Wpisy 1 462 891 – 1 462 990
24 marca 2013 09:28 → 24 marca 2013 11:45, 100 wpisów
Cześć wam teraz jestem w szkole a wy ?
może się poznamy przy kawie i mam kilka sposobów na MM co dwie głowy to nie jedna
A później idę jeszcze skreślić Multi Multi na 5 i 10 skreśleń i Mini Lotto. Czemu zawsze jak gram w kaskadę mam 5/12 i 7/12 czy to jest normalne a ponoć tutaj wygrane padają najczęściej ? Wczoraj miałem na chybił trafił: Lotto 1/6 i Lotto Plus 2/6 i dwa zakłady Mini Lotto: 1/5 i 0/5 a jak u was ?
japtan MP to nie portal randkowy, bedziesz nagabywac kobiety to admin cie stad wyrzuci
japtan apropo umawiania, nie umawiam sie z nikim, boje sie wariatów
Witaj krzysztofkaskade reklamujá że masz dwie szanse.Bzdura jeśli w pierwszym masz 5trafien to drugiego nie musisz sprawdzać bo zawsze będzie 7
@Robal_36 >>>
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/04-01-2004/
( lub poproś w kolekturze o wydruk z 04.01.2004 )
Pozdrawiam
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/04-01-2004/
( lub poproś w kolekturze o wydruk z 04.01.2004 )
Pozdrawiam
Pano... czyżby na święta szykuję się jakaś większą kumulacja bo widzę że 6/6 nie było na wtorek 8 banieczek
tRZEBA PIŁKARZY Wanuatu sprowadzić zagipsować in nogi i wygrają
nfjngjfnghkjdfnghjdnghkjrbdghjrbdf
Ile chcesz wygrać?
700,6000,250000 zł?
Może więcej??????
Zagraj w MM
Wybierz ile liczb typujesz
O jakie wygrane grasz.
Wypłacamy średnio
Milion złotych dziennie!
-----------------------------
Zarabiamy dla siebie
Dwa miliony dziennie!!!!!!!!
700,6000,250000 zł?
Może więcej??????
Zagraj w MM
Wybierz ile liczb typujesz
O jakie wygrane grasz.
Wypłacamy średnio
Milion złotych dziennie!
-----------------------------
Zarabiamy dla siebie
Dwa miliony dziennie!!!!!!!!
Pano.. jasne że tak pazerny nie jestem starczy na dwóch wyjdzie po 4 pisanki na głowę
Witam MatekzMatek: jeśli usnąłeś na klawiaturze to rozumiem, a jeśli nie, to proszę o pisanie po polsku
dobra i ide tam po ktos w koncu musi robic, żeby inni mogli się bawic
greg zajrzałam na @ i nic,,, jade do kościoła palme poświęcic...
@ edi8 1462923 -
dziękuję za dobre chęci, ale nie wiem - sprawdzałeś co wbija ? U mnie ten link wyświetla komunikat " Trwa oczekiwanie na informacje o ilości wygranych ..."
Ostatnie pełne informacje, które się pojawiają - dziś, to - dla multi-lotka/19-10-2006/
I ja to jakoś rozumiem... Dyski nie są z gumy, a takie info, a już zwłąszcza filmiki - to trochę' waży' ...
Pasko jest i tak jest "lepszy" od totalizatora - tam znikają szybciej, no niby zgodnie z poprawką do regulaminu - po pół roku...
Tak, też wiem o możliwości pobrania z lottomatu, jednak - nie dla każdej gry te możliwości są takie same - nie bez powodu napisałem "pełne" - tam /na wydruku/ to informacja skrócona...
ale - dzięki, jeszcze raz
pozdrawiam
dziękuję za dobre chęci, ale nie wiem - sprawdzałeś co wbija ? U mnie ten link wyświetla komunikat " Trwa oczekiwanie na informacje o ilości wygranych ..."
Ostatnie pełne informacje, które się pojawiają - dziś, to - dla multi-lotka/19-10-2006/
I ja to jakoś rozumiem... Dyski nie są z gumy, a takie info, a już zwłąszcza filmiki - to trochę' waży' ...
Pasko jest i tak jest "lepszy" od totalizatora - tam znikają szybciej, no niby zgodnie z poprawką do regulaminu - po pół roku...
Tak, też wiem o możliwości pobrania z lottomatu, jednak - nie dla każdej gry te możliwości są takie same - nie bez powodu napisałem "pełne" - tam /na wydruku/ to informacja skrócona...
ale - dzięki, jeszcze raz
pozdrawiam
Test MM:
03, o6, o9, 13, 14, 17, 19, 23, 27, 32, 36, 38, 39, 43, 44, 46, 48, 49, 53, 56.
---------------------------------
58, 59, 62, 65, 68, 70, 73, 75, 76, 77.
03, o6, o9, 13, 14, 17, 19, 23, 27, 32, 36, 38, 39, 43, 44, 46, 48, 49, 53, 56.
---------------------------------
58, 59, 62, 65, 68, 70, 73, 75, 76, 77.
-0,5 na termometrze.. .
----------------------------------
----------------------------------
Znikam do losowania.. .
........................................
........................................
... Te dane, i takie informacje /ot choćby - np ilości zakładów/ jeśli uważam, że potrzebne, że by się przydawały i Nam, i zwłaszcza IM, to, tak trochę, w nawiązaniu do różnych dywagacji - "optymalizacji losowania pod ilość wypłat", "animacji" z np
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=987&page=16
- lotto jest ustawione!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy, w podobnym kierunku idących rozwoażań - o np tu -
http://mail.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2119
- 6-02-2009 wysokie wygrane
..............................................
Napisaliby, powiedzieli kiedy - 2000 x 3/3 jedna kolektura i - gracz 'pojechał' stawką, czy rozpisywał - a widzą to przecież doskonale...
...............................................................
No, ale cóż, jest, jak jest i takie standardy i jawności i pełności informowania i rzetelności i transparentności, jakie znamy - moim zdaniem - wszędzie - muszą powodować nieustający i wzrost zaufania i różne takie...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=987&page=16
- lotto jest ustawione!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy, w podobnym kierunku idących rozwoażań - o np tu -
http://mail.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2119
- 6-02-2009 wysokie wygrane
..............................................
Napisaliby, powiedzieli kiedy - 2000 x 3/3 jedna kolektura i - gracz 'pojechał' stawką, czy rozpisywał - a widzą to przecież doskonale...
...............................................................
No, ale cóż, jest, jak jest i takie standardy i jawności i pełności informowania i rzetelności i transparentności, jakie znamy - moim zdaniem - wszędzie - muszą powodować nieustający i wzrost zaufania i różne takie...
jawnosc o czym ty marzysz ja bym chcial wiedziec gdzie te wygrane yokera wyskakuja j+3 i 4 liczby bo nie widzialem w lotkach nigdzie wystawionego kuponu
trisetum....ano TS
tsobokijewane
qjaster
'jawność', to nawet nie dla mnie - IM by się bardziej przydała
cóż - jakiś czas temu miałeś 14000 punktów
na cały kraj
teraz stare maszyny gdzieś tam upychają - i jest tego ok 20000 - a wygrana J+3, czy 4/4 - jedna, dwie - jaką masz szansę spotkać ?
Czaisz, co to w głębszych znaczeniach znaczy ?
1:20000 - można do czegoś porównywać ...
'jawność', to nawet nie dla mnie - IM by się bardziej przydała
cóż - jakiś czas temu miałeś 14000 punktów
na cały kraj
teraz stare maszyny gdzieś tam upychają - i jest tego ok 20000 - a wygrana J+3, czy 4/4 - jedna, dwie - jaką masz szansę spotkać ?
Czaisz, co to w głębszych znaczeniach znaczy ?
1:20000 - można do czegoś porównywać ...