Wpisy 145 885 – 145 984
14 sierpnia 2010 07:52 → 14 sierpnia 2010 15:45, 100 wpisów
Wszystkim na dzisiaj taka maksymę polecam
"Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne."
/Johann Wolfgang Goethe /
"Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne."
/Johann Wolfgang Goethe /
Witam 
Też nalazłam coś ciekawego ...
H. Jackson Brown
Krytykując podwładnych - najlepiej zacząć jest od pochwały. Pamiętaj, że fryzjer najpierw namydli, zanim użyje brzytwy.

Też nalazłam coś ciekawego ...
H. Jackson Brown
Krytykując podwładnych - najlepiej zacząć jest od pochwały. Pamiętaj, że fryzjer najpierw namydli, zanim użyje brzytwy.
wczoraj miałam nie wysyłaś mm, ale to było silniejsze ode mnie i pomyślałam,że przy tym 13 i do tego jeszcze piątek to może coś trafię.... okazało się że nic nie wygrałam,czyli normalka
No to i to do tych naszych dzisiejszych sentencji 
"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta."
/George Bernard Shaw/
witam tych, których jeszcze nie przywitałam

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta."
/George Bernard Shaw/
witam tych, których jeszcze nie przywitałam
pięknaja >>> to prawda,bo:
"Pies ma tak wielu przyjaciół, ponieważ zamiast językiem, macha ogonem."
"Pies ma tak wielu przyjaciół, ponieważ zamiast językiem, macha ogonem."
No to może jeszcze to:
"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."
/Winston Churchill/
"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."
/Winston Churchill/
Zastanawiam się czy warto wysyłać na 14.15 multi na losowanie nr 5274, bo na lotto.pl podane są wygrane z tegoż losowania. najwyższa wygrana 2x 7/7
Sorry. Na 14.00. A może wczoraj o 22.15 odbyły się 2 losowania a to właściwe o numerze 5273 unieważniono.
Dzien Dobry wszystkim
Jak dobrze wstać skoro świt
wszyscy juz po kawie?
Jak dobrze wstać skoro świt

wszyscy juz po kawie?
Witam wszystkich!! ;]

pojawia się i znika jak multi-fonika

chwilka, zainstaluje
witam. Dla zainteresowanych bonusem to nie ruszony i wynosi 1.110.000 zł- informacja z kuponu.
Dzień boberek
wygrałem 50zł w kopalni
-no to teraz czas na cosik bardziej wypasionego w MM

wygrałem 50zł w kopalni
-no to teraz czas na cosik bardziej wypasionego w MM
Witam
Może ktoś pomóc mi w obliczeniu prawdopodobieństwa dla systemu na Mini Lotto? Otóż jakie jest prawdopodobieństwo trafienia 3 liczb typując 11?
Może ktoś pomóc mi w obliczeniu prawdopodobieństwa dla systemu na Mini Lotto? Otóż jakie jest prawdopodobieństwo trafienia 3 liczb typując 11?
Z czystej ciekawości wysłałem MM na 14.00 takie typy: 2,8,14,15,19,24,48,60,61,77 - do typowania zastosowałem metodę którą używam w 49's ciekawe czy coś trafię - murowanym pewniakiem jest liczba 14
Pozdrawiam
Pozdrawiam
witam i co tam w świecie słychać?

hose186 skąd taka pewność że te cyfry nie wpadną?

aha to tak.

jeszcze 5 minut i ...?
albo 
albo 
witam zena.

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 02,13,15,16,17,21,22,26,28,33,34,36,55,60,61,63,67,70,79,80 - Plusem jest liczba: 55
A ja znów 4 zl wygralem i znow tylko 1 zł doplace do nastepneych dwóch kuponów. Dobrze mi sie typuje na 7 liczb. Po dlugiej przerwie w MM puscilem chyba juz 15 kuponow na 7 skreslen. Raz bylo 6/7 a tak to 3/7 i 4/7. Nigdy nie poszedlem bez wygranej 

Proszę o niesortowane z 14 !!!!
dzięki kathy 

Witam wszystkich bardzo serdecznie
Dzisiaj lipa wczoraj 4z5 na 22 wiec bedzie za co pograc kilka losowan bo wysylam tylko 1 zaklad na kazde losowanie. Na 22 moj pewniaczek to >6< . Zycze trafnych typowan i szczegolne pozdrowienia dla kathy (na razie wszystko sie wyciszylo i oby tak zostalo
).Mam nadzieje ze bedziecie tak
zacierac lapki, czego wam zycze z calego serca
Dzisiaj lipa wczoraj 4z5 na 22 wiec bedzie za co pograc kilka losowan bo wysylam tylko 1 zaklad na kazde losowanie. Na 22 moj pewniaczek to >6< . Zycze trafnych typowan i szczegolne pozdrowienia dla kathy (na razie wszystko sie wyciszylo i oby tak zostalo
).Mam nadzieje ze bedziecie tak
zacierac lapki, czego wam zycze z calego sercaTeraz
i biore sie za sprzatanie chatki bo jutro przyjezdzaja moje corki i wuczka wiec i ugotowac cos specjalnego trzeba.Do wieczorka

i biore sie za sprzatanie chatki bo jutro przyjezdzaja moje corki i wuczka wiec i ugotowac cos specjalnego trzeba.Do wieczorka

Witaj forsetko, kasiulko jak Cię tam zwą jeszcze????? masz kobieto??? tupet... jesteś kłamczuchą jakiej mało BY DOSTAĆ LICZBY POSUNIESZ SIĘ DO WSZYSTKIEGO!!!!!
2009-08-20 (23:56)
kasiulka
Data rejestracji: 2009-04-14
Ilość postów: 94
No szkoda przystojniaku ze juz sie tu nie bedziesz "pokazywal", ale zycze ci naprawde wysoooookich wygranych i powodzenia w twojej metodzie. Bylo mi milo Cie poznac i gdybys chcial kiedys pogadac albo podeslac mi liczby na jakas trojeczke, to moj email: dadajaworska@interia.pl. Ja rowniez pozdrawiam Cie jak zawsze bardzo milutko, szkoda ze juz ostatni raz
( na tym forum. POWODZENIA PRZYSTOJNIAKU!!!
RAZ JESRTES PIEKNA KASIA DRUGIM RAZEM!!!!!! KIM??? WŁAŚNIE!!!!! KIM????
2009-08-20 (23:56)
kasiulka
Data rejestracji: 2009-04-14
Ilość postów: 94
No szkoda przystojniaku ze juz sie tu nie bedziesz "pokazywal", ale zycze ci naprawde wysoooookich wygranych i powodzenia w twojej metodzie. Bylo mi milo Cie poznac i gdybys chcial kiedys pogadac albo podeslac mi liczby na jakas trojeczke, to moj email: dadajaworska@interia.pl. Ja rowniez pozdrawiam Cie jak zawsze bardzo milutko, szkoda ze juz ostatni raz
( na tym forum. POWODZENIA PRZYSTOJNIAKU!!!RAZ JESRTES PIEKNA KASIA DRUGIM RAZEM!!!!!! KIM??? WŁAŚNIE!!!!! KIM????
witam nowego użytkownika strony multipasko krzyś3355.

Cześć Bartuś
"szara rzeczywistość" czy głupota??to dopiero wierzchołek góry lodowej!!!!

"szara rzeczywistość" czy głupota??to dopiero wierzchołek góry lodowej!!!!pofarbowałem sobie włosy na bląd

mag..>>>
nie chciałabyś cofnąć sie w czasie o 20latek

mag..>>>
nie chciałabyś cofnąć sie w czasie o 20latek
Witaj mag. No widzisz jak latwo kogos tak od razu oskarzyc nie znajac sytuacji. Kasiulka to moja corka (o czym zreszta moze zaswiadczyc kathy bo o tym jej napisalam w jednym gmailu
). Mamy wspolna poczte, bo ona jest gosciem w domu, bo w wiekszosci przebywa we Wloszech bo tam wspolpracuje z wloska firma. Jak zjezdza do domu to korzysta z mojej poczty. Takze forsetka i kasiulka to dwie rozne osoby, a jak nie wierzysz to zaraz przesle ci zdjecie moje i mojej corki jesli mam je na komputerze. A tak po za tym bylas ostatnia osoba od ktorej spodziewalabym sie takiego oskarzenia. Prosze podac mi tylko link do strony gdzie bede mogla takie zdjecie umiescic. Sama pisalas ze ludzie potrafia zranic a zrobilas to sama nie zapytawszy sie wczesniej o prawde. Chyba nie sadzis ze zwracalalbym sie do tak mlodego czlowieka w moim wieku.
). Mamy wspolna poczte, bo ona jest gosciem w domu, bo w wiekszosci przebywa we Wloszech bo tam wspolpracuje z wloska firma. Jak zjezdza do domu to korzysta z mojej poczty. Takze forsetka i kasiulka to dwie rozne osoby, a jak nie wierzysz to zaraz przesle ci zdjecie moje i mojej corki jesli mam je na komputerze. A tak po za tym bylas ostatnia osoba od ktorej spodziewalabym sie takiego oskarzenia. Prosze podac mi tylko link do strony gdzie bede mogla takie zdjecie umiescic. Sama pisalas ze ludzie potrafia zranic a zrobilas to sama nie zapytawszy sie wczesniej o prawde. Chyba nie sadzis ze zwracalalbym sie do tak mlodego czlowieka w moim wieku.
witam forsetka.

oj zagęszcza się atmosfera,Mag może to niefortunny zbieg okoliczności a tak wogóle to

forsetka i jak leći.

forsetka coś ostatnio trafiłaś w gry lotto?

fosretka nawet nie czytam co pisze.. nawijać makaron to możesz nie mnie!! 

powtórka z wczoraj haha xD