Wpisy 145 985 – 146 086
14 sierpnia 2010 15:45 → 14 sierpnia 2010 17:22, 100 wpisów
Ricardo ja to czekam jak pierun w wielebe trafi i nasze kulki wylecą

U nas rano padało i burzowo
teraz tez skwar
tak zapytałam bo mykam na Łódź

teraz tez skwar
tak zapytałam bo mykam na Łódź

mag po ostatniej wiadomości od pana M, nie wydaje mi się,że między nami będzie normalna rozmowa,gdyż nie wiem o co chodziło i wiedzieć nie chcę ale konta nie mam zamiaru usuwać.
mag

0 0
PLUS 0
9 0 0
PLUS 0 0
8 25 1 0
PLUS 2 1 0
7 278 15 5 0
PLUS 17 0 0 0
6 2240 196 120 37 3
bonus czeka na szczęśliwego człeka i pewnie jeszcze długo poczeka

PLUS 0
9 0 0
PLUS 0 0
8 25 1 0
PLUS 2 1 0
7 278 15 5 0
PLUS 17 0 0 0
6 2240 196 120 37 3
bonus czeka na szczęśliwego człeka i pewnie jeszcze długo poczeka

ricardos Ty się ciesz ,że nie wiesz
pocztę to się czyta uważniej....
pocztę to się czyta uważniej....mag ale jaką pocztę dziecko?O d Ciebie żadnej poczty nie mam a na gg dostałem takie byle gówno,że ani kupy ani d..y sie to nie trzymało.Taką treść napisałaś jak pierwszoklasista i o wszystki i o niczym- i nic z tego nie wyszło konkretnego.
Mogę już pisać na chat... sytuacja opanowana na jakiś czas..zresztą, lepiej jest jak się wszystkiego nie wie, prawda
)
Wygranej.. pozdr...
)
Wygranej.. pozdr...u mnie pada deszczyk .
byłem w sklepie
i musiałem krople omijać.
nie dałem rady jestem mokry jak kaczka
byłem w sklepie
i musiałem krople omijać.nie dałem rady jestem mokry jak kaczka

Mag nie wcinam sie ale ja lubie sytuacje od a do z wyjaśnione jak sie zaczyna to i konczy
ricardos?? jesteś tam jeszcze.. jak możesz podaj hosemu na poczte nr.. tel.. ja zadzwonię...ok?
to cześć wszystkim.

Mag wejdz na forum jest tam zdjecie dla ciebie i nie pisz wiecej glupot jak nie jestes pewna oszustwa.
tak niedawno było sie młodym i pięknym
niedługo to ani kurzego guwna nie przejda
niedługo to ani kurzego guwna nie przejda

płynołem Dunajem 2 godziny, ZAMIAST ZWIEDZAĆ naturę.
to ja sie modliłem ,żeby wycieczka po rzeczce sie skończyła .bo mnie ząb napieprza pech to pech

to ja sie modliłem ,żeby wycieczka po rzeczce sie skończyła .bo mnie ząb napieprza pech to pech

a to jeszcze masz podział na góre dół...to Ty lepsza szycha jesteś
I co mag nie masz odwagi zajrzec na forum, ale oskarzac bezpodstawnie to mialas

a nojwięcej tio chyba we finlandi chleją
mają te futerka cienkie ze reniferków

mają te futerka cienkie ze reniferków

Forsetka ,Mag będzie na czacie to przyciśniemy bo nietylko Ty masz zastrzeżenia co do jej osoby
dzieki bartek ale po raz pierwszy w zyciu ktos zarzucil mi klamstwo,tym bardziej ze nigdy nie prosilam zadnych liczb od niej, jedynie chcialam konsultacji a i tak sie nie odezwala.
oj Mag chyba coś jest nie tak na łączach,sory ale ricardo przesłał mi tego maila dotyczącego jego osoby
jakie możecie mieć żale i roszczenia do mag pytam was?? jakie???no pisać zaraz mi tu,!!!
bluszcz to nie nasza sprawa tylko Ricardo i Mag więc zamilcz bo nożyce do żywopłotu włączę

mag nie odpisuj bo i poco komu!! ty rychu..
od mag to wiesz dziewczyna chciał dobrze to ty źle odczytałeś, ja zrozumiałem doskonale jej słowa !!!teraz kłapisz gęba i rozdajesz "jej niby poczte"

od mag to wiesz dziewczyna chciał dobrze to ty źle odczytałeś, ja zrozumiałem doskonale jej słowa !!!teraz kłapisz gęba i rozdajesz "jej niby poczte"

to ci powiem mag ktoś zastraszał od jakiegoś czasu, ostatnio dostała poczte zdmuchniemy wasza ekipę ciebie(mag) ricardosa stacha i bluszcz33 taka była treść ... było dalej jeszcze..... teraz czytaj rychu

bartocha wyluzuj...widzisz on też ma tą "niby pocztę" więc nie tylko ja rozdaję
takiej treści ja nie otrzymałem,poza tym straszyć to sobie mogą dzieci na halloveen i tyle w temacie.a jak mag rozdaje swoje maile to już nie moja brocha
ludziska weekend jest, wystarczy szczerym być ,a kłamstwo ma krótkie nogi
do pier...a to mi jeszcze daleko baranie.a maila ktoś sobie nie trafił jak pewniaka no nie.adres trzeba znać

Oj Wesoły chodz na
Ricardo daj spokój to nie Bluszcz z Toba powinien gadac więc omin chwasta
Ricardo daj spokój to nie Bluszcz z Toba powinien gadac więc omin chwasta
rychu /do pier...a to mi jeszcze daleko/ ????? faktycznie!! i od mag 

tybardziej, że dziewczyny sobie na forum wyjaśniły sprawę
a bluszcz--

mag niestety nie mogę się do Ciebie odezwać bo mi Twój obrońca z ławy zabronił,więc nie oczekuj na odpowiedzi z mojej strony.

A mnie się marzy kurna chataZwyczajna izba zbita z prostych desek
Żeby odbić od całego świata
Od paragonów, paragrafów i wywieszek

CI została