Wpisy 14 573 – 14 672
17 lutego 2008 23:01 → 18 lutego 2008 15:07, 100 wpisów
szkoda bo zapomniałem o tej 33,68 i 30 na dziś,żebym widział pana BOMAKA to możliwe że by "poszło"
jeśli coś się wreszcie ruszyło to mam na jutro kilka trójek,podam jutro,jeśli ktoś będzie chciał
A mówiłęm że znowu lipa szkoda kaski na multi ide spać !!!
Cześć -dzięki za gratulacje! Cierpliwość popłaca. Mylisz się Drogi OPA -trafiłem tylko 7/10, 4/10 i 5/5,. Miałem na 4 losowania wypuszczone 2,17,19,40,42,44,53,60,63,67. Byłem w kanałach 24 godziny:) wróciłem wieczorem, zmęcony byłem:) Zaraz odbiorę 862 zeta -dla mnie to dużo, dla innych b.mało. Zagrałem za 5 zeta. Analizy pozwalają na mniejsze wydatki czasem -nie musisz wypuszczać za fortunę, żeby ta była blisko... Ciekawy jestem czy facet, który przede mną wypuszczał coś trafił -poprosił 10/10 z Plusem na ch-tr oraz DL -systemem 8. Zapłacił 106 zeta. On liczył jedynie na szczęście, przypadek. Ja wiem, że szczęściu można czasem dopomóc, tylko cierpliwości potrzeba:)Powodzenia dziś! Pozdrawiam
Jozinie ,ale ta Twoja fortuna przysłoniła zupełnie coś innego,nie wiem czy powinnam wracać...Może ?????
sorki OPA -na przedwczoraj miałem wypuszczone za 7,5 zł-dwie piątki z typowań oraz dziesiątkę na 4 losowania. Wiele stadionów nie powstanie za moje pieniądze niestety! Bardzo tego żałuję!:) Pozdrawiam
gratulacje opa może coś się ruszy wczoraj też dobrze mi poszło na lizaki będzie
gratulacje matycz mała wygrana ale jest gdzie się podziewa eeelllaaaa coś zamilkła
Jadźka! A nie bądźżesz taka zmienna jak pogoda w lutym! Wracaj, to kupię Ci waciki za wygraną! Na droższy prezent zaraz będę analizował! Może wygram traktor dla Ciebie? URSUS. Łatwiej będzie nam dociągnąć do pierwszego..., tylko wróć Jadwiga, bo Cię kocham!:)
sandacz obecna tylko nie ma o czym pisac ;)
Dzięki Sandacz, ale naprawdę nie jestem godzien:) Ela to napisz list do TS z prośbą o większe i częstsze uwzględnianie naszych typowań:):):) Pozdrawiam, powodzenia:)
sandacz a Tobie jak idzie ostatnio? ja wkoncu odkułam te cholerne 2:))co straciłam na nim wróciło do mnie.Wypuszczam dzis na progresje 34,23,39,56,4 jak mi sie cos po drodze nie zwidzi to podmienie liczbe w najblizszych dniach.I jakos w meczach mi poszło długo nie puszczałam w sob pusciłam i wlazło :)Dzis mam 3 mecze na oku puszczam je za 30zł:)
MATYCZ nie mam do ciebie żalu...jak będziesz miał pewniaki to zagrasz za więcej co nie???
ja wczoraj 5/5 i 2 razy 3/3 no i w profie po 108 za liczby także nie narzekam na razie w tym miesiącu do przodu ale w styczniu było na minusie
eeelllaaa na jakie mecze stawiasz ja coś nie mam przekonania do meczy po prostu jeszcze nie grałem dla mnie czarna magia może się kiedyś skusze
ta piątka co podałaś jak dobrze rozumiem to liczby którymi grasz w profie pojedynczo
sandacz dzis nie zabardzo jest z czego wybrac mało meczy ale ja stawiam na to Savehof-H 43 Lund 1
Magnitog.-CSKA M. 1
Den Bosch-Top Oss 1.Za 30zł wychodzi 100,50wygranej.Moze wejdzie oby:)No to fajnie Ci idzie lepiej niz mi napewno.Ja cały tydzien straciłam na odkuwanie kasy z liczby-2-.W tym tygodniu trza by było jakis zysk w koncu zrobic:)
Magnitog.-CSKA M. 1
Den Bosch-Top Oss 1.Za 30zł wychodzi 100,50wygranej.Moze wejdzie oby:)No to fajnie Ci idzie lepiej niz mi napewno.Ja cały tydzien straciłam na odkuwanie kasy z liczby-2-.W tym tygodniu trza by było jakis zysk w koncu zrobic:)
tak kazdą z osobna mam puszczone te liczby.Wydaje mi sie ze w tym tygodniu powinny popac ale jak cos to bede podmieniac czasem miewam te silne przeczucia i cos podmieniam:)
Co sądzisz Adams o wynikach M.L z plusem są na bardzo niskim poziomie,czy aby jak sugerują niektórzy kulki nie są sterowane.Ponoć niektórzy z graczy zauważyli wystające druciki z kul Czy to prawda?
Dzisiaj grają.
moja szczęśliwa wczoraj piąteczka to [2,22,30,52,71] a przedwczoraj trójeczki 2,40,67 / 2,17,64
sandacz dam ci przykład np gra POLSKA-NIEMCY jak dasz 1 to polska wygra,jak dasz 2 to niemcy a jak 0 to ze bedzie remis.
sandacz ale i tak jak idziesz puszczac to nie mozesz napisac np.POLSKA-1.Musisz napisac nr meczu u kazdego bukmachera ten numer jest inny do danego meczu.
Sandacz,odpłyń de..lu,bo cię połknę.Jak nie wiesz co znaczy 1x2 to idź do punktu bukmacherskiego tam ci to wszystko wyjaśnią i oskubią z forsy jak eeellleee.
No,nastraszyć i od razu zrozumiał,a udawał głupka do kobiety........
szczupak jak chcesz wiedzieć to te dwa gatunki ryb lubię łowić a na razie w profie jestem do przodu chociaż gram tylko w multilotka polskiego
Rozumiem,lubisz łowić kobiety,OOOO to przepraszam,nie przeszkadzam........
szczupak mnie oskubali z forsy ? to wiesz więcej o mnie niz ja sama :)Bo jak narazie nie mam salda na minus mimo wpadki z liczbą 2:).A czemu sie czepiasz sandacza to tez nie rozumie duzo ludzi nie wie jak obstawiac mecze i co w tym złego.pozdrawiam
Dzieki,Ela za pozdrowienia,już go przeprosiłem,bo nie byłem w temacie.Ciebie też pozdrawiam.
Czytałem na czacie,że ktoś widział podczas losowania,wystające druciki z kul.Czy może to potwierdzić
sandacz mnie sie tam wszystkie podobają hehe a i tak trafi mój napewno:)
szczupak masz coś bardzo kosmate myśli czy mi się zdaje czy czegoś Ci brakuje
ML i DL na losowanko od 18 do 29.02.08 - 10-ka (chybił trafił): 12,24,28,38,42,43,56,63,66,67; 2-e 7-ki (chybił-trafił): 12,28,53,55,61,70,76 lub 38,49,63,67,68,72,78; 2-e 6-ki DL (chybił trafił): 11,20,23,40,42,47 lub 14,29,39,40,41,49 :)
sandacz no własnie nie wiem czemu on sie uparł na te 39 i nie zmienia ale kazał mi takie wpisac mu to wpisałam hehe.Mam z nim domowy zakład ze moje 34 padnie szybciej:)
szczupak głodnemu chleb na mysli:))))
ja mam też puszczoną piąteczkę z liczbą 34 to znaczy [14,29,34,41,66] i myślę że może niedługo coś wpadnie
sandacz Oby nam wszystkim wpadało:)oc raz na jakis czas cos konkretnego i humorek by był:)ok ja juz musze mykac:)narazie
Dumał nie dumał i tak carem nie budiesz.M.L to jedna wielka ściema,co sadzicie o tych drucikach,o które sceptyk zapytowywuje.Elu głodny nie jestem,ale na chleb,zawsze warto miec.....
Jak macie dobre zarobki,obstawiajcie na Stefana Hulę to na pewno wtopicie
a,dlaczego OPA,Arka nie wejdą,czyżby dlatego,że mają druciki,czy dlatego,że ich nie mają?
panie czesiu,jeśli wiesz jaki jest typowy POLAK to zrozumiesz,dlaczego
Typowy Polak,jest zawistny i bezmózgowy,ale co To ma do losowania M.L ja sie zapytowywuję?
Panie OPA,a co Pan ma do Stefana? Jak go grać Skoczy czy nie skoczy?
teraz Stefan może skoczyć ale do knajpy,na sikacze...bo chyba tylko to pozostało
Cześć,jestem tu pierwszy raz,może ktoś napisze,czy oplaca sie grać w M.L,na jakie ilosci liczb,i czy dużo treba przegrac aby wygrać z góry dziekuje.
rozumiem,że na początek puścić ten 1 zaklad,a potem w razie wygranej za wyzsze stawki.Czy tak?
możesz zagrać z plusem,stracisz 10 zł za dwa zakłady,ale jeśli ci wejdzie + zwróci sie za oba w 100 %
Ja nie pije,ale codziennie dostaje 5 zł,na kanapki,a kanapki dostajemy w szkole za darmo,i sobie wykombinowalem,że moge zate forse wygrac a jak wygram to wiadomo.......
Brawo Julcia 11,co może oznaczać,że masz 11 lat.Jak na twój wiek to bardzo dojrzałe kawały,urozmaiciły tę stronkę.gratuluję Daleko zajdziesz.............
Cenzor do tych 11 lat musimy dodać jeszcze trochę .Powiem tak 20 lat juz mi mineło.
Dwie atrakcyjne dziewczyny siedzą w kinie.Po kilkunastu minutach jedna szepce do drugiej:
-Słuchaj,facet ,który siedzi obok ,onanizuje się .Co robić?
-Zignoruj go - radzi koleżanka.
-Nie mogę- pada odpowiedz.
-Dlaczego?
-On używa mojej reki...
-Słuchaj,facet ,który siedzi obok ,onanizuje się .Co robić?
-Zignoruj go - radzi koleżanka.
-Nie mogę- pada odpowiedz.
-Dlaczego?
-On używa mojej reki...
WITAM ZIOMALI PO KUPONIE
NO I ZNOWU MUSZĘ STWIERDZIĆ IŻ JESTESMY SRACZE A NIE GRACZE ( BEZ URAZY )I PEWNIE ZARAZ CO DLACZEGO MY JA ?
ANO TAK SPÓJRZCIE SOBIE NA LOSOWANIA UMIESZCZONE
POWYŻEJ TYPY UMIESCZONE PRZEZ PASKO DO TEGO DODAJCIE POWTÓRKI A SAMI PRZEKONACIE SIĘ CO Z TEGO MOŻNA BYŁO WYCIĄGNĄĆ U MNIE TYLKO 6/10 ZA 5 ZETA
NO I ZNOWU MUSZĘ STWIERDZIĆ IŻ JESTESMY SRACZE A NIE GRACZE ( BEZ URAZY )I PEWNIE ZARAZ CO DLACZEGO MY JA ?
ANO TAK SPÓJRZCIE SOBIE NA LOSOWANIA UMIESZCZONE
POWYŻEJ TYPY UMIESCZONE PRZEZ PASKO DO TEGO DODAJCIE POWTÓRKI A SAMI PRZEKONACIE SIĘ CO Z TEGO MOŻNA BYŁO WYCIĄGNĄĆ U MNIE TYLKO 6/10 ZA 5 ZETA
...a kiedyś pisałem iż przy typowaniu ML czasem warto wziąć pod uwagę losowania innych .Nasze liczby są wszędzie SĘK w tym iż nie mamy wystarczającej kasy aby np.20 liczb rozpisać w miarę aby coś z nich mogło wpaść
...NO I JESZCZE TAKA KACZA RADA JEŻELI STAĆ NAS NA DWA KUPONY TO PUSZCZAJMY JEDEN 10/10 A DRUGI NP.8/10JAK WPADNIE COSIK TO ZAWSZE BĘDZIE WIĘCEJ NIŻ NA LIZAKI
"miałeś chamie,złoty róg,miałeś chamie czapkę z piór,został ci się jeno sznur-ek" Ku przestrodze........
no i wkrótce będziemy mieli nowego multimaniakowca od mamy z mlekiem to wyssie pozdrowionka Iwonko a chop bedzie
tak albo tak jak mama bankrutaha ha cycka jej nie dam jak ma to wyssac:):)