Wpisy 1 452 817 – 1 452 916
18 marca 2013 14:11 → 18 marca 2013 15:24, 100 wpisów
zloty
islandorka z liczb majańskich wpadło 1/3 tj. 22 czyli dwie na wieczór jeszcze są
islandorka z liczb majańskich wpadło 1/3 tj. 22 czyli dwie na wieczór jeszcze są
maxiu masz...
maxiuchna co wygrałes?
drapek
medusia poszłas?
islandorka zniknę na dobre po 15-stej na razie jestem na "wizji" choć nie zawsze aktywna
medea i co dalej z kuponikiem jak patrzeć, zaktualizował sie...jaki kolor polecasz?
z braku środków przyjęłam założenie, że wieczorem w końcu liczby zamykające linie podane na forum muszą wyleźć więc powtórzę zakład. Niestety na możliwość aktualizacji arkusza trzeba chwilę poczekać.
medea jednym słowem jak było ukos pion...
medea na zielono jest 4 losowanie wstecz jak myslisz co z tym?
islandorka
Patrząc w ten sposób zazwyczaj najwięcej powtarza się liczb z trzeciego losowania wstecz czyli kolorek pomarańczowy
Patrząc w ten sposób zazwyczaj najwięcej powtarza się liczb z trzeciego losowania wstecz czyli kolorek pomarańczowy
no widzisz medusia a ja se patrze inaczej, moze ty masz pomysła!!!
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 380 000 zł
Spartakus
islandorka
Zaktualizowałam ręcznie no i wychodzi, że pewniami powinny byc związane z plusem 24,2,58 Resztę zaraz obejrzę i podam jak się zapatruję na wieczór
Zaktualizowałam ręcznie no i wychodzi, że pewniami powinny byc związane z plusem 24,2,58 Resztę zaraz obejrzę i podam jak się zapatruję na wieczór
po losowaniu o 14-stej liczbami zamykającymi i zabudowanymi są :
20,69,49,51,48,72,59,62
20,69,49,51,48,72,59,62
islandorka wpisz w google keniox download free może coś znajdziesz
Lilus ja już wszystko oblukałam...
drapek..też dziwna ta agata,mogła wpisac mi 20 i wpisac swoje a nie mi całkiemusunęła
Lila darmocha?
Lilcia prześlij link, jak chcesz to na profil...
wiesiek a czym tu się chwalić 5/10 dzięki horoskopowi postawionemu przez siebie dla urodzonych w poniedziałki na 2013
drapek ja mam tyły na swięta...podrzuć jakis pomysł...
medusia spoko...
drapek- o 3 miejsce gramy ale wczoraj przegrali 2:6 z Tychami dziś drugi mecz do 3 wygranych się gra
madea76 dziękuje za to co wysłałaś a i co skorzystałaś z tego dzisiaj ? Grałaś na realnie ? Kto z was puścił dzisiaj kupon i ile wygraliście ?
drapciu przyjedz to ce uściskam...
A ja wygrałem 5 zł dzisiaj bo też nie grałem haha i tyle w tym temacie nawet 10 zł może bo pewnie bym kupił dwa Multi Multi na 10 skreśleń i 4 zakłady Mini Lotto !!!
medea no i Lilcia uciekła...chyba nas nie lubi...
ale nie wiem jakie i czy już czas na małe cyferki, bo 70ki się chyba kończą
krzysztof akurat o 14-stej gra przy pomocy arkusza niestety nie była dobrym pomysłem z dwóch puszczonych zakładów to ten oparty na arkuszu dał 3/8 a 10/10 wzięte przeze mnie z mojego profilu 5/10 czyli 4 złote
islandorka
Lubi tylko trzeba będzie grzecznie poczekać i wieczorem się przypomnieć
Lubi tylko trzeba będzie grzecznie poczekać i wieczorem się przypomnieć
A w ogóle jak z tego korzystać trzeba bo trochę się nie orientuję wyjaśnisz ? Chodzi mi o Multi Multi na 5 i 10 skreśleń !!!
drapek-takim składem to powinni grać w finale nie mówiąc o zdobyciu mistrzostwa
islandorka
Po dłuższych perturbacjach umysłowych oprócz powtórki liczb z forum obstawiam : 2,5,8,10,12,24,58,72,75
Po dłuższych perturbacjach umysłowych oprócz powtórki liczb z forum obstawiam : 2,5,8,10,12,24,58,72,75
medusia ok to przypomnij bo nie wiem czy będę ją widziała...
medea skończ już bo kasy nie mam...
krzysztof
Chodzi o o arkusz ? Niebieskie liczby to ostatnie losowanie, pomarańczowe przedostatnie a zielone to 3 losowania wstecz. Mój pomysł opiera się na tym by obstawiać liczby "zamykające" czyli ostatnie z linii tworzonych przez liczby w pionie (np. teraz 49) i ukośnie (np.69) oraz takie, które są przez inne otoczone (np. teraz 8,9,10). Po za tym zaobserowałam, że niektóre "linie" czyli zestawy liczb wchodzą często razem lub po sobie wymieniłam Ci je w e-mailu. Są okresy gdy ta metoda bardzo fajnie się sprawdza, ale niestety od jakiś dwóch, trzech tygodni mamy okres gdy z skutecznością jest krucho. Niemniej zawsze jakoś tak jest, że po okresie gdy metoda jest mało skuteczna zawsze jest losowanie gdy całe mnóstwo liczb wchodzi. Trzeba tylko na nie trafić i tu jest pies pogrzebany
Chodzi o o arkusz ? Niebieskie liczby to ostatnie losowanie, pomarańczowe przedostatnie a zielone to 3 losowania wstecz. Mój pomysł opiera się na tym by obstawiać liczby "zamykające" czyli ostatnie z linii tworzonych przez liczby w pionie (np. teraz 49) i ukośnie (np.69) oraz takie, które są przez inne otoczone (np. teraz 8,9,10). Po za tym zaobserowałam, że niektóre "linie" czyli zestawy liczb wchodzą często razem lub po sobie wymieniłam Ci je w e-mailu. Są okresy gdy ta metoda bardzo fajnie się sprawdza, ale niestety od jakiś dwóch, trzech tygodni mamy okres gdy z skutecznością jest krucho. Niemniej zawsze jakoś tak jest, że po okresie gdy metoda jest mało skuteczna zawsze jest losowanie gdy całe mnóstwo liczb wchodzi. Trzeba tylko na nie trafić i tu jest pies pogrzebany
islandorka
Ja też nie mam, dzielnie wygrzebałam z zakładowej świnki skarbonki 3,50 z klepaków odłożonych przeze mnie po wypłacie na zrzuty imieninowe ( całe szczęście, że teraz do wypłaty nikogo nie ma) no i puszczę jeszcze dziś wieczorem trzy zakłady. Jak coś wpadnie to jutro gram a jak nie to niestety bawię się tylko na sucho No chyba, że mi jak już się kiedyś zdarzyło pewien zleceniodawca zapłaci na czas za przygotowane dokumenty
Ja też nie mam, dzielnie wygrzebałam z zakładowej świnki skarbonki 3,50 z klepaków odłożonych przeze mnie po wypłacie na zrzuty imieninowe ( całe szczęście, że teraz do wypłaty nikogo nie ma) no i puszczę jeszcze dziś wieczorem trzy zakłady. Jak coś wpadnie to jutro gram a jak nie to niestety bawię się tylko na sucho No chyba, że mi jak już się kiedyś zdarzyło pewien zleceniodawca zapłaci na czas za przygotowane dokumenty
wiesiek77
Cały czas pracuję nad czymś do mini, ale to gra bardzo trudna do typowania, bo trudno tego typu właściwości ustalić. Mam pewien pomysł i jak wypali to na pewno się podzielę
Cały czas pracuję nad czymś do mini, ale to gra bardzo trudna do typowania, bo trudno tego typu właściwości ustalić. Mam pewien pomysł i jak wypali to na pewno się podzielę
wiesiek
Przede wszystkim w mm było to ułatwienie, że punktem wyjścia był kupon 16 piątek, który TS dośc szybko wycofał pewnie z tego powodu, że kupa szczęściarzy swoje wygrane zawdzięczała szczęsliwemu trafowi i skreśleniu liczb w ukosie i pionie
Jakby ktoś podrzucił stary kupon do ekpres lotka to można by sprawdzić czy czegoś podobnego nie ma i w mini
Przede wszystkim w mm było to ułatwienie, że punktem wyjścia był kupon 16 piątek, który TS dośc szybko wycofał pewnie z tego powodu, że kupa szczęściarzy swoje wygrane zawdzięczała szczęsliwemu trafowi i skreśleniu liczb w ukosie i pionie
Jakby ktoś podrzucił stary kupon do ekpres lotka to można by sprawdzić czy czegoś podobnego nie ma i w mini
A do Mini Lotto masz taki arkusz madea76 ? A Spartakus jaki masz pomysł na trafienie 5/5 w Multi Multi ? Jak co wymyślisz wyślesz mi madea76 ja może też nad tym popracuję w końcu wszyscy pracujemy nad tym aby wygrać prawda ?
krzysztof
Jak pisałam do wieśka niestety mini jeszcze nie mam arkusza do typowania
Jak pisałam do wieśka niestety mini jeszcze nie mam arkusza do typowania
medea
to na nowych kuponach do mini są inaczej liczby rozmieszczone?
to na nowych kuponach do mini są inaczej liczby rozmieszczone?
a nie są Mi się wydaje, że w starych kuponach liczby były rozmieszczone w układzie 7x7 i był wspólny dla ekspress i dużego lotka
Z racji wieku nie wszystko dokładnie pamiętam, ale pamiętam że jak dziadek świętej pamięci grał przed epoką cyfryzacji to liczby były inaczej uszeregowane