Wpisy 14 637 – 14 736
18 lutego 2008 13:23 → 18 lutego 2008 19:28, 100 wpisów
Panie OPA,a co Pan ma do Stefana? Jak go grać Skoczy czy nie skoczy?
teraz Stefan może skoczyć ale do knajpy,na sikacze...bo chyba tylko to pozostało
Cześć,jestem tu pierwszy raz,może ktoś napisze,czy oplaca sie grać w M.L,na jakie ilosci liczb,i czy dużo treba przegrac aby wygrać z góry dziekuje.
rozumiem,że na początek puścić ten 1 zaklad,a potem w razie wygranej za wyzsze stawki.Czy tak?
możesz zagrać z plusem,stracisz 10 zł za dwa zakłady,ale jeśli ci wejdzie + zwróci sie za oba w 100 %
Ja nie pije,ale codziennie dostaje 5 zł,na kanapki,a kanapki dostajemy w szkole za darmo,i sobie wykombinowalem,że moge zate forse wygrac a jak wygram to wiadomo.......
Brawo Julcia 11,co może oznaczać,że masz 11 lat.Jak na twój wiek to bardzo dojrzałe kawały,urozmaiciły tę stronkę.gratuluję Daleko zajdziesz.............
Cenzor do tych 11 lat musimy dodać jeszcze trochę .Powiem tak 20 lat juz mi mineło.
Dwie atrakcyjne dziewczyny siedzą w kinie.Po kilkunastu minutach jedna szepce do drugiej:
-Słuchaj,facet ,który siedzi obok ,onanizuje się .Co robić?
-Zignoruj go - radzi koleżanka.
-Nie mogę- pada odpowiedz.
-Dlaczego?
-On używa mojej reki...
-Słuchaj,facet ,który siedzi obok ,onanizuje się .Co robić?
-Zignoruj go - radzi koleżanka.
-Nie mogę- pada odpowiedz.
-Dlaczego?
-On używa mojej reki...
WITAM ZIOMALI PO KUPONIE
NO I ZNOWU MUSZĘ STWIERDZIĆ IŻ JESTESMY SRACZE A NIE GRACZE ( BEZ URAZY )I PEWNIE ZARAZ CO DLACZEGO MY JA ?
ANO TAK SPÓJRZCIE SOBIE NA LOSOWANIA UMIESZCZONE
POWYŻEJ TYPY UMIESCZONE PRZEZ PASKO DO TEGO DODAJCIE POWTÓRKI A SAMI PRZEKONACIE SIĘ CO Z TEGO MOŻNA BYŁO WYCIĄGNĄĆ U MNIE TYLKO 6/10 ZA 5 ZETA
NO I ZNOWU MUSZĘ STWIERDZIĆ IŻ JESTESMY SRACZE A NIE GRACZE ( BEZ URAZY )I PEWNIE ZARAZ CO DLACZEGO MY JA ?
ANO TAK SPÓJRZCIE SOBIE NA LOSOWANIA UMIESZCZONE
POWYŻEJ TYPY UMIESCZONE PRZEZ PASKO DO TEGO DODAJCIE POWTÓRKI A SAMI PRZEKONACIE SIĘ CO Z TEGO MOŻNA BYŁO WYCIĄGNĄĆ U MNIE TYLKO 6/10 ZA 5 ZETA
...a kiedyś pisałem iż przy typowaniu ML czasem warto wziąć pod uwagę losowania innych .Nasze liczby są wszędzie SĘK w tym iż nie mamy wystarczającej kasy aby np.20 liczb rozpisać w miarę aby coś z nich mogło wpaść
...NO I JESZCZE TAKA KACZA RADA JEŻELI STAĆ NAS NA DWA KUPONY TO PUSZCZAJMY JEDEN 10/10 A DRUGI NP.8/10JAK WPADNIE COSIK TO ZAWSZE BĘDZIE WIĘCEJ NIŻ NA LIZAKI
"miałeś chamie,złoty róg,miałeś chamie czapkę z piór,został ci się jeno sznur-ek" Ku przestrodze........
no i wkrótce będziemy mieli nowego multimaniakowca od mamy z mlekiem to wyssie pozdrowionka Iwonko a chop bedzie
tak albo tak jak mama bankrutaha ha cycka jej nie dam jak ma to wyssac:):)
...może nie będzie tak zle i los przyniesie z narodzinami pociechy pokażny trzos trzeba wiary cierpliwości no igrania...
zobaczymy co ma byc to bedzie dziekuje:):)a jak na razie poczytam was i dalej bede zgapiac liczby bo sama jednak widze ze nic nie wymysle:):)
dzieńdoberek
na dzsiejszy wieczór taka dyszka do przemyśleń z lottomatu
1,10,20,50,43,47,65,72,78,31 i to wszystko
na dzsiejszy wieczór taka dyszka do przemyśleń z lottomatu
1,10,20,50,43,47,65,72,78,31 i to wszystko
... A ODE MNIE POGŁASZCZ SWOJĄ POCIECHĘ NIECH ROŚNIE ZDROWO :))))
Iwona,nie załamuj się skoro sam mistrz paramultimilioner,typujac przez cały miesiac miał 1x5/5,a wpozostałe dni przeważnie 1/5,to widzisz jak trudna to jest dyscyplina sportu.Pomimo takich typowań paramultimilioner jest na 4 miejscu
...ZAPUKAJ CICHO I POWIEDZ ŻE TO OD WUJKA KACZORKA POZDROWIONKA PŁYNĄ NA ZDROWIE NA SZCZĘŚCIE DLA POTOMKA TWEGO :)))
jeden gościu w kanadzie grał przez 65 lat i dopiero u schyłku życia wygrał czego ani sobie ani nikomu z tego chat-u nie zyczę niech magia liczb będzie z nami na pochybel lotto a na nasz pożytek
Jadźka, zobacz co tu piszą! Do kina byś nie poszła dziś ze mną? Na jakiś film erotyczno-towarzysko-totolotkowy?
Na chybił-trafił chciałem przetestować Julci11 metodę, bo słyszałem,że taki onanizm podobno bardzo mocno wzmacnia organizm:) Pójdziesz Jadźka? 2,17,19,40,42. Czasem nie zmienia się zwycięskiego składu:)
Na chybił-trafił chciałem przetestować Julci11 metodę, bo słyszałem,że taki onanizm podobno bardzo mocno wzmacnia organizm:) Pójdziesz Jadźka? 2,17,19,40,42. Czasem nie zmienia się zwycięskiego składu:)
Panie Jozin z Bazin gram czasami na chybił trafił i dość dobrze na tym wychodzę.
Odnośnie innych tematów ,
Ostatno zastanawiałm się co jest w seksie ważniejsze - ilość czy jakość?
I odpowiedziałam sobie na pytanie - czy wolałaby dostać wypasionego Mercedesa za 300 tys.zł. ,czy 10 koreańskich hatchbacków o tej samej wartości, w podstawowej wersji, z szybami na korbki?
Odnośnie innych tematów ,
Ostatno zastanawiałm się co jest w seksie ważniejsze - ilość czy jakość?
I odpowiedziałam sobie na pytanie - czy wolałaby dostać wypasionego Mercedesa za 300 tys.zł. ,czy 10 koreańskich hatchbacków o tej samej wartości, w podstawowej wersji, z szybami na korbki?
...nie z ilości zadowolenie płynie ale z jakości toć to chyba każdy wiiiiiiiiii RAZ A DOBRZE :))))))
Kaczor001 te moje przemyślenia naszły mnie po rozmowie z koleżankami ,które same nie mogły się wypowiedzieć na ten temat . Każdy lubi coś innego ,tak jak w ML jeden typuje sam a drugi tak jak ja gra na chybił trafił.
NOVIX
poczytaj moje wpisy ponizej są tematy
Gra Keno na stronie Expekt - program KENO 2.0 i inne wyżej.
poczytaj moje wpisy ponizej są tematy
Gra Keno na stronie Expekt - program KENO 2.0 i inne wyżej.
julcia jest jeszcze moj sposob spisuje liczby od innych po prostu zgapiam:):)
Iwona jeszcze nie było zdarzenia żeby ktoś wygrał z patrzenia(zagapiania)Po prostu po spisaniu liczb np:paramultimiloioner+Jozin z bazin,należalo skreślić i puscić w kolekturze oczywiscie te na 16,02,08,ale kto to wiedział?
dziś!!!skromnie bo kuleczki w multi mnie nie lubią ale :
7/{19,26,63,70,73,77,80}
10/{3,17,22,26,37,70,62,70,73,80}Pozdrawiam wszyskich chatownikow nie bede wymieniał bo jest ich dużo !
7/{19,26,63,70,73,77,80}
10/{3,17,22,26,37,70,62,70,73,80}Pozdrawiam wszyskich chatownikow nie bede wymieniał bo jest ich dużo !
Jeszcze 5/{70,71,73,77,80} bowiem ja lubie 70 ale liczby nie inne he he he !!!
Mario idealny mężczyzna powinien zawsze mówić więcej ,niż myśli i zawsze więcej myśleć inż mówi.A z alkoholi poleca Tobie TALISKER 1992
Julcia dziekuje za dobre rady ! a nie znam chętnie wypije z toba ten alkochol !
nima niestety ideałów u obojga pci w każdym nawet nalepszym modelu tkwi jakaś skaza
Chętnie bym popisał z wami ale długo spałem zrobiłem szybko liczby i w planie dnia mam siłownie zniakam pojawie sie po 22
My zjadzią walimy denatórat, to najlepszy alkochol jest! Jadźka, no to po maluchu! Jak to mówią mercedes-benz! Na zdrowie! Kino jótro oki Jadwiga?
Pracowałem opa do 6 rano tak wypadło w końcu musze zarobic pieniązki na hazard
witajj opa:):)
ja wiecej wygralam zgapiajac liczby niz sama skreslalam tez bym wolala sama skreslac ale nic z tego nie mam
ja wiecej wygralam zgapiajac liczby niz sama skreslalam tez bym wolala sama skreslac ale nic z tego nie mam
dzis spisuje wszystkie propozycje jakie tu dajecie i wieczorem sprawdze czy cos bylo nie wysylam tego na razie chce tylko sprawdzic
myślimy zgapiamy przepisujemy a oni i tak te kulki sterowane mają bo walą nas nimi >>>> ale po kieszeni
JOZIN TY CHOLERO A MÓWIŁAM ,ŻE MASZ DO SZKOŁY CHODZIĆ, A NIE W SZKOŁĘ KAMIENIAMI RZUCAĆ A TERAZ PISZESZ Z BŁĘDAMI.JAK JA MAM KOCHAĆ TAKIEGO FACETA
wiecie co,trzeba sugerowac sie wynikami z ostatnich 2 dni,tak mnie sie wydaje
oczy denaturem mu zaszły to i klawiatury nie widzi wybacz mu wszak tu o treść chodzi
opa tak z dwoch sie powtarzaja ale zobacz ile musisz wydac by je rozpisac a na koncu i tak sieokarze ze zle rozpisales juz tak mialam
opa dales liczby co maja rowna przerwe jak dzis puscilam z dluzsza przerwa i zobacze co z tego bedzie
Iwona,najlepsze systemy,to systemy kopertowe,wtedy możesz wygrać i urodzić dziecko zdrowe....... Powodzenia
to fakt ,najlepiej to koperty komuś wysłać,kto potrzebuje...jest mu ciężko,w prezencie,pomóc
ja dziś wyślę te 2 piątki i włożę do koperty:
34,38,56,72,74
25,27,31,55,65
POZDRAWIAM WSZYSTKICH LISTONOSZY
34,38,56,72,74
25,27,31,55,65
POZDRAWIAM WSZYSTKICH LISTONOSZY
Iwo 88,każdy system jest dobry pod warunkiem,że się podstawi do niego właściwe liczby.
a,czy jest jeszcze jakiś trzeci rodzaj liczb?.Prócz parzystych i nieparzystych?
system parzyste nieparzyste jest dobry bo ja wtopilem w ten system 6700 zeta a juz odzyskalem 4800 tylko konsekfentnie czeba grac tylko na 1 zdarzenie ale niestety to kosztuje byly momenty ze zanosilem go kolektory 2500 i dobrze sie najezdzilem zeby to wyslac bo odrazu telefony czy mozna tyle wyslac raz pozwolili a potem nie przyjeli to jest obrona bukow przed progresja bo jak zajedziesz za daleko to ci kasy nie przyma dziwne zwyczaje ale takie podobno prawo wiec jak duze miasto to 4 totolotki sa a jak male czeba kilku kolegow reszte na gg 6918272 i nie piszcie duzo o swoich planach bo my budujemy rakiety na multi a buki na podstawie tych wskazowek tarcze antyrakietowa zadko sie tu wypowiadam ale czytam i dzis zostal poruszony ten temat wszystkich pozdrawiam i nie podaje zadnych liczb bo totalnie nie mam do nich szczescia .
sceptyk widze ze nie rozumiesz mozna dac liczby parzyste albo nieparzyste razem albo mieszane a mi chodzilo o to by nie mieszac rozumiesz???
kogucik to widze ze lepiej nie grac ta metoda zreszta ja nie puszczam za takie kwoty duze:):)
Tak,teraz rozumiem,a co do tematu grać-nie grać nie wypowiadam się bo sam nie mam dużo kasy,żeby w to grać
ja zaczolem od 10 zeta tylko tak glupio kombinowalem skaczac po zdarzeniach ze sie wpakowalem i teraz odrabiam to juz miesiac wiec jakos mi idzie ale zmondrzalem i teraz gram tylko na nieparzyste i przez ostatnie 4 losowania odzyskalem 800 zeta ale wczoraj stracilem 200 a dzis to nie wiem poslalem za 480 pozdrawiam
Co do tematu denaturatu,który pojawił się we wcześniejszych wątkach dyskusji,to myślę że jest to napój dla straceńców lub koniak dla ubogich,a człowiek który ma zaszczytne 2 miejce w rakingu Pasko powinien toast za wygrana uczcic czyms bardziej godnym.np: Napoleonem lub Jankiem wedrowniczkiem.W myśl zasady zastaw sie a postaw się.........
...DO TEMATU PROGRSJI...
BARDZO KOSZTOWNA RZECZ JEŻELI SIĘ NIE MA KASY SZYBKO MOŻE ZRUJNOWAĆ )))))ODRADZAM(((((
BARDZO KOSZTOWNA RZECZ JEŻELI SIĘ NIE MA KASY SZYBKO MOŻE ZRUJNOWAĆ )))))ODRADZAM(((((
KOGUCIKU MAJĄC DO WYDANIA 2000 JEDNORAZOWO LEPIEJ BYŁO ROZPISAĆ WSZYSTKIE 80 LICZB WYGRANA BYŁABY WIĘKSZA NA 1000 PROCENT