Wpisy 1 462 991 – 1 463 090
24 marca 2013 11:48 → 24 marca 2013 12:59, 100 wpisów
ja ostatnio sie nie puszczam
dychłem z kuponami i grami
dychłem z kuponami i grami
na 464 losowania tych okolo 2000 tys jest ich cala masa
widzieli szalenca w planicy.
widzieli szalenca w planicy.
dlatego zyła uciekł i daleko skoczyl
Wygrane w wysokościach do 2000 są jedynie odnotowywane, jako odebrane w systemie onlajn i nawet nie są odbierane do weryfikacji z kolektur... A nad wskanami z wyższych wygranych - awersu i rewersu kuponu - podobno myślą - tak przynajmniej napisała załoga totalizatora
bał sie o pupsko
dawac obiad i losowanie
musze jutro zagrać na wtorek w lotka bo 26 na Śląsku strajk więc moge nie dojechać do żb
tris
nie
między 2000, a 2280 jest taka 'dziura' - nie opodatkowane, a trzeba się bujać do oddziału
nie
między 2000, a 2280 jest taka 'dziura' - nie opodatkowane, a trzeba się bujać do oddziału
R 36 od października czy grudnia 2012 to zmienili na 2,280zł w kolekturze zł wiecej i do oddziału
w zdrapkach jak jest wygrana 5000 tys to wiadomo gdzie padlo a yoker byly takie wygrane i o nich cicho
gjaster/ są wygrane 6 tys i tez nie pisza gdzie to padło bo po co ?? a widzisz w kaskadzie padnie 10 tys to od razu do działu "wysokie wygrane" a jak tyle padnie w MM 9/10 np to nie piszą
trisetum
chyba jednak nie -
1128861. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:09) Warszawa
>>> 1128846. marekg
Szanowny Panie. 1. W kolekturach można odebrać do 2000 zł wygranych. Natomiast kwota wolna od podatku wynosi 2280 zł. Czy nie byłoby lepiej podwyższyć tę kwotę do odbioru w kolekturach do kwoty wolnej od podatku. 2. Czy TS prowadził badania wśród grających n/t podwyżek cen zakładów. Jeśli tak, to gdzie są opublikowane. Nadmieniam, że my grający jesteśmy akcjonariuszami TS i nasze zdanie powinno się liczyć a nie jedynie Zarządu. Od nas zależy byt TS. Nie wykluczam, że bedziemy mieć losowania Lotto codziennie i Lotto bis, sądząc po waszych zapędach 3. Czy TS zdaje sobie sprawę, że maszyny losujące podciśnieniowe wzbudzają wiele kontrowersji wśród grajacych. W Euro millions losowania wygladają inaczej. Są zbliżone do tradycyjnego i nie budzą uwag
> Witam,
Postulat o kwocie 2280 jest ciekawy. 2000 miało zapewnić płynność gotówkową kolektora, wiemy jednak, że często mniejsze kwoty nie są wypłacana w punktach od nas niezależnych.
chyba jednak nie -
1128861. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:09) Warszawa
>>> 1128846. marekg
Szanowny Panie. 1. W kolekturach można odebrać do 2000 zł wygranych. Natomiast kwota wolna od podatku wynosi 2280 zł. Czy nie byłoby lepiej podwyższyć tę kwotę do odbioru w kolekturach do kwoty wolnej od podatku. 2. Czy TS prowadził badania wśród grających n/t podwyżek cen zakładów. Jeśli tak, to gdzie są opublikowane. Nadmieniam, że my grający jesteśmy akcjonariuszami TS i nasze zdanie powinno się liczyć a nie jedynie Zarządu. Od nas zależy byt TS. Nie wykluczam, że bedziemy mieć losowania Lotto codziennie i Lotto bis, sądząc po waszych zapędach 3. Czy TS zdaje sobie sprawę, że maszyny losujące podciśnieniowe wzbudzają wiele kontrowersji wśród grajacych. W Euro millions losowania wygladają inaczej. Są zbliżone do tradycyjnego i nie budzą uwag
> Witam,
Postulat o kwocie 2280 jest ciekawy. 2000 miało zapewnić płynność gotówkową kolektora, wiemy jednak, że często mniejsze kwoty nie są wypłacana w punktach od nas niezależnych.
r 36 źle według mnie napisał i tyle,sam widziałem 2,100 wypłacane bez problemu za 5/5 x 3 jak pamietam,i na forum lotto napisane ze to zostało zwiększone na końcu roku, do tych 2,280
kolektorek nie ma sie co pytać o tą kwote bo nie obrażając nikogo mało która wie jak sprawdzić aktualna pulę a co dopiero,,
tris
możliwe
i tak złodziejstwem jest to, że ta kwota /kiedyś wprowadzona, jako odnośnik do średniej pensji/ nie jest zrewaloryzowana
dobrego
możliwe
i tak złodziejstwem jest to, że ta kwota /kiedyś wprowadzona, jako odnośnik do średniej pensji/ nie jest zrewaloryzowana
dobrego
lila niebo zostaw lotnikom,a tak na powaznie to głowa mnie bolała i nie mogłem
lila, ty masz tak, że jak za kogoś typujesz, to zawsze trafisz hehe
wie ktoś czy w kolekturze maja prawo nie wypłacać kwot ok 50, 100zł? W jednej mejscowości zawsze mówią ze nie maja tyle kasy itp nawet 24zł za 3 w dl jest problem
estek..nie mają takiego prawa,muszą Ci wypłacić do 2 tyś. w kolekturze
bingo prawidłowa odpowiedz Lila,wygrała Pani wycieczke do Palestyny na osiołku w jedną strone
Gała..Ty nie będziesz jeździł,my z osiołkiem będziemy jeździć na Tobie
amour Lila ale w tej kolekturze zawsze mówia ze nie maja kasy a to jest razem ze sklepem spozywczym gdzie obrót jest naprawde duzy
lila, no, ale co ja bede robił z tym moreno, on pije chociaż? hehe
estek..kiedyś też nie mogłam odebrać kasy w kolekturze,kazał mi facet przyjść za 4 godziny bo nie miał 1300 zetadopiero podjechałam do MAXA i tam mi wypłacili bez problemu
ja w tej jednej kol. mam problemy,
ale wydrukuje i pokaże im bo mnie w***iaja i innych
ale wydrukuje i pokaże im bo mnie w***iaja i innych
GAła...MAX to sklep teraz to chyba Carefour czy uj wie,jak tam go nazwali.Nazwy zmieniają co 3 lata karwa
Lila tak wiem ,ale nasz kolega max mi sie skojarzył wiec napisałem kolega max
estek..no muszą,nie ma bata.Przecież po 100 zł nie będziesz do Warszawy jechał czy gdzie tam masz oddział
lila, co się człowiek przyzwyczai do nowej nazwy, to zaraz zmieniają hehe
amour...szału można dostać.Dla mnie ten sklep został MAX i jużwszyscy wiedzą o co biega jak mówię max