Wpisy 1 462 791 – 1 462 890
24 marca 2013 00:27 → 24 marca 2013 09:26, 100 wpisów
chyba ludzie pozostawiali przeglądarki internetowe włączone i poszli spać
alleluja
-20 ihaaa
-20 ihaaa
Witam bardzo gorąco Slunsk -11st Kwintesencja zimy ale lepiej nie będzie...
witam
u mnie jest temperatura -5c
CO ZA GŁUPIA POGODA KLIMAT IM SIĘ OCIEPLA
srał pies pogode najgorsze że nic nie można wygrać w tym popieprzonym tuskolandzie
pafty jak moge ci doradzic napisz do emeryta on zawsze u buka wygrywa
co za taka głupia pogoda
Jak u nas jest zimno albo pada deszcz to się w budzie lotomat zacina.
Qqqqqqq.... -20 było a teraz -17 Ja pierdziuuuu jaka wiosna
no greguniu jak tam? ile skasowałeś???
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja gwarantowana Bedzie Pwn Pani Zadowolniona !!!!!!!!
isla na poczetek mialem sen karwasz jajka podretwialy zobacz wpis wczesniejszy biznes jak olera chcesz prace to bedziesz miec domowe 6000 na miesiac
greg zaraz zerkne
isla a tak Ania 3/6 dl 6/9 MM a ja 3/5 MINI NIE JEST ZLE ALE KARWASZ NIE BEDE GRAL JAK WYGRAM A TERA BIERE SIE ZA BIZNESA 100% SYSTEM MM
greg Ania ciągle coś trafia a ty ciągle nie zadowolony...za to nic nie wygrasz...nie bądz taki zachłanny...
a ja ciągle od lutego nic kiszka co za bessa to przez łysola rostko i rudego donka wstrętne skompiradły Z POjebów
Tylko... -7.
.......................
Dzień dobry.. .
................................
.......................
Dzień dobry.. .
Wędruś masz cos ze snu?
500 zł to ja mam na cały miesiąc-ostatnio dycha dpo końca miecha musze coś ugrać bo mnie trafi
isla skarbie jak moke sny bo dotarlem di interpretacji Baby Wangi i jest ok a co ty na to
Islandorka.. .
....................................
Nie mam.
....................................
Nie mam.
greg ja nie kumam bardzo co ty piszesz i jaki sen...jajka
koń by sie usmiał, jak isla wygra to sie przyłączy...
isla cztaj jeszcse raz jajka to mi podretwialy z wrazenia a system zajefajny
isla wynrancy nic nie plava tylko musza troszecskie pracy dac.z.siebie
greg to co innego to co mam robic? cyferki ci dac nie wiem czy dobrze na tym wyjdziesz...
Niebo bezchmurne słoneczko świecia jak u was leci 5/5 codzienie niewleci
greg no to szczegóły bo musze zaraz isć...
isla nie cygerki to system da a my tylko wysylamy szczescie ludziom a oni musza mu pomagac i grac bo kto nie gra nie wygrywa MASZ KASE GRASZ NA KASE
pafty ale masz zajefajny usmiech...
greg
greg ok na razie snikam...
siema greg i islandorka30,5
Dzień dobry
ma może ktoś z Was pełną tabelkę z ilościami wygranych w MM,
z tego dnia, kiedy padło 34x 10/10 ?
ma może ktoś z Was pełną tabelkę z ilościami wygranych w MM,
z tego dnia, kiedy padło 34x 10/10 ?
greg , nie wierze w systemy ale powiedz o co w nim chodzi zanim kupie
-3. Może być
..............................................
..............................................
Grabarze sobie gadają:
- Pogoda ładna, nie za ciepło, ciśnienie stabilne... nie ma co
liczyć na sercowców, ciśnieniowców ani cukrzyków.
- Taaa... - mówi drugi - martwy sezon...
- Pogoda ładna, nie za ciepło, ciśnienie stabilne... nie ma co
liczyć na sercowców, ciśnieniowców ani cukrzyków.
- Taaa... - mówi drugi - martwy sezon...
Greg.. .
Jackwar.. .
..................................
..................................
Pijesz alkohol to będziesz miał wylew , nie pijesz to będziesz miał zawał .
Wybór należy do Ciebie !!!!!!!!!!!!!1
Wybór należy do Ciebie !!!!!!!!!!!!!1
Spartakus cos dla coebie
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja gwarantowana Bedzie Pwn Pani Zadowolniona !!!!!!!!
Cyganka prawde ci powie , połóż pieniążek , jeszcze jeden , ten za mały , lepiej papierkowy . będziesz bogaty i wygrasz musisz tylko grać , najlepiej codziennie , po 6 zakładów na chybił , kiedyś wygrasz bo większość wygranych jest na chybił a trafił już nie
jackwar to nie tak cyganka opowiada ty placisz jej sie rozjasnia itd. ...
takiego tupu ogloszenia o 100% systemach jak sa napisane profesjonalnie maja powodzenie wiekszosc placi potem rozczarowanie ale czemu Sami nie czytaja Piarwszej oferty nikt nie da.100% gwarancji na wygrana .100% system to jego opracowanie napisanie itp. ...
tak.ja naposalem yen vytat scoagnolem z dawnego ogloszenia w necie tylko dodalem MOJEJ FANTAZJI lecz to malym druczkiem na to nikt nie patrzy potem kontakt w kolekt ze znajoma kilka skanow kuponow z wygranymi i biznes sie kreci .Tylkondla kogo dla tego co wumyslil system niczego nie gwarantujacy .
Czy to nie prawda.
tak.ja naposalem yen vytat scoagnolem z dawnego ogloszenia w necie tylko dodalem MOJEJ FANTAZJI lecz to malym druczkiem na to nikt nie patrzy potem kontakt w kolekt ze znajoma kilka skanow kuponow z wygranymi i biznes sie kreci .Tylkondla kogo dla tego co wumyslil system niczego nie gwarantujacy .
Czy to nie prawda.
Jaka jest definicja odważnego mężczyzny?
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie
pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi
perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w
tyłek a potem mówi:
- Ty jesteś następna, grubasku..
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie
pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi
perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w
tyłek a potem mówi:
- Ty jesteś następna, grubasku..
pylcek jak nie ma
REWELACJA MAŁA KOMBINACJA I JEST PIERWSZY TAKI
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja dla.sprzedającego gwarantowana.
Bedzie Pan Pani Zadowolniona !!!!!!!!
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja dla.sprzedającego gwarantowana.
Bedzie Pan Pani Zadowolniona !!!!!!!!