Wpisy 1 427 701 – 1 427 800
4 marca 2013 22:57 → 4 marca 2013 23:20, 100 wpisów
Halapek
Wasyl
Wasyl
lili..halapek
e-46
e-46
Halapek niemyl uczciwej firmy od złodziei , którzy wyłudzaja fikcyjny vat od fikcyjnego towaru
maxczarownica
reszta swiata
czarownica...no właśnie ....skarbowy kradnie i firmy kradną....niektóre...a najbidniejsi na tym cierpią
czarownica, to są kwestie które są duże, miliony, a ja Ci pokazuję przykład, jak polak potrafi znaleźc dziurę w prawie i ją wykorzystać. Amber gold itd, są większą sprawą tego o czym Ci napiszę
1) hipotetycznie ktoś ma firmę, ma szkołę jazdy "L", co według Ciebie może wliczyć w koszt? Paliwo, amortyzacja samochodów, oleje, przegląd, choinki zapachowe etc. Co wrzuca jeszcze? Prawie wszystko, bo jak twierdzi US w koszty można wrzucić wszystko co
a) ma związek z prowadzoną działalnością gospodarczą, musisz wykazać związek,
b) musi mieć wpływ i przyczynić się do "polepszenia" prowadzenia działalności gospodarczej
i tutaj zaczyna się kombinowanie, jak to wszystko po podciągać do kosztów, czyli środki czystości do mebli drewnianych, w samochodzie takich nie ma, płyny do podług, papie, komputer, drukarka, nowe meble, nowa kuchnia, lodówka etc
1) hipotetycznie ktoś ma firmę, ma szkołę jazdy "L", co według Ciebie może wliczyć w koszt? Paliwo, amortyzacja samochodów, oleje, przegląd, choinki zapachowe etc. Co wrzuca jeszcze? Prawie wszystko, bo jak twierdzi US w koszty można wrzucić wszystko co
a) ma związek z prowadzoną działalnością gospodarczą, musisz wykazać związek,
b) musi mieć wpływ i przyczynić się do "polepszenia" prowadzenia działalności gospodarczej
i tutaj zaczyna się kombinowanie, jak to wszystko po podciągać do kosztów, czyli środki czystości do mebli drewnianych, w samochodzie takich nie ma, płyny do podług, papie, komputer, drukarka, nowe meble, nowa kuchnia, lodówka etc
Jestem wkurzona , zobaczcie to skandal co sie dzieje z tymi dziećmi ,ktorym nie udziela sie pomocy, co to za kraj?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 140 000 zł
wczoraj sie ksings pojawił o 4 rano
amour
amour
owsiak pomaga ksingsowi
Czarownica nie mam nic przeciwko "wrzucaniu" prawdziwych kosztów od potrzebnych do prowadzenia działalności gospodarczej rzeczy, ale nie wszystkiego.
a innym dieciom nie
gdzie te moje podatki z kopalni
amour.....masz rację....mam działalność od paru lat.....i uczciwie ją prowadząc trzeba cały czas vat oddawać......nieuczciwie...przynajmniej nie oddajesz..bo jak chcesz od nich wyciągnąć to z miejsca kontrola skarbowa
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
w skarbówc siedza pierdza w stołki
i czasteczka wpierzelaja
prosze czekac
i czasteczka wpierzelaja
prosze czekac
Dopisano wygrane jokera
Amour w porządku moja kleżanka nawet w koszty wliczala pobyt w hotelu ,spa,Ja placąc co m-c skladkę ok.1000zl /z trudem/a klientka/ w ciąży/ , ktora na m-c zaklada firme i oplacając skladkę jeden m-c zamyka po m-cu firme otrzymuje przaz rok maciezynskiego ok, 3600 zl miesięcznie i co tj w porzadku???
jebwany swiat
jebwany wiat powtarzam wam
swiat
czarownica.....to jest właśnie dobry przekręt....bo u nas osły ustalają ustawy itp
MAX....nom ja też pracuję w US,biurko zaraz koło Twojego tak więc jak czepne to się nie pomylę
boze zatrzymaj ziemie
ja wysiadam
ja wysiadam
PAWULON PAWÓLON
WRÓC WRÓĆ
WRÓC WRÓĆ
Wiecie czemu jest w Polsce jest tak zle bo mamy luki w prawie a Polak to taka cwana istota ,ze to wykorzysta.Gdyby w Polsce było normalnie nikt nie musiałby kombinowac
HCE PAWÓLONU
czarownica, o tym właśnie mówię, nie zrozumiałaś widocznie o czym pisałem
Wasyl jak sie czujesz?
CHCE pawulonu gratis
czarownica spoko
lili...pawulon na wątrobe
lili...pawulon na wątrobe
Amour nie mam nic do ciebie na pewno jestes ok po prostu jestem chora jak slysze o tych instytucjach?
mam aidsa gratis
czarownica nie wróży
to co to za czarownica
to co to za czarownica
lili... adasia buty hi hi
Myślę że na naszym forum jeszcze nie ma wróżbity typu Macieja?,Może utworzymy taki kącik?Jestem za
kto znosi jaja
czarownica domyślam się, spoko, po prostu mówiłem o tym jak ludzie wykorzystują te luki w prawie odnośnie też projektu ustawy o związkach partnerskich
Wasyl wróżę
A co ty myślisz o zwiazkach partnerskich?
czarownica moja żonka tez prawdziwa rodowita cyganka
Jelenia Góra
cyganka z placu rybnego w bedzinie
poczytaj na necie o placu rybnym i cyganach
poczytaj na necie o placu rybnym i cyganach
Amour tak
lili...zakochałem sie sama poszła zamna
Niezle nawija???
czarownica....to jak wróżysz to czemu nie chcesz mi powróżyć...pełna dyskrecja
ojciec cygan mi chciał kose orzenic
dogadałem sie
kupiłem za dzonego wokera
dogadałem sie
kupiłem za dzonego wokera
czaronica, pisałem o tym wyżej, generalnie jestem przeciw, bo isteniej istytucja ślubu cywilnego, która ma te same rozwiązania i sankcjonuje związek jak rejestrowany związek partnerski
Wasyl Twojażona jest blondynka naturalna ? Pieknie maluje
a co blondynka
nie morze byc cyganka
nie morze byc cyganka
Zakchaniares babka drebus / po cygańsku napisalam tak jak sie mowi?/