Wpisy 14 337 – 14 436
15 lutego 2008 21:01 → 16 lutego 2008 22:45, 100 wpisów
Teraz mam bzykuuu razy trzy litera U. Ale to wszystko przez wirusa.Jestem Tą samą osobą tylko x 3 literka U
Witam - Wszelkie Mądrusy , jak macie pomysł na dobre pieniądze .........to gadajcie , jeżeli nie chcecie lub nie potraficie ---- zamilknij na wieki.
A mówiłem!!! Kraków. Przyjeżdżajcie pogadamy pomyślimy podumamy, 200zł od osoby za 3 dni z wyżywieniem. No i może za 4 zł wygramy jakieś parę baniek. Ale to nie wszystko, moim zdaniem ważniejsze jest spotkanie, odprężenie, luz ducha i ciała po to abyśmy się niezagubili w dalszym i kończącym się kiedyś, naszym życiu.
ZaO-zamknij na wieki, Twoje powieki. I będzie spokój na tej stronie.
A poza tym naucz się pisać!!!!!!!!!!!
A poza tym naucz się pisać!!!!!!!!!!!
no i juz wiem jakie 2 nie ma;)
duzy lotek chybił trafił
Gorzów Wielkopolski.
duzy lotek chybił trafił
Gorzów Wielkopolski.
Tylko 21% trafionych pewniaków, a to przez tą nr2 którą usilnie typujecie a ona się drażni z Wami.
Mnie boli jak, ktoś się podszywa pod kogoś. Tylko niemów ż tu jesteś pierwszy raz na tej stronie
Dzisiaj chyba wszyscy śiętują. Bo cisza w eterze. Ograliście LOTTO czy co??? Albo wszyscy już jedziecie do Krakowa i stoicie na peronach kolejowych.
Przepraszam za błędy. Ale mam mniemanie że coś jest nie tak jak powinno być. Zawsze sprawdzam tekst, który piszę, zanim dodam go do stronki, a wychodzi jakoś inaczej. W swoim komputerku mam w kwarantannie 2 wiruski, chyba żE to przez te gady tak się dzieje.
słuchajcie...zróbmy taką kumulację żeby na pierwszy raz było z 5 mln,zatniemy po 4 zł i wrzucimy do kopert i potem będą szukać szczęśliwca...w mediach...lux
KOCHANI MAMY ZIMĘ.
NARY ,SANKI I W GÓRY ,A ML NIECH SOBIE CZEKA NA WIOSNĘ BO OSTATNIO COŚ Z NAMI SOBIE LECI W KULKI.MAM TU NA MYŚLI NASZĄ WSPANIAŁĄ 2.POZDRAWIAM WSZYSKICH TYCH CO JUZ WSTALI I OCZYWIŚCIE ŚPIĄCYCH JESZCZE.
NARY ,SANKI I W GÓRY ,A ML NIECH SOBIE CZEKA NA WIOSNĘ BO OSTATNIO COŚ Z NAMI SOBIE LECI W KULKI.MAM TU NA MYŚLI NASZĄ WSPANIAŁĄ 2.POZDRAWIAM WSZYSKICH TYCH CO JUZ WSTALI I OCZYWIŚCIE ŚPIĄCYCH JESZCZE.
to bedzie dziś ???
23,39,57 ???
jak tak to na 100 stawek,może nie wyczają,może być z plusem,też się nie pogniewam
23,39,57 ???
jak tak to na 100 stawek,może nie wyczają,może być z plusem,też się nie pogniewam
OPA przestań robić czary mary i niech ta 2 wpadnie dziś bo mnie nerwy już biorą.Ja chcę śnić o księciu z bajki a nie o tej 2 ,kóra sobie leci w kulki.Pozdrawiam
OPA ja kuponików nie sprzedaje tylko Ty .I kto tu ma układy ????.Jak dziś nie wpadnie ta 2 to przestaje typować.
według statystyk Pasco można i czekac na liczbę 52 losowania, jak ja gram to najdłużej czekałam 24 losowania na liczbę, tak że to jest juz nowy rekord ta 2 teraz
właśnie pytałem kiedyś PASKO gdzie to jest...jak najdłużej nie było 1 liczby
ja wole grac na te co chodza bez sensu kase dawac na liczby ktore stoja w miejscu
wisnia- bukmacherka jest dla madrych ludzia ty walisz na slepo wiadome jest ze 2 nie padnie jeszcze przez dluzszy czas!!!
liczby 2i 80 lubily w niedziele padac ale czasy niestey sie zmienily hehe:D
Masz rację Maniek. 2 padło ostatni raz 19 stycznia w sobotę, to może i dziś powróci jak moja Jadwiga, bo bagno straszne mam w typowaniach pewniaków, p********m kilka wypłat, a dziś dopiero jest 16 lutego:) Jadźka! Jak tak dalej pójdzie pożyczymy sobie ciągnik od sąsiada i jakoś może dociągniemy do pierwszego! Kocham Cię!
Dzis Imprezka ale podam przed wyjściem pewną 8{2,37,62,70,71,73,77,80} i 5/{70,71,73,77,80} i pewniak to {2} razy stawka 10 życze wszystkim wygranych o 21.55
Ja np jak by podsumował miesiąc posyłam średnio za 30 zł dziennie
to i tak duzo ja przecietnie za 10zl a i tak mi szkoda tego:(:(ale coz kto nie ryzykuje ten nie ma
By jakoś racjonalnie wytłumaczyć tak dużą przerwę(jak nr 2 ma teraz) trzeba przyjąć , że jest inna od reszty. Podobnie kulki 22 czy 37 wypadają 2 razy częściej. Na razie nic się nie zmieniło więc jeśli "przypadkiem" nie wypadnie nr 2 to pow wymianie kul na nowe (może da się to zauważyć bo np 22 i 37 nie będą już tak często wypadać a 2 zacznie w miarę normalnie). Naj sensowniej poczekać na nr 2 aż wypadnie pierwszy raz po tak dużej przerwie i wtedy stawiać na nią przez długi okres np 30 losowań. Jest duże prawdopobobieństwo , że za okres np 60 losowań wypadnie więcej niż 10 razy (powinna 15) więc zakładając że pierwszy raz wypadnie po 30-stej przerwie w następnych 30 wypadnie np 9 razy lub więcej.
Ale teraz stawianie na nią to samobójstwo.
Ale teraz stawianie na nią to samobójstwo.
Logicznie rzecz biorąc to poprzednie losowania nie maja związku z dzisiejszym (czyli przyszłym), ale z drugiej strony niedoskonałość maszyny losującej może pozwolić zauważyć pewne dziwne zachowanie się niektórych liczb.
Tali przypadek był na początku tej gry w 1996 roku gdzie liczby od 50 do 60 (czy coś takiego) były w innym kolorze których (chyba szarym) farba czy lakier musiał być cięższy i były dwa razy (a moze nawet trzy razy) rzadziej losowane, co dawało przewagę typującemu.
Tali przypadek był na początku tej gry w 1996 roku gdzie liczby od 50 do 60 (czy coś takiego) były w innym kolorze których (chyba szarym) farba czy lakier musiał być cięższy i były dwa razy (a moze nawet trzy razy) rzadziej losowane, co dawało przewagę typującemu.
JOZIN JA TEŻ ZA TOBĄ BARDZO TĘSKNIĘ ,ALE 2 NIE WPADA TO JAK MAM WRACAĆ.TEŻ CIEBIE BARDZO KOCHAM
Wróżenie , że jedne chodzą częściej drugie rzadziej z innych przyczyn jak fizyczna niedoskonałość kul czy maszyny losującej nie ma sensu, bo faktyczne jest czas że liczby sie powtarzają , ale za chwilę powtarzają sie inne a te co poprzednio przestają lub wypadają zupełnie bez sensu. Łatwo po losowaniu powiedzieć : "wiedziałem , że ta wypadnie".
Niektórzy typujący mają przez pewien czas dobre wyniki bo typują w określony sposób , który w danym czasie jest skuteczny, lecz po np 100 losowaniach sposób ten jest tragiczny w skutkach.
Dlatego jeśli 100 typujacych obierze 100 sposobów i konsekwentnie je realizuje to 50 wytypuje 1/4 skreślonych liczb, 12,5 wypadnie lepiej i 12,5 gorzej oraz 6 bardzo dobrze i 6 bardzo źle .
Dalej idąc to 3 trafi wyśmienicie i 3 tragicznie . Reszta tj 4 trafi 0 lub 100%
Niektórzy typujący mają przez pewien czas dobre wyniki bo typują w określony sposób , który w danym czasie jest skuteczny, lecz po np 100 losowaniach sposób ten jest tragiczny w skutkach.
Dlatego jeśli 100 typujacych obierze 100 sposobów i konsekwentnie je realizuje to 50 wytypuje 1/4 skreślonych liczb, 12,5 wypadnie lepiej i 12,5 gorzej oraz 6 bardzo dobrze i 6 bardzo źle .
Dalej idąc to 3 trafi wyśmienicie i 3 tragicznie . Reszta tj 4 trafi 0 lub 100%
To jest takie uproszczone a raczej zaokrąglone przedstawienie szans.Powinno być blisko zera i blisko 100%.
Przyjmując , że nawet w krótkim okresie czasu koś (mający szczęście typować systemem akurat w tym czasie dobrym) będzie skreślał 3z3 czy 5z5 to ma znacznie większą szanse trafić w krótkim okresie wysoko ale są to i tak marne wygrane, które albo nie zrekompensują wcześniej wydanych pieniędzy , a jezeli tak to najlepiej przestać grać puki się jest na plusie.
Przyjmując , że nawet w krótkim okresie czasu koś (mający szczęście typować systemem akurat w tym czasie dobrym) będzie skreślał 3z3 czy 5z5 to ma znacznie większą szanse trafić w krótkim okresie wysoko ale są to i tak marne wygrane, które albo nie zrekompensują wcześniej wydanych pieniędzy , a jezeli tak to najlepiej przestać grać puki się jest na plusie.
...no właśnie Adams, tragicznie 3/10 trafiam dość często ostatnio:) Przed zejściem do kanałów podam pewną (w sensie jakąś:) dziesiątkę z której dotychczas było 10 x 7/10, z czego 6 razy 5 lat temu w 2003, z czego 3 razy we wtorek:) W soboty tragicznie:)
2,17,19,40,42,44,54,60,63,67.
Pozdrawiam, powodzenia:)
2,17,19,40,42,44,54,60,63,67.
Pozdrawiam, powodzenia:)
3 z 10 to nie tragicznie. Szansa wynosi 2,5 z 10 tzn , że trafiłeś ponad przeciętną.(2,5 nie da się trafić więc najbliżej jest 2 lub 3)
..ale przy takich moich trafieniach szansa, że odzyskam włożone do kolektury 2,5 zeta wynosi 0.:) Żeby oddać m.in. na budowę stadionów 0,5 zeta musiałbym przynajmniej 4/10 trafiać, a ja typuję nieprzeciętnie tragicznie w porównaniu z jakimś dobrym okresem z przeszłości:) Pozdrawiam, powodzenia Adams
Adams,wszystko to tylko teoria.Był czas,że podniecano się liczbą 27.Po jej 22-dniowej przerwie(sprawdż na mapie)wcale nie zaczęła często wypadać-przez następne około 40 dni tylko 6 razy.Fakt,że teoria mówiąca iż ilość wystąpień dąży do równowagi, należy pewnie rozpatrować w dłuższym okresie czasu.Drugi fakt to taki,że liczba 27 przed przed okresem jej niewypadania,padała często,co jest zgodne z powyższą teorią.
Ta moja teoria jeśli bedzie potwierdzona w 50% przypadków oznacza, że maszyna jest na tyle doskonała, że nie ma szans ją przechytrzyć. A ta TEORIA jest ONA wyciągnięta na podstawie praw rachunku prawdopodobieństwa.
Jeśli sprawdzi się w np 30% lub coś koło tego to oznacza , że maszyna jest przewidywalna.
"red007" przytoczyłeś dwie liczby które potwierdzają to że maszyna jest doskonała. Ale trzeba zbadać to na dużej grupie liczb, o stwierdzić czy 50% z nich potwierdza a 50% przeczy tej teorii .
ale jest duzo takich liczb co sie powtarzaja na 22/37 patrzcie jak czesto one chodza gdyby tylko puszczac liczby z ostatnich losowan to jest szansa na wygrane
Tak jest teraz i nie wiadoma czy w najbliższych losowaniach ta tendencja sie utrzyma. Jeśli jest to wynikiem nie tylko rozkładu ale też "maszyna losująca i kule" maja w tym udział , to jest szansa, że do wymiany kul tak będzie.
Podobnie z nr 2
Podobnie z nr 2
...bo w różnych okresach, różne liczby (kule) mają różne (większe lub mniejsze) tendencje do występowania razem. To wynika z "materializmu" tych kul i praw fizyki. Reszta jest przypadkiem.(milczeniem:) Powodzenia:)
wczoraj żadnej nie było...to może dziś coś wyskoczy jak za rana pryszcz na gębie
Coś jeszcz o teorii.Na Giełdzie Papierów Wartościowych powszcha jest teoria,która mówi:"nie walcz z trendem".Jest jedenak jakaś upartość w człowieku,że postępuje zazwyczaj odwrotnie.Przykładem jest tu uparte typowanie {pewniaków) liczby 2 -walka z trendem, zamiast np. liczby 22 -podążanie za trendem.Przyznaję,że sam nie jestem lepszy.
he,he zobaczymy jak dziś wejdą z chybił(proszę nie wysyłać)...
6,20,26,44,52,59,62,75,79,80
5,7,26,31,49,57,58,72,76,80
6,9,12,24,30,36,39,40,68,79
6,20,26,44,52,59,62,75,79,80
5,7,26,31,49,57,58,72,76,80
6,9,12,24,30,36,39,40,68,79
jak myślicie czy jest sens wysłać np. po 10 cyfr na 10 dni,jesli tak to jakie-chybił czy swoje
Ukrainiec bierze 3 zł
Sobota, 16 lutego (12:08)
Każdy z nas zapewne słyszał, że jeśli nie będzie studiował, to ciężko mu będzie znaleźć dobrze płatną pracę. Paradoksalnie okazało się, że najbardziej poszukiwani na naszym rynku pracy są doświadczeni rzemieślnicy, osoby z wykształceniem zawodowym i po technikach.
Sobota, 16 lutego (12:08)
Każdy z nas zapewne słyszał, że jeśli nie będzie studiował, to ciężko mu będzie znaleźć dobrze płatną pracę. Paradoksalnie okazało się, że najbardziej poszukiwani na naszym rynku pracy są doświadczeni rzemieślnicy, osoby z wykształceniem zawodowym i po technikach.
10- 36,47,48,53,54,58,65,69,71,78 wylosowane przez lottomat. Ciekawe czy coś z tego wyjdzie:)
No to mamy kilka typów na chybił trafił:
A)36,47,48,53,54,58,65,69,71,78
B)6,20,26,44,52,59,62,75,79,80
C)5,7,26,31,49,57,58,72,76,80
D)6,9,12,24,30,36,39,40,68,79
Ciekawe jak wypadną , jest trochę mało by wyciągać jakieś wnioski , ale jeśli przez kilka dni osoby które puszczą na chybił trafił przedstawiłyby te nr prze godziną 21.30 by je można zebrać w jednym wpisie i sprawdzić.
A)36,47,48,53,54,58,65,69,71,78
B)6,20,26,44,52,59,62,75,79,80
C)5,7,26,31,49,57,58,72,76,80
D)6,9,12,24,30,36,39,40,68,79
Ciekawe jak wypadną , jest trochę mało by wyciągać jakieś wnioski , ale jeśli przez kilka dni osoby które puszczą na chybił trafił przedstawiłyby te nr prze godziną 21.30 by je można zebrać w jednym wpisie i sprawdzić.
express i duzy - 0, multi nie sprawdzam. ogólnie jak zawsze, czyli....
A) 1 trafienie
B) C) i D) po trzy trafienia.
I ten dodany niżej (mój lottomat) 2 trafienia.
Z pozycji ABCD 10 trafień na 40 skreśleń czyli 1 do 4 jak z rachunku wynika idealnie.
B) C) i D) po trzy trafienia.
I ten dodany niżej (mój lottomat) 2 trafienia.
Z pozycji ABCD 10 trafień na 40 skreśleń czyli 1 do 4 jak z rachunku wynika idealnie.
Brawo,Beezop.Tak trzymaj.Powodzenia.
Matycz gratulacje 4/5 i 3/3 kiedyś pisałam o wspólnym typowaniu dziś byłoby nieźle NAWET SUPER>
Dzisiaj bilans typowań jest bardzo dobry. Dzięki nr2 przede wszystkim bo np pewniaki trafione w 36% a nie 25%(a zazwyczaj są trafiane niżej) i są dwie piątki , siedem czwórek itd.
Dobry czas by zadać sobie pytanie : "Czy jestem do przodu??????"
Bo jak nie to na tak szczęsliwe wyniki jak dzisaj trzeba znów czekać kilkanascie (np 26losowań) i ile do tego czasu włożę a ile wyciągnę za te(np 26 dni).
Dobry czas by zadać sobie pytanie : "Czy jestem do przodu??????"
Bo jak nie to na tak szczęsliwe wyniki jak dzisaj trzeba znów czekać kilkanascie (np 26losowań) i ile do tego czasu włożę a ile wyciągnę za te(np 26 dni).
Proszę zobaczyć sobie na pewniaki przez WAS typowane w tym miesiącu. I tak do dzisiaj średnio trafiacie 17,68% zamiast 25% (827 trafień na 4676 typów).
Z dzisiejszym średnia wzrosła z 17,68% do 18,8% (935 trafionych z 4974 typowanych). Tylko raz oprucz dzisejszego dnia średnia w tym miesiącu była większa od 25% tj 95trafionych z 304 typowanych tj 31,25%. W innych była na poziomie 17% a najgorsza wynosiła 13,54% tj 39 trafionych na 288 typowanych(SKANDAL)9lutego
Z dzisiejszym średnia wzrosła z 17,68% do 18,8% (935 trafionych z 4974 typowanych). Tylko raz oprucz dzisejszego dnia średnia w tym miesiącu była większa od 25% tj 95trafionych z 304 typowanych tj 31,25%. W innych była na poziomie 17% a najgorsza wynosiła 13,54% tj 39 trafionych na 288 typowanych(SKANDAL)9lutego
NO STARY PRZYJACIELU TO CHYBA WRESZCIE SIĘ DOCZEKAŁEŚ I ŚWIĘTUJESZ DZISIAJ 10/10 WIELKIE GRATULKI POZDRAWIAM
KACZORKU coś nie idzie z tego odrzucania numerków,w styczniu szły,a teraz lipa
matycz pomocy jakie na jutro proponujesz bo ja patrze na mape i zielona juz jestem