Wpisy 1 452 799 – 1 452 898
18 marca 2013 14:07 → 18 marca 2013 14:57, 100 wpisów
Mój autorski horoskop dla graczy na 2013
zestaw dla urodzonych w poniedziałek
57,35,5,7,75 /26,53,32,21,18 trafione 5/10
zestaw dla urodzonych w poniedziałek
57,35,5,7,75 /26,53,32,21,18 trafione 5/10
medusia masz w realu te 5?
islandorka
Mam, ale wolałabym 5/8 z drugiego zakładu a tak tylko na wieczór na dwa zakłady jest jak dołożę złotówkę
Mam, ale wolałabym 5/8 z drugiego zakładu a tak tylko na wieczór na dwa zakłady jest jak dołożę złotówkę
medusia TS leci se w kulki...
zloty
islandorka z liczb majańskich wpadło 1/3 tj. 22 czyli dwie na wieczór jeszcze są
islandorka z liczb majańskich wpadło 1/3 tj. 22 czyli dwie na wieczór jeszcze są
maxiu masz...
maxiuchna co wygrałes?
drapek
medusia poszłas?
islandorka zniknę na dobre po 15-stej na razie jestem na "wizji" choć nie zawsze aktywna
medea i co dalej z kuponikiem jak patrzeć, zaktualizował sie...jaki kolor polecasz?
z braku środków przyjęłam założenie, że wieczorem w końcu liczby zamykające linie podane na forum muszą wyleźć więc powtórzę zakład. Niestety na możliwość aktualizacji arkusza trzeba chwilę poczekać.
medea jednym słowem jak było ukos pion...
medea na zielono jest 4 losowanie wstecz jak myslisz co z tym?
islandorka
Patrząc w ten sposób zazwyczaj najwięcej powtarza się liczb z trzeciego losowania wstecz czyli kolorek pomarańczowy
Patrząc w ten sposób zazwyczaj najwięcej powtarza się liczb z trzeciego losowania wstecz czyli kolorek pomarańczowy
no widzisz medusia a ja se patrze inaczej, moze ty masz pomysła!!!
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 380 000 zł
Spartakus
islandorka
Zaktualizowałam ręcznie no i wychodzi, że pewniami powinny byc związane z plusem 24,2,58 Resztę zaraz obejrzę i podam jak się zapatruję na wieczór
Zaktualizowałam ręcznie no i wychodzi, że pewniami powinny byc związane z plusem 24,2,58 Resztę zaraz obejrzę i podam jak się zapatruję na wieczór
po losowaniu o 14-stej liczbami zamykającymi i zabudowanymi są :
20,69,49,51,48,72,59,62
20,69,49,51,48,72,59,62
islandorka wpisz w google keniox download free może coś znajdziesz
Lilus ja już wszystko oblukałam...
drapek..też dziwna ta agata,mogła wpisac mi 20 i wpisac swoje a nie mi całkiemusunęła
Lila darmocha?
Lilcia prześlij link, jak chcesz to na profil...
wiesiek a czym tu się chwalić 5/10 dzięki horoskopowi postawionemu przez siebie dla urodzonych w poniedziałki na 2013
drapek ja mam tyły na swięta...podrzuć jakis pomysł...
medusia spoko...
drapek- o 3 miejsce gramy ale wczoraj przegrali 2:6 z Tychami dziś drugi mecz do 3 wygranych się gra
madea76 dziękuje za to co wysłałaś a i co skorzystałaś z tego dzisiaj ? Grałaś na realnie ? Kto z was puścił dzisiaj kupon i ile wygraliście ?
drapciu przyjedz to ce uściskam...
A ja wygrałem 5 zł dzisiaj bo też nie grałem haha i tyle w tym temacie nawet 10 zł może bo pewnie bym kupił dwa Multi Multi na 10 skreśleń i 4 zakłady Mini Lotto !!!
medea no i Lilcia uciekła...chyba nas nie lubi...
ale nie wiem jakie i czy już czas na małe cyferki, bo 70ki się chyba kończą
krzysztof akurat o 14-stej gra przy pomocy arkusza niestety nie była dobrym pomysłem z dwóch puszczonych zakładów to ten oparty na arkuszu dał 3/8 a 10/10 wzięte przeze mnie z mojego profilu 5/10 czyli 4 złote
islandorka
Lubi tylko trzeba będzie grzecznie poczekać i wieczorem się przypomnieć
Lubi tylko trzeba będzie grzecznie poczekać i wieczorem się przypomnieć
A w ogóle jak z tego korzystać trzeba bo trochę się nie orientuję wyjaśnisz ? Chodzi mi o Multi Multi na 5 i 10 skreśleń !!!
drapek-takim składem to powinni grać w finale nie mówiąc o zdobyciu mistrzostwa
islandorka
Po dłuższych perturbacjach umysłowych oprócz powtórki liczb z forum obstawiam : 2,5,8,10,12,24,58,72,75
Po dłuższych perturbacjach umysłowych oprócz powtórki liczb z forum obstawiam : 2,5,8,10,12,24,58,72,75
medusia ok to przypomnij bo nie wiem czy będę ją widziała...