy potrzebuje pilnie....pa Wam milusi..wygranych zycze jak hmm..wieza "ajfla"..
Kondziu....zabraklo emotek..
Kondziu....zabraklo emotek..
lilka, wasyl ma wejście u Pasko, wiec składam doń wnioski i petycje za jego pośrednictwem
W jaką opłaca się kupić zdrapkę ? O ile wygraliście najwięcej ja 2 zł a wy ?
ep 20
papusiammmmm
Matek..
moze cos na szybko wysle..ale coooo??
dajcie szybko jakies namiary..mam jeszcze ok. 10 min.
moze cos na szybko wysle..ale coooo??
dajcie szybko jakies namiary..mam jeszcze ok. 10 min.
Chodzi mi o te za 1 zł bo tamte są trochę drogi jak dla mnie te po 5 zł !!! Chodzi mi o zdrapki typu: koniczynka, złote jajo, orzeł i reszka, amorek czy lotek ?
papusiam
Ale ta Unia to ...złodziejska banda.. .
Tym co mają w bankach na Cyprze więcej niż...100 000 Euro mają zabrać około...40%.
.................................................
Tym co mają w bankach na Cyprze więcej niż...100 000 Euro mają zabrać około...40%.
Byłem !!! Ale jednego razu miałem przyjechać a coś mi się ubzdurało i pojechałem tydzień coś po terminie i mnie skreślili z listy. I musiałem czekać 120 dni i już jakiś czas temu to mi zeszło ale jeszcze nie byłem na nowo się zarejestrować.
lilka, ja chciałem tylko zauważyć, że emoty w nadmiernej ilości są niepotrzebne
ulexa ...grochóweczka dzis na obiadek
Ja zaraz idę na obiad !!!
Jest ...kaczka z rożna dla... LEWORĘCZNYCH, a GDZIE JEST dla PRAWORĘCZNYCH.. .
................................................
................................................
Byłem !!! Ale jednego razu miałem przyjechać a coś mi się ubzdurało i pojechałem tydzień coś po terminie i mnie skreślili z listy. I musiałem czekać 120 dni i już jakiś czas temu to mi zeszło ale jeszcze nie byłem na nowo się zarejestrować.
smacznego
krzysztof c , wejdź na stronę urzędu i tam masz link do strony z ogłoszeniami o pracę , niestety może być tak że są ogłoszenia bez podanego pracodawcy ale po numerze ogłoszenia podadzą ci w urzędzie pracy , szukasz u siebie czy po całej polsce ?
Dziękuje i nawzajem jak do mnie to było ?
dobra stleniam sie..bo siostra juz mnie goni jak jakies auto wyscigowe..wysle wiec cos na ch-t..
dzieki Wam..za podpowiedzi
milego dnia Wam..
dzieki Wam..za podpowiedzi
milego dnia Wam..
Ale ja pisałem ci że nie ma mnie na liście muszę się na nowo zarejestrować !!!
Ja muszę kiedy jechać i odebrać wygrana za trafienie za niedzielne wieczorne losowanie za trafienie 4/5 i skreślę te liczby na kolejnych 8 losowań.
Wędrowca , ja jestem leworęczny i byłem zawsze zadowolony że widelec miałem w lewej ręce
krzysztof c , by wejść i przeglądać oferty nie trzeba się rejestrować
Jackwar.. .
..............................
..............................
zjadłem
dotam , to jest kaczka , dzika kaczka
na dodatek cała w buraczkach
na dodatek cała w buraczkach
U mnie jest na obiad ciepła kiełbasa z wody i zupę kalafiorową a wy ?
oj banany poszły w ruch
Lila.. .
Robić Test, czy nie? Robić ???
Oto jest pytanie.. .
.......................................
Robić Test, czy nie? Robić ???
Oto jest pytanie.. .
.......................................
Lila.. .
Będzie około...13.
.................
Będzie około...13.
.................
no i ccza sie zbierać do pracy rodacy
pa do 22
lilus praca jest ochydna chce emerytem juz byc
pa
taa,
ludzie chcialiby tylko palnikiem do góry leżeć, ale
to znudziłoby sie jeszcze szybciej niż praca (jakakolwiek)
ludzie chcialiby tylko palnikiem do góry leżeć, ale
to znudziłoby sie jeszcze szybciej niż praca (jakakolwiek)
Test MM:
o3, o6, ,8, 10, 13, 15, 17, 19, 22, 24, 26, 28, 32, 33, 34, 37, 38, 40, 43, 45.
o3, o6, ,8, 10, 13, 15, 17, 19, 22, 24, 26, 28, 32, 33, 34, 37, 38, 40, 43, 45.
krzysztof c , coś dla ciebie
Szczegóły oferty nr: StPr/13/1448 z dnia 2013-03-04
Stanowisko:
Sprzątanie gabinetu
Dane dotyczące oferty
Stawka: 1900,00
Zmianowość: jedna zmiana
Rodzaj zat.: Umowa zlecenie
Dane dotyczące wymagań
Wymagania: Wykształcenie zawodowe. Sprzątanie i dbanie o porządek. Możliwość zakwaterowania i sfinansowania lub dofinansowania kosztów podróży. Wymiar czasu pracy: 12 godzin. Praca w Ursusie. Kontakt telefoniczny lub mailowy: naczas7@o2.pl
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne
Dane kontaktowe
kod pocztowy: 02-495 WarszawaTelefon kontaktowy: 793 777 012Osoba do kontaktu: Wioleta Kowalska
Szczegóły oferty nr: StPr/13/1448 z dnia 2013-03-04
Stanowisko:
Sprzątanie gabinetu
Dane dotyczące oferty
Dane dotyczące wymagań
Wymagania: Wykształcenie zawodowe. Sprzątanie i dbanie o porządek. Możliwość zakwaterowania i sfinansowania lub dofinansowania kosztów podróży. Wymiar czasu pracy: 12 godzin. Praca w Ursusie. Kontakt telefoniczny lub mailowy: naczas7@o2.pl
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne
Dane kontaktowe
kod pocztowy: 02-495 WarszawaTelefon kontaktowy: 793 777 012Osoba do kontaktu: Wioleta Kowalska
jackwar bez matury mozna do policji max stopień młodszy aspirant
ale mozna
ale mozna
chyba ze na jakoś szkółke np szczytno to mature ale z tamta wychodzi sie komisarzem
byłem rok w opp to co nie co wiem ale najwazniejsze to znajomosci bo duzo chetnych jest
Dane dotyczące oferty
Dane dotyczące wymagań
Wymagania: Wykształcenie średnie/techniczne/zawodowe; doświadczenie w pracy przy pielęgnacji zieleni; umiejętność obsługi urządzeń ogrodniczych; niekaralność; mile widziane prawo jazdy kat. B. Praca w godz. 7-15 na Chomiczówce. Zakres obowiązków: pielęgnacja zieleni, koszenie, grabienie trawników; pielenie skupin; usuwanie samosiewów; uzupełnianie nasadzeń; wykonywanie cięć formujących żywopłoty; nawożenie; podlewanie; uzupełnianie trawy, kory; opryski. Kontakt mailowy: rekrutacjaam33@wp.pl
Wykształcenie: średnie zawodowe, inne
Dane kontaktowe
kod pocztowy: 02-591 Warszawa
Telefon kontaktowy: 602 806 790
Osoba do kontaktu: Beata Łubowicz
Dane dotyczące wymagań
Wymagania: Wykształcenie średnie/techniczne/zawodowe; doświadczenie w pracy przy pielęgnacji zieleni; umiejętność obsługi urządzeń ogrodniczych; niekaralność; mile widziane prawo jazdy kat. B. Praca w godz. 7-15 na Chomiczówce. Zakres obowiązków: pielęgnacja zieleni, koszenie, grabienie trawników; pielenie skupin; usuwanie samosiewów; uzupełnianie nasadzeń; wykonywanie cięć formujących żywopłoty; nawożenie; podlewanie; uzupełnianie trawy, kory; opryski. Kontakt mailowy: rekrutacjaam33@wp.pl
Wykształcenie: średnie zawodowe, inne
Dane kontaktowe
kod pocztowy: 02-591 Warszawa
Telefon kontaktowy: 602 806 790
Osoba do kontaktu: Beata Łubowicz
estek , jak masz znajomości , są nabory ale tylko pozorowane bo większość odpada , wiem o tym , kobiety to są bez szans , jest nieoficjalny zakaz i nawet jak przejdzie selekcje sprawnościową to na czymś innym uwalą , choć by lekarz napisze że ma krzywy zgryz czy przegrodę nosową . Nabory robią bo muszą gdyż są braki kadrowe a i mają za to płacone , niestety przyjmują małe ilości mimo że są braki ale wolą mieć wolne stanowisko niż zatrudnić kogoś bez znajomości , w ramach oszczędności .