Wpisy 1 452 380 – 1 452 479
18 marca 2013 00:05 → 18 marca 2013 10:32, 100 wpisów
http://www.wykop.pl/link/1447881/zorza-polarna-byla-widoczna-z-polski/
dooobranoc ALL
dzień dobry
nikt dziś do pracy nie wstał?
chyba zaspali,jak to przy poniedzialku
Tczewianka
nie chodzą do pracy.....?
nie chodzą do pracy.....?
ja zaraz gonię
ja też,miłego dnia
Milego Dnia,udanego typowania
Dzień dybry
Najpierw liczby potem praca
Witajcie..komu w droge temu..trampki(jak powiada Robalek)..zycze Wam samych zadowalajacych Wygranych..odpalam gumy i w droge..pa Wam
Ma ktoś pomysł na liczby dzisiaj
Moimi metodami to powinno wejść 26,12,42,58 plus 66,69,72,74,76
orientujesz się kiedy strzelce mają dobry okres na wygrywanie,bo normalnie ostatnio posucha straszna
witajcie
greg co wygrałeś wieczorem?
no i greg sie zmył...
medusia pamietasz o programie?
medusia pamietasz o programie?
mala1438
Najbliższy czas sprzyjający Strzelcom to piątek-niedziela
islandorka
Pamiętam, niestety brat skurczybyk jeden chwilowo nie przejawia chęci kontaktu z rodziną (trudno mu się dziwić, bo ma problemy w pracy takie, że jeśli do świąt nie skończą projektu to wypłaty za marzec może chwilowo nie być) a ze mnie spec od wyszukiwania możliwości ściągnięcia za darmo jak z koziej d... Rozencwajg
Najbliższy czas sprzyjający Strzelcom to piątek-niedziela
islandorka
Pamiętam, niestety brat skurczybyk jeden chwilowo nie przejawia chęci kontaktu z rodziną (trudno mu się dziwić, bo ma problemy w pracy takie, że jeśli do świąt nie skończą projektu to wypłaty za marzec może chwilowo nie być) a ze mnie spec od wyszukiwania możliwości ściągnięcia za darmo jak z koziej d... Rozencwajg
malutka szukam darmowego kenioxa...bo kosztuje 69 zł...
Cześć dziewczynyMedeaza aktualności w profilu Islandorka jakiego plusa dzis wysniłaś
tris
medusia
medusia
trisetum
tczewianka miałam koszmarną noc okropnie boli mnie brzuch nic nie pamietam...
medea76 gdybym miała więcej kasy na granie to skusiłabym się na te liczby co masz usiebie wprofilu....
malutka a jak u ciebie osiągnięcia w TS?
medea76 prośbajeszcze do ciebie....jak będziesz miała chwilę prześlesz mii na meila schemat tych 16tu piątek...i jak wykreslasz liczby....coś kiedyś kombinowałam z 10tkami
islandorka30,5 posucha strasznaa....wczoraj jedynie 4/7 z chybika
zauważyłam ze ostatnio wszyscy cienko TS kombinuje...
malutka próbowałam ale wszedzie 0 w pliku...nie ma...
moze ktoś ma informatyka to by mógł siągnąć i sie podzielic z nami...
malutka chyba najlepszy ze znanych...bukmacher tylko na min trzepie 5/5...i inne...
mozliwe ze jocia moze go ma ale jakos jej nie widze...bo ona pisała z bukmacherem...
to chyba się zmobilizuje i spróbuje go poszukać...napisz i dokładnie jak to się piszę
keniox
mała zajrzyj na forum "dla zainteresowanych" tam znajdziesz wiecej info...
malutka jakbys coś znalazła to daj znac...
islandorka30,5 dzięki będę musiała posukać skoeo taki dobry jest....
mirnam jak wieczorek?
Z podawanych moich numerów wieczorem weszło 5 na 7 ale miałem z tego 3/5 i 2/3
mirnam no to cienko szkoda...
Gdybym to zagrał jako 7/7 to bym nick 20zł a tak 10 bo 3/5 st 2
mala1438
A czy ja mam Twój adres e-mail, bo nie pamiętam ? Jeśli nie to podeślij go po południu na GG numer w profilu to ci prześlę taki fajny kuponik 16-stek podrasowany przez genia7, który sobie pobiera wyniki z MP i sam uzupełnia kuponik . Szczegóły jak kombinuję z moim kuponem na forum w temacie arkusz kalkulacyjny
A czy ja mam Twój adres e-mail, bo nie pamiętam ? Jeśli nie to podeślij go po południu na GG numer w profilu to ci prześlę taki fajny kuponik 16-stek podrasowany przez genia7, który sobie pobiera wyniki z MP i sam uzupełnia kuponik . Szczegóły jak kombinuję z moim kuponem na forum w temacie arkusz kalkulacyjny
medusia a ciekawe czemu ja nic nie wiem o tym kuponiju???
islandorka
Jocia chyba raczej nie ma z tego co wiem z rozmów z nią na GG, ale dziś jeśli będzie namierzalna to na pewno zapytam
Jocia chyba raczej nie ma z tego co wiem z rozmów z nią na GG, ale dziś jeśli będzie namierzalna to na pewno zapytam
jeśli mogę to ja też poprosze na meila medusia...
ok...
ok...
medea mówisz o tym kolorowym...to już dawno...
moze to ja gafe strzeliłam ale przeslij kochaniutka bo robiłam remont z pocztą wiec moge go nie miec...
islandorka
Tak, ale nie wiem teraz którą masz wersję, więc na wszelki wypadek wyślę jeszcze raz
Tak, ale nie wiem teraz którą masz wersję, więc na wszelki wypadek wyślę jeszcze raz
medusia pewnikiem tę starą...
mala nie ma sprawy akurat przed chwilą wysłałam zaktualizowaną na losowanie o 14-stej wersję do islandorki
tczewianka mam nowe źródełko danych i tylko trzymać by mu się nie odwidziało
trisetum
trisetum