Wpisy 1 427 801 – 1 427 900
4 marca 2013 23:20 → 4 marca 2013 23:45, 100 wpisów
Wasyl kolor wlosów szybko można zmienic
i klontwe rzócili na mnie
Max jestem osobą tolerancyjną i nie przeszkadzają mi ani geje ani lesbijki
nie bede miał dziewczynki w pokoleniu
same chopy sie rodza
same chopy sie rodza
a gdzie F.S.F.
Czarownica ..mi też nie jak ich nie widze i sie do mnie nie odzywaja
szkoda
Wasylku to nie klatwa mieszkalam kolo cyganow i nauczyli mnie przeklinac po "cygańsku"
lili... prawdziwy cygan nic ci nie uukradnie
prawdziwy
MAX..a jakbys poznał fajnego kumpla i po latach byś się dowiedział,że jest gejem to co wtedy?
wasyl..nad jeziorem mieli dom koło mojego,byliśmy kupę lat sąsiadami,nigdy nic mi nie zginęło
Max rozczarowałeś mnie
Lila ..nie poznam takiego na pewno nie moje klimaty ale gdyb tak było i by sie ukrywał i po latach wyszło ..to wtedy go do baraku rurke w imadło i piłka ..a batrak płonie ..i niech wybiera
a dla mnie geje niech sobie żyja tylko po jakiego uja zaraz się tak afiszować z tym na ulicy za rączkę karwa im się chce
czarownica , poznałem cyganów , ze strony mamy
wychowała sie na placu rybnym w bedzinie
i dlatego mnie zaakceptowali jako rodzina
prawdziwy 100% cygan nic ci nie wezmie a nawet przypilnuje
wychowała sie na placu rybnym w bedzinie
i dlatego mnie zaakceptowali jako rodzina
prawdziwy 100% cygan nic ci nie wezmie a nawet przypilnuje
poczytajcie o placu rybnym i będzinie
Mialam w rodzinie przypadek , kuzyn mial ok 17 lat zabil sie bo ojciec chcial go leczyć, pozniej żalowal ale bylo za pozno
Bo co , nie jestem pania Dulską???
Lila >> witam !
Nie wkurza mnie inność - wkurza mnie demonstrowanie tego na ulicach i często w wyuzdanej formie !
Nie wkurza mnie inność - wkurza mnie demonstrowanie tego na ulicach i często w wyuzdanej formie !
Gdyby byli akceptowani , nie musieliby demonstrować proste
Czarownica ..jak to idą ulica za raczke i sie miziaja no ***a wybacz ...nawet nie mysle o tym bo mnie nosi już ..a jak widze tego z Po w Tv to normalnie szał ..niech wypierdlaja do niemiec ..
Ok Halapek powróżę Ci
polecam poczytajcie
http://www.sztetl.org.pl/pl/article/bedzin/5,historia/?print=1
http://www.sztetl.org.pl/pl/article/bedzin/5,historia/?print=1
Max ale daj spokój , jak sa szczesliwi to co ci to przeszkadza, a gdyby twoje dziecko było takie , to odwróciłbyś się o niego?
Już tu dwa ***y były ..i pozmiatane poszy tak szybko jak przyszli
Ok ale jutro Halapek
Czarownica ..ale nie będzie a jak bedzie też do niemic pojedzie i tam siedzi ..sa żelazne zasasy ale Ty tego nie zrozumiessz
Parady równości w ich wykonaniu są obrzydliwe.
Czarownica >>>> są , lub byli często akceptowani - dopiero jak zaczęli te swoje parady - są obrzydliwi.
Nie mam nic przeciwko nim - obrzydli mi dopiero od tych swoich parad. Co by kto nie mówił o nich - dla mnie są błędem natury - przez siebie niezawinionym, Ale przecież nie muszą pchać się na afisz ze swoją innością, i chcieć, byśmy ich nagle pokochali.
Czarownica >>>> są , lub byli często akceptowani - dopiero jak zaczęli te swoje parady - są obrzydliwi.
Nie mam nic przeciwko nim - obrzydli mi dopiero od tych swoich parad. Co by kto nie mówił o nich - dla mnie są błędem natury - przez siebie niezawinionym, Ale przecież nie muszą pchać się na afisz ze swoją innością, i chcieć, byśmy ich nagle pokochali.
żałosne jest to, że jak ich nie tolerujesz nie jako ludzi ale ich zachowania to wysyłają bojówki na ludzi hehe,
Bedzie mi tu grubas paradował w stringach z sucharem u boku i beda się obmacywali i lizali normalnie betonowe buty i w pizdu Wisła
jestem zydem
nie daje na ulicy
nie daje na ulicy
amour ..dawaj te ***skie bojuwki na Mokotów ..raz dwaj je załatwimy
Max przestań facet w stringach fajnie wyglada i nie musi byc od razu gejem
owsik tez jest zydem bo nie daje
maxiu nie ma sprawy oni się w takie tereny jak mokotów czy jeżyce w Poznaniu nie zapuszczają bo w majtkach wyszli hehe
Parady mi też się nie podobają
Czarownica ..ok jak paraduje przed Toba a nie z sucharem u boku ..
czrownica miałem stringi
TO MI ROWEK PORYSOWAŁY I KAKAŁKO BOLAŁO

TO MI ROWEK PORYSOWAŁY I KAKAŁKO BOLAŁO

Halapek co do godz, to sie umówimy ale po obiedzie
tylko kobiety, one są kochane, mają w sobie to piękno, ah, no kobitki dziękuję Wam, ze jesteście i że jesteście takie kochane Patrzenie na kobietę jest jedym z najpięknieszych widoków jaki może mieć mężczyzna
Ladnie się wygląda , ale to prawda ,że od stringów mozna sobie poobcierac rowek?
STRINGI MI JAJKA ZRYSOWAŁYYYYYYYYYY
LEPSZY RYDZ NIZ NIC
Lila tal 3-maj