Wpisy 144 142 – 144 241
11 sierpnia 2010 14:28 → 11 sierpnia 2010 16:54, 100 wpisów

U mnie w 49's 2/3 i 3 liczby na 3 trafione - więc dzień jak na razie ma swoje plusy - kupony do wglądu w moim temacie
Pozdrawiam
144097. status shoks 2010-08-11 (12:46)
hose 36 i 64 nie wejdzie xD
A jednak 36 weszło.
hose 36 i 64 nie wejdzie xD
A jednak 36 weszło.

alternatywa dla polskiego LOTTO
gra 49,s z kursem na singla 7,50
Grasz dwa razy dziennie przez internet.
W tej grze naprawdę można odnieść sukces!!!
Po więcej szczegółów zapraszamy
www.mulimultiplus.dbv.pl
gra 49,s z kursem na singla 7,50
Grasz dwa razy dziennie przez internet.
W tej grze naprawdę można odnieść sukces!!!
Po więcej szczegółów zapraszamy
www.mulimultiplus.dbv.pl

Strona nie istnieje. Możesz założyć stronę pod tym adresem rejestrując się na www.vgh.pl
3,13,36,39 to moje a dwie spisalam od innych
chcialam podac cyferki na forum ,ale tu kazdy na gg sobie pisze wiec po co pisac
wiedzialam ,ze dzis wygram

chcialam podac cyferki na forum ,ale tu kazdy na gg sobie pisze wiec po co pisac
wiedzialam ,ze dzis wygram
tola gratulki!
Doradźcie co na wieczór: 41 czy 77? Bo mam 9 liczb i muszę z tych dwu jedną wybrać...
Doradźcie co na wieczór: 41 czy 77? Bo mam 9 liczb i muszę z tych dwu jedną wybrać...
gratulacje tola tylko pamietaj (nieche nikogo obrazac) ale jak ricardos wygrał 6000 zł to potem juz takiej sumy nie wygrał wiec moze byc tak samu u Ciebie ale GRATULACJE wygranej
tola> ale sie ciesze!
a mowilem tola ze licze na Was dzisiaj i sie nie zawiodłem 
a mowilem tola ze licze na Was dzisiaj i sie nie zawiodłem 
kazdy przed losowanie ma takie same szanse na wygrana! nawet jak ktos trafil dwie szostki w lotto z rzedu i pięć piątek w mini! nie ma znaczenia
zycze ci tej 10/10 ale to tylko moje takie spostrzezenie i niebiesz tego do siebie
ja tylko napisałem to co zauważyłem ale mogę się mylić a pamiętam jak narzekałaś ze nic nie możesz ugrać pamiętam jak dziś, hehe a tu proszę 3900 zł 

tola> daleko masz do oddziału? rozumie sie ze dzisiaj jedziesz po kaske 

Hose nie cala kasa dla mnie
Napisalam ,ze dwie cyferki ktos dal i musze oddac 1/2 kasy
Napisalam ,ze dwie cyferki ktos dal i musze oddac 1/2 kasy
mysle ,ze jesli kazdy z serca dawal by tu liczby to duzo byloby wygranych i razem powinnismy ukladac cyfry
ale ciezko bedzie przekonac te osoby ja tam sie nie bede wtracał jedna osoba i tam mi bardzo pomogła (ona wie o kogo chodzi) i za to jej dziękuje z całego serca
Mam problem od dłuższego czasu zauważyłem coś w losowaniach i od tamtej pory siada 3,4,5 kul z 10 mozliwych...jezeli ktos jest zainteresowany prosze pisac e-mail tytoniasz@wp.pl może coś wymyślimy z tym i będą typy w 100% sprawne ....nie bójcie sie nie oferuje systemu i jest to bezpłatne a ja już nie mam sił głowkowaać...A może to być kaska ładna

mam problem czy liczby
4,20,35,54,73
24,27,49,53,72
wejda czy nie
4,20,35,54,73
24,27,49,53,72
wejda czy nie
mam pytanko
czy da sie w jakis sposob zmienić hasło na multipasko?
czy da sie w jakis sposob zmienić hasło na multipasko?Co by tu na dzis puscic hmmmmmm ? <mysli> pewnie pojde tak : 9,58,79 ujda ? xD
Tak wgl to w sumie sledze to od niedawna takze pasuje sie przedstawic
Sylwia jestem hehe 
Sylwia jestem hehe 
No to milo mi poznac hehe
pojade taka taktyka i poskreslam troszke to co proponujecie bo ja mam juz dosc
zobaczymy co z tego wyjdzie 
pojade taka taktyka i poskreslam troszke to co proponujecie bo ja mam juz dosc
zobaczymy co z tego wyjdzie 
No prosze cie haha
zachowujmy sie jak profesjonalisci bez zadnych slodkich slowek xD no ja juz mysle i mysle nad ta trojeczka : 9,58,79
nie bylo i nie bylo 
zachowujmy sie jak profesjonalisci bez zadnych slodkich slowek xD no ja juz mysle i mysle nad ta trojeczka : 9,58,79
nie bylo i nie bylo 
Witajcie. Jestem tu nowy, więc chciałem się przedstawić
Krzys jestem. Gra ktos z Was z kolejności???
Krzys jestem. Gra ktos z Was z kolejności???oj juz nie takie jednak bejbi
Kazdy typuje cos innego hahah no tyle nie napuszczam xD jakies wspolne zdanie ? :>
Kazdy typuje cos innego hahah no tyle nie napuszczam xD jakies wspolne zdanie ? :>4,9,10,17,23,49,50,51,61,65. 10/10 haha pewniak ! lepiej bierzcie ! xD
Ja wysłałem na dwa losowania 10/10 i o 14 tylko 2zł, zobaczę co o 22:15
To są te liczby:
4,12,20,24,27,35,41,44,47,66
To są te liczby:
4,12,20,24,27,35,41,44,47,66
Mam pewien patent na powtórki i potrzebuję z kimś o tym pogadać, podzielić się i może wspólnie udało by się dopracować tą metodę

czyzby jakas ironia ? :>
na 10 to jeszcze nigdy nie puszczalam najwiecej to na piec
i mialam 4/5 i tylko raz xD tak to zawsze 54zl czyli 3/3 
na 10 to jeszcze nigdy nie puszczalam najwiecej to na piec
i mialam 4/5 i tylko raz xD tak to zawsze 54zl czyli 3/3 
Caluskami to ja tez sie bede dzielic ale jak w koncu cos trafie
tylko mi sie do kolektury nie chce jechac echh xD 
tylko mi sie do kolektury nie chce jechac echh xD 
dzięki temu udało się dzisiaj wytypować do powtórki 3,18,22,32, szukam mądrzejszych od siebie, bo co dwie głowy to nie jedna

ja na stronce obstawiam inaczej niz na realu. Na wieczór mam ten sam kupon co na 14. Jak wrcalem z pracy to bardzo niespodziewanie natknąłem sie na kolekture i na szybkiego puscilem dwa zaklady na 7 liczb. Ostatnio tez bylo na szybkiego i siadlo 6/7 - 200 zł

o moj wuj tez tak ostatnio mial 6/7
mowil ze uczucie jest takie : boli niesamowicie ze braklo tej jednej liczby
zreszta on gra od jakis 15lat prowadzi te zeszyty itp. ale czy to cos wgl daje ? nigdy nie slyszlam zeby trafil cos grubszego ;P
mowil ze uczucie jest takie : boli niesamowicie ze braklo tej jednej liczby
zreszta on gra od jakis 15lat prowadzi te zeszyty itp. ale czy to cos wgl daje ? nigdy nie slyszlam zeby trafil cos grubszego ;P
tola gratulacje