Wpisy 142 178 – 142 277
8 sierpnia 2010 12:37 → 8 sierpnia 2010 15:15, 100 wpisów
RafSaw30
Oj tolcia tolcia... nawet nie chce tłumaczyć tego snu, powiem uważaj.. dziewczyno!!!!!

Oj tolcia tolcia... nawet nie chce tłumaczyć tego snu, powiem uważaj.. dziewczyno!!!!!
witaj mag
wygranej

Pozostałym też

racja tola słuchaj mag ona jak wyrocznia

czytalam senniki i to co mi sie snilo w kilku sprawdzalam
i wszedzie jest ok
i wszedzie jest ok

Pod mym oknem cygan gra

Naprawdę.. od jakiegoś czasu odwiedza mnie i graaaaaaaaaa, to dobry znak
))))))teraz zaczelam sie zastanawiac nad tymi snami
od 3 dni je pamietam
rano o nich pisalam
-dziwne
snila mi sie kolezanka ,ze przyszla do mnie jako duch i opowiadala o niebie ,ze tam jest fajnie i super i abym sie nie bala
wczoraj snil mi sie helikopter ,ze gdzies nim lece,a dzis kolezanka ,ze jest w ciazy .Jest zadowolona z niej ,ale zostala zgwalcona przez rumuna ( zaczelam sie bac )
od 3 dni je pamietam
rano o nich pisalam
-dziwne
snila mi sie kolezanka ,ze przyszla do mnie jako duch i opowiadala o niebie ,ze tam jest fajnie i super i abym sie nie bala
wczoraj snil mi sie helikopter ,ze gdzies nim lece,a dzis kolezanka ,ze jest w ciazy .Jest zadowolona z niej ,ale zostala zgwalcona przez rumuna ( zaczelam sie bac )
już myślałem że ricardos wszystkim podałeś zastrzyk
cisza jak w bibliotece. cisza przed burza, cisza przed losowaniem
dzięki, że mnie oszczędziłes 
cisza jak w bibliotece. cisza przed burza, cisza przed losowaniem
dzięki, że mnie oszczędziłes 
musiałem dokonać inwestycji w punkcie składania podatku na stadiony

teraz to życzę Ci ciszy i spokoju podczas sprawdzania kuponów hehe i żebyś doczekał momentu zobaczenia liczb 

majklasz jak zadymiara cicho siedzi to na spokojnie siódemeczkę stwierdzam bez bólu

no jak nie jak tak
trzeba odwiedzić kwaterę TS,żeby nie zapomnieć gdzie ona jest
trzeba odwiedzić kwaterę TS,żeby nie zapomnieć gdzie ona jest
kwatera TS - autoryzowany serwis nabijania portfela
też chciałbym się ta wybrać 
też chciałbym się ta wybrać 
ricardos....to był twój sen nie mój więc sie nie wypowiadam co tam głodnemu sie śniło 

jak będzie Darcia to ja drę kupony w trybie natychmiastowym albo jeszcze szybciej.
kathy tradycyjnie na Twe piękne dłonie wręczam stos
kathy tradycyjnie na Twe piękne dłonie wręczam stos

5262, 08,08,2010 17,67,13,61,74,35,22,27,41,15,16,04,58,70,46,72,31,01,06,77

niesamowite oszustwo ?
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 01,04,06,13,15,16,17,22,27,31,35,41,46,58,61,67,70,72,74,77 - Plusem jest liczba: 77

w typowaniach 8/10 dokładnie obok

w realu - nie powiem
, nie będę skanować kuponówPlan B.Opracować na wieczór pełne 7/7...zastrzyki skutkują
majklasz

majklasz

majklasz sam.w ostatniej chwili przypomniało mi się w kolekturze,że 41 nie leciało dawno i zrezygnowałem z 42.Tak działa mój słynny nochal

jedynie mały ból,że nie zaznaczyłem plusa bo 77 też miałem ale to się nadrobi wieczorem.
rico> 
a z plusem ile by było? bo juz nie mam przed oczami tabelki

a z plusem ile by było? bo juz nie mam przed oczami tabelki
majklasz 3 zakłady tzw mieszanka wybuchowa a z plusem byłoby 70zeta
ee odrobisz wieczorkiem
tez moze cos pocisne na 22
ale raczej z chybika - bo jak sam skreslam to ryje sobie mozg, bo potem zaluje ze cos zmienialem 
rico> wygrałeś 700zł? czy 200zł?
tez moze cos pocisne na 22
ale raczej z chybika - bo jak sam skreslam to ryje sobie mozg, bo potem zaluje ze cos zmienialem 
rico> wygrałeś 700zł? czy 200zł?

majklasz a ja pocisnę swoje a nad chybikiem się zastanowię.Zależy czy nochal da sygnał na ch/t

10 0
PLUS 0
9 0 0
PLUS 0 0
8 20 3 0
PLUS 0 0 0
7 291 21 7 0
PLUS 23 0 1 0
6 2079 204 107 34 4
PLUS 132 12 10 2 0
PLUS 0
9 0 0
PLUS 0 0
8 20 3 0
PLUS 0 0 0
7 291 21 7 0
PLUS 23 0 1 0
6 2079 204 107 34 4
PLUS 132 12 10 2 0
a rozmawiałem wczoraj ze szpicbródką na temat tego, ze nikt nie trafil ostatnio 5/6 w realu az tu nagle o 22:15 bum i 5/6 

Ricardos; ?Sen o strzykawce zapowiada, ze całkiem niepotrzebnie będziesz się nieopokoił stanem zdrowia kogoś bliskiego. Rozbita strzykawka zwiastuje drobne dolegliwości i kłopoty w interesach" Sennik Eili Goldberg. a co dokładnie ci sie sniło?

nie bój sie obudzi się przed wieczornym losowaniem i zniszczy Twój plan B! 

nie ma nic podobnego typu zastrzyk, czy usypianie.
ricardos> uważaj bo uśmiercisz biedną kathy, przedawkuje i co potem?
to pewnie był pavulon a sennik tego nie obejmuje.To nie refunduje NFZ niestety
gdyby nie to że wiem co wiem to myslałabym, żeś sie nachlał ricardos 

nie majklasz,kupiłam sobie nówke....a dziurawą ricardos dostał na pamiątkę 

to co dziś gramy

ricardos podejrzewam, że od kilku dni nie potrafisz siedzieć. Najważniejsze, że nie wpływa to na 

majklasz to była pończocha.....samonośna... i temu ricardos tak sie rzucił 

kathy dhl z żółtymi pamierami
już jedzie do Ciebie.Teraz Was opuszczam.Muszę w pełni przygotować nochal na seans liczbowy,uruchomić lewą łapkę a jak kathy nie dostosuje się do regulaminu to odpalę prawą łapkę
to do potem
już jedzie do Ciebie.Teraz Was opuszczam.Muszę w pełni przygotować nochal na seans liczbowy,uruchomić lewą łapkę a jak kathy nie dostosuje się do regulaminu to odpalę prawą łapkę
to do potem
Witam wszystkich.Dziś jestem pierwszy raz na tej stronce i początek chcę się przywitać 

Witam prezesa i wszystkich obecnych.