Wpisy 142 278 – 142 377
8 sierpnia 2010 15:16 → 8 sierpnia 2010 16:41, 100 wpisów
Jestem już trochę doświadczony w grze w różne gry TS.
Sukcesy :
4/6 w Dużym Lotku warte 177,20 zł
3/5 w Ekspres Lotku warte 19,5 zł
2/2 w Keno warte 11 zł
4/5 w Multi Lotku warte 20 zł
i parę mniejszych których nie liczę..
To tyle o wygranych,ale powiem Wam całą prawdę o lotto:
Wszystkie liczby są ustawione pod kątem wygranych.
Po prostu przed rozpoczęciem losowania komputer wybiera im liczby które skreśliło liczby które dają Totalizatorowi duży zysk i w marę dobry podział na graczy.
Sukcesy :
4/6 w Dużym Lotku warte 177,20 zł
3/5 w Ekspres Lotku warte 19,5 zł
2/2 w Keno warte 11 zł
4/5 w Multi Lotku warte 20 zł
i parę mniejszych których nie liczę..
To tyle o wygranych,ale powiem Wam całą prawdę o lotto:
Wszystkie liczby są ustawione pod kątem wygranych.
Po prostu przed rozpoczęciem losowania komputer wybiera im liczby które skreśliło liczby które dają Totalizatorowi duży zysk i w marę dobry podział na graczy.
Witaj Pasko
mam pytanie, czy uważasz że nastąpiła poprawa i cudowne uzdrowienie tego portalu, po wyeliminowaniu "starej gwardii zadymiarzy"??
mam pytanie, czy uważasz że nastąpiła poprawa i cudowne uzdrowienie tego portalu, po wyeliminowaniu "starej gwardii zadymiarzy"??dla totalizatora nie ma znaczenia ilosc wygranych w lotto... oni z tego nic nie maja. przeznaczaja min. 51% na pule na reszta idzie do nich. mozna miec podejrzenia co do MM - poniewaz tam wygrane sa gwarantowane.
o 14 wygrałem

będzie na dwa litry finlandii

będzie na dwa litry finlandii

Zgadza się. Atmosfera na stronie jest bardzo fajna i tylko trzeba dbać, aby już tak zostało na stałe 

Gratuluję wczorajszej 5 Jupietrowi. Ja w lotto gram juz sporadycznie. Wyszedlem z nalogu ale wczoraj puscilem i dzis rano sprawdzam i trafilem 6/7 !!! Nie wiedzialem czy sie cieszyc czy nie. Jednej liczby zabraklo do 6000 zł. Szlak!

Zelus>
bardzo ładnie
jakbys trafił 5/7 to bys zalowal ze nie bylo 6/7. Trzeba sie cieszyc nawet z najnizszych wygranych. Gratulacje.
bardzo ładnie
jakbys trafił 5/7 to bys zalowal ze nie bylo 6/7. Trzeba sie cieszyc nawet z najnizszych wygranych. Gratulacje.chcialbym dodac ze ja naleze do tych ktorzy wierza i twierdza ze gry TS nie są manipulowane. Zelus jakbys trafił 7/7 to bys zalowal ze nie na stawce x10. 
friend7> jak długo grasz już w gry liczbowe
?

friend7> jak długo grasz już w gry liczbowe
?Majklasz brawo!
w multi multi widać to najlepiej.
Zobacz dziś w TV losowanie multi multi i zobacz jak zamazane są kule w bębnie,bo jest oddalony obraz.
Liczby widać tylko na kulach które lecą to tego kanaliku po prawej stronie ekranu telewizora i są one puszczane idealnie równo z tymi zamazanymi na bębnie.
I tak ustawiają te liczby,które im komputer poda za korzystne dla nich.My telewidzowie nie widzimy jakie liczby spadają przy bębnie.Widzimy jedynie te w kanaliku! Zobaczcie to dziś, a na pewno przyznacie mi rację !
w multi multi widać to najlepiej.
Zobacz dziś w TV losowanie multi multi i zobacz jak zamazane są kule w bębnie,bo jest oddalony obraz.
Liczby widać tylko na kulach które lecą to tego kanaliku po prawej stronie ekranu telewizora i są one puszczane idealnie równo z tymi zamazanymi na bębnie.
I tak ustawiają te liczby,które im komputer poda za korzystne dla nich.My telewidzowie nie widzimy jakie liczby spadają przy bębnie.Widzimy jedynie te w kanaliku! Zobaczcie to dziś, a na pewno przyznacie mi rację !
Chyba z powrotem zaczne grac w MM i odwiedzac ta strone. Dla potwierdzenia wygranej oto link:
http://yfrog.com/bcdsc00422fj
http://yfrog.com/bcdsc00422fj
Przyznaje Ci rację,też mam podobne odczucia.
Sprawdziłem ceny w sklepie internetowym i
okazuje się,że starczy ino na litra finlandii
i zagryche.

Sprawdziłem ceny w sklepie internetowym i
okazuje się,że starczy ino na litra finlandii
i zagryche.

Zelus> jeszcze raz 
friend7> nie wiem czy losowania nie są nadawane w standardzie HD (720,1080i,p) jezeli tak... mozna to zobaczyc w zwolnionym tempie w jak najbardziej odpowiedniej jakośći

friend7> nie wiem czy losowania nie są nadawane w standardzie HD (720,1080i,p) jezeli tak... mozna to zobaczyc w zwolnionym tempie w jak najbardziej odpowiedniej jakośći
Tak,bo jest nas dwóch:
ja i mój brzuch.

ja i mój brzuch.

kathy>
tym bardziej flaszke mozna z nim rozpracowac podczas losowania 
tym bardziej flaszke mozna z nim rozpracowac podczas losowania 
a tak na powaznie to nie piję takich rzeczy 
szpicbródka> uważaj bo się przekręcisz

szpicbródka> uważaj bo się przekręcisz

Ja też nie piję,
tylko mam takie plany,
ze względu na wygraną.
tylko mam takie plany,
ze względu na wygraną.
witam wszystkich i co słychać?

Gratuluję Zelus!
6/7 skreślic w multi multi to wyczyn!
200 zł to dużo kasy !
Ja bym się cieszył.
Zawsze to lepiej niż stracić 2,5 zł
6/7 skreślic w multi multi to wyczyn!
200 zł to dużo kasy !
Ja bym się cieszył.
Zawsze to lepiej niż stracić 2,5 zł

oo mój post numer 777 znak żeby wysłać 3 zakłady 7 skreśleń
friend7> grasz przeważnie na chybił-trafił czy może sam skreślasz?
friend7> grasz przeważnie na chybił-trafił czy może sam skreślasz?
a co ktoś wygrał 200 złotych?

multi multi plus 1984> Zelus - kilka postów wyzej zamiescil zdjecie kuponu
6/7 na stawce 1
Zelus - kocham te stare kolektury ze starymi kuponami - zawsze lubie do nich wracac
6/7 na stawce 1Zelus - kocham te stare kolektury ze starymi kuponami - zawsze lubie do nich wracac

ale jezeli chodzi o wytrzymałość kuponu na rozne niesprzyjające czynniki to zdecydowanie wygrywają te nowe kuponiki
papier jest błyszczący i trudno go rozerwac i co najwazniejsze - przezywa kontakt z wodą! robiłem kiedyś crash test przy udziale kuponików - oczywisci tych wygranych 
papier jest błyszczący i trudno go rozerwac i co najwazniejsze - przezywa kontakt z wodą! robiłem kiedyś crash test przy udziale kuponików - oczywisci tych wygranych 
majklasz <<<< W Dużym Lotku wygrałem na chybił-trafił 4/6
A resztę sam skreśliłem i teraz przeważnie skreślam sam,bo na chybił-trafił rzadko trafiam.
A resztę sam skreśliłem i teraz przeważnie skreślam sam,bo na chybił-trafił rzadko trafiam.
friend7> ja gram roznie - teraz i ostatnio preferuje ch/t
chciałbym wszystkim przypomniec wyczyn kolegi Jupitera - 10 zakładów na ch/t - 10 zakład trafiony
http://img690.imageshack.us/i/dsc00153kh.jpg/
chciałbym wszystkim przypomniec wyczyn kolegi Jupitera - 10 zakładów na ch/t - 10 zakład trafiony
http://img690.imageshack.us/i/dsc00153kh.jpg/
friend7 czyli ile wygrałeś w dużym lotku(kwota)?
spokojnie - wszystko przed nami! a pamietasz ile zakladow wyslales? jakas kumulacja byla?
ja jeszcze zaczynałem grac jak lotto kosztowało 2zł - ludzie narzekali ze podrożało z 1,25zł - teraz nie komentuje cen zakładów
to ładna kwota bo ja też miałem w dużym lotku 4/6 ale suma słaba około 24 zł najwyższa wygrana w multi multi z plusem 3/3 kwota 214 zł.

ja przed wyjazdem na 2 tygodnie za granice chcialem wyslac 1 zaklad na 7 losowan lotto - ale mowie szkoda 21zł - wroce to pogram
- i bym mial 4/6 warte 334zł jakos
- i bym mial 4/6 warte 334zł jakosale zalowalbym bo miałem jedna liczbe obok do piątki a wtedy za 5/6 płacili ponad 10 000zł!
tak tak nieraz tak płacili jak duży lotek kosztował 2 zł.
Kupiłem 2 zakłady Dużego Lotka na chybił-trafił na jednym kuponie i trafiłem w drugim zakładzie.
takie wygrane naprawde ciesza
oby trafialy by sie jak najczesciej!
oby trafialy by sie jak najczesciej!kupiłem wtedy po 2 zł a teraz zdrożało do 3 zł i mnie to wkurzyłobo teraz jak kupię Lotto za 12 zł to dostanę 4 kupony po 3 zł,a wcześniej dostałbym 6 kuponów po 2 zł!
friend7> jest to troche chore ale trzeba sie pogodzic - przynajmniej sa lepsze wygrane i gwarantowane 2 000 000 w puli a nie tam jakies 600 000zł czasami bylo pamietam.
i 8 szostek 
i 8 szostek 
Na chybił trafił to daje TS bo oni wiedzą jakie liczby padną,ale też trzeba kupić w odpowiednim momencie i kolekturze
Skreślanie samemu to jest większe szczęście i fart.
Skreślanie samemu to jest większe szczęście i fart.
wazne ze moje kochane mini lotto zostało po 1,25zł
oby juz nic nie zmieniali w grach na gorsze. niech udostepnia mozliwosc typowania 4 z 50 w jokerze!
oby juz nic nie zmieniali w grach na gorsze. niech udostepnia mozliwosc typowania 4 z 50 w jokerze!lottomat ma program symulujący typowanie liczb. ma w bazie wszystkie ok 14 000 000 kombinacji i losuje
ciekawe czy komus sie trafilo na chybil-trafił 1,2,3,4,5,6 np 
ciekawe czy komus sie trafilo na chybil-trafił 1,2,3,4,5,6 np 
jakbym dostał powiedzmy zakład 1,2,3,4,5,6 na ch/t to bym kupon oprawił w ramke i powiesił na scianie 

a ja kiedyś wysłałem 2 kupony dużego lotka na 10 zakładów to pamietam miałem na jednym kuponie 2 razy 3/6 a na drugim 3/6 i 4/6.
multi multi> tez o tym przed chwila myslalem hehe tak kilka wygranych na 1 kuponie - jest moc 

Ja właśnie gram w mini lotto,bo to najtańsze jest i super mi się w to gra.
W Lotto odkąd podwyższyli cenę do 3 zł mniej gram
Udało mi się skreślić samemu trójkę z pięciu.Co prawda warte tylko 19,5zł ,ale się cieszyłem że sam skreśliłem
W Lotto odkąd podwyższyli cenę do 3 zł mniej gram
Udało mi się skreślić samemu trójkę z pięciu.Co prawda warte tylko 19,5zł ,ale się cieszyłem że sam skreśliłem

skandalem byłoby wysłanie 10 zakładow na ch/t i dostać np 3 takie same zestawy! to bym chyba sie z tym przeszedł do telewizji 

friend7> ja ostatnio wysłałem 1 zakład na 10 losowan mini lotto to tez udalo sie trafic 3/5
- 42zł jakos bylo - w mini lotto jest trodniej trafic trojke wiec jest duza radosc - tym bardziej jak sam skreslales - brawo!
- 42zł jakos bylo - w mini lotto jest trodniej trafic trojke wiec jest duza radosc - tym bardziej jak sam skreslales - brawo!multi multi plus 1984 <<<<<<<<
Ryzykant z Ciebie jest,ja to bym nie kupił 10 zakładów Lotka w jednym dniu
Ryzykant z Ciebie jest,ja to bym nie kupił 10 zakładów Lotka w jednym dniu

friend7> ja to wysyłałem taką hurtownię jak były kumulacje po 30 baniek + hehe
No jest trudno jest
Ale na chybił-trafił to nic nie trafiałem nigdy,a ty tą trójkę sam skreśliłeś czy na ch/t ?

Ale na chybił-trafił to nic nie trafiałem nigdy,a ty tą trójkę sam skreśliłeś czy na ch/t ?
wczoraj kolega Jupiter wyslal 10 zakladow na ch/t to ustrzelil piątke
wiem ze pisze o tym setny raz ale tak sie z tego ciesze

wiem ze pisze o tym setny raz ale tak sie z tego ciesze

friend7 gram już 10 lat wiem gdzie inwestować.

No to gratuluję jak na chybił-trafił.
A Jupiter trafił piątkę w Dużym czy mini lotto ?
A Jupiter trafił piątkę w Dużym czy mini lotto ?
mam nadzieje ze trafie 
a ricardos mial sen ze podał zastrzyk naszej kathy i ja uspil i na spokojnie mogl kuponiki sprawdzac
i smieje sie ze teraz usypia wszystkich hehe

a ricardos mial sen ze podał zastrzyk naszej kathy i ja uspil i na spokojnie mogl kuponiki sprawdzac
i smieje sie ze teraz usypia wszystkich hehehttp://img690.imageshack.us/i/dsc00153kh.jpg/ - tutaj jest zdjęcie friend 7 - ostatni zakład - piątka w Lotto - płata jakoś ponad 7 600zł
Wiesz do skreśl. nr. potrzeba spokoju
widocznie tak lubi by go poklepać
O!! to gratki ricardos

To pa. "Chłopcy trafnych typowań i cholercia wygranej

widocznie tak lubi by go poklepać
O!! to gratki ricardos

To pa. "Chłopcy trafnych typowań i cholercia wygranej

a ja dziś słabo w multi multi ale może za kilka dni?

mag.. wzajemnie!! 
multi multi> nie ma co sie spieszyc - na pewno trafisz

multi multi> nie ma co sie spieszyc - na pewno trafisz

Jupiter Gratulacje!
7 624.60 zł - 10 % podatku to = 6862,14 zł !!!!!!!!
ale kasa

7 624.60 zł - 10 % podatku to = 6862,14 zł !!!!!!!!
ale kasa

kasa trafi do jego szwagram ktoremu podarował kupon jako prezent ślubny 
mag..
wracaj prędko

mag..
wracaj prędkomajklasz,kilka słów odnośnie Twojego crash testu.
Jeżeli pada deszcz co jest ostatnio normą
i kilka kropel spadnie na kupon,który następnie
złożysz na pół to masz posprzątane (kupon nieczytelny)
po wyschnięciu i próbie rozłożenia.
Jeżeli pada deszcz co jest ostatnio normą
i kilka kropel spadnie na kupon,który następnie
złożysz na pół to masz posprzątane (kupon nieczytelny)
po wyschnięciu i próbie rozłożenia.
Tak, Jupiter ma tylko fotkę w tel... kasa na prezent poszła, pomimo to gratki Jupiter
Jak miłe są wspomnienia

Jak miłe są wspomnienia

Dotyczy nowych kuponów na
błyszczącym papierze.
błyszczącym papierze.
wszystkim powodzenia w typach o godzinie 22:15 to cześć.

mi to się w kieszeni kupon zgrzał i się potargał ale na szczęście przegrany 

szpicbródka> w takim wypadku to bez dwoch zdan z kuponikiem mozna sie pozegnac
ale jezeli go nie zlozymy bedzie wszystko ok. najlepiej miec takie etui na kupony
mag.. 2 000 000zł na prezent slubny to byłby gest
multi multi> wzajemnie

ale jezeli go nie zlozymy bedzie wszystko ok. najlepiej miec takie etui na kupony
mag.. 2 000 000zł na prezent slubny to byłby gest

multi multi> wzajemnie

ja raz miałem taki wymiętolony i poplamiony atramentem
lottomat bez problemu wyplacil 20zł hłe hłe
no w koncu ricardos powrócił
lottomat bez problemu wyplacil 20zł hłe hłeno w koncu ricardos powrócił

Ja też już spadam trzymajcie się!
I zobaczcie w Tv jak przebiega losowanie multi multi!
I zobaczcie w Tv jak przebiega losowanie multi multi!
friend7> będziemy pamiętać... jeżeli chcesz oglądać poprzednie losowania to nie ma problemu na multipasko
zakładka wyniki po lewej stronie
zakładka wyniki po lewej stronieNa tym czacie to jak w maszynie losujacej.Jedni wpadają inni wypadają.Ja to wpadłem bo czas na

Ja kiedyś dałem pół zdrapki i mi tylko kod odczytała babka i wypłaciła.
Śmiałem się z tego jak jej podawałem i ona też zaczęła się śmiać.
Śmiałem się z tego jak jej podawałem i ona też zaczęła się śmiać.
wiem wiem bo czasem oglądam ale raczej wole patrzeć już na napisane
Widzisz już na samą myśl się chce śmiać
))
Spoko
nie,nie całą 12 zł 

Widzisz już na samą myśl się chce śmiać
))Spoko
nie,nie całą 12 zł 
Ty mag.. uwazaj bo Cię ricarods uśpi! pozory mylą
ile odbierasz mag? 
ile odbierasz mag? 
No tak,zgadza się.