Wpisy 1 421 864 – 1 421 963
1 marca 2013 21:05 → 1 marca 2013 21:52, 100 wpisów
w lotto ciezko trafic trojke a jeszcze tylko platne 24zl
tak ostatnio rozmyslalem ricardos i ja naprawde mam pecha w ciagu paru miesiecy wydalem calkiem sporo kasy i nic nawet 8 zł masakra
rocco...ja gram od prawie dwudziestu lat w dużego.....i też nic konkretnego nie wygrałem...nie masz pecha tylko poprostu trza mieć szczęście
ja nie rozumiem ,gdzie Ci wszyscy ludzie sa co tak niby trafiaja?
nikt tu nie mowi o wygranych rzedu paru tysiecy ale chociaż 10 zł czy tak dużo wymagam
rocco jak mi zaczął się pech to zacząłem odkładać do świniaka tyle za ile grałem i powiem ci że składka jest konkretna
dziś o 14..wpadły dwie nadłużej oczekiwane trójki oprucz 22,24,62........a były to
43,53,70
53,70,75
a dwa dni z kolei je wysyłałem...dziś nie miałem czasu......to jest pech
43,53,70
53,70,75
a dwa dni z kolei je wysyłałem...dziś nie miałem czasu......to jest pech
właśnie tez sie nad tym ricardos zastanawiam ,ten caly totalizator rżnie mnie na kase az milo
halapek tak większość ma.ja na kartce miałem 7/10,puściłem inne i było 0/10.normalnie szczyt!dr Szczyt
aa teraz sorry ze na tej stronie lottowej..ale i przesymatycznej..powiem tak..
Pan powinien byc mily....uroczy ..objac przytulic..pocalunek...ehh sorry ...rozmarzylam sie......
Pan powinien byc mily....uroczy ..objac przytulic..pocalunek...ehh sorry ...rozmarzylam sie......
ale ja byłem pewien że jak wpadną to dwie na raz.....ale brak czasu i lipa a tak miałbym 20x3/3
dzisiaj nowy miesiąc to się puściłem.jak nic nie ustrzelę to od jutra dalej swiniaka karmię po 5zł dziennie w opcji bez plusa
a to pięć najdłużej oczekiwanych trójek
22,24,46
12,32,52
7,40,70,
6,37,49
6,23,59
22,24,46
12,32,52
7,40,70,
6,37,49
6,23,59
Lilus..tak to wlasnie jest tak jak sobie zycie ukladamy..
przerypane wszystko mam..
przerypane wszystko mam..
ulexxa....hmm....ale nie zawsze miałaś,przerypane masz ze względu na chorobę,wiesz....gdyby nie to byłoby dobrze jak wcześniej
dobra ide juz..czyli sie stleniam...ide se do lozka..aa co czeka mnie nocka..czy biala nocka?..nie wiem..
dobra teraz robie papateczki..bo chce wykorzystac chwilke spanka..pa Wam
lila-zagadała jakas do mnie to ja zamiast się przedstawić to sie ***a spaliłem
witam ponownie
Lila....
nareszcie w domu karwa
amour...
torsan..karwa to źleNie umiesz z kobietami rozmawiać torsan?Nie rób jaj
jackwar...
halapek...
jackwar..nieeeeeeee!
Jackwar....a masz jakiś link do zdjęć
torsan , w Warszawie na ul. Poznańskiej to co pięć kroków zagadują a z wyglądu to wiek 50 w górę
siemka wszystkim dzisiaj moja trojka to 10,27,55 ale jak znam szczescie Ts zrobi mnie w konia
lila, no nie rozmiawia się przy piwie i o samochodach i o kobietach taka chyba hehe
profesorze ,
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,intercity-testuje-nowoczesna-lokomotywe,78281,html?categoryId=496
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,intercity-testuje-nowoczesna-lokomotywe,78281,html?categoryId=496
jackwar...ale widzialem we francji jak TGV śmiga na prostym akurat jechalem do domu i zatrzymalem się na postuj na stacji a obok byla linia kolejowa nadjechal jak odrzutowiec
lila, powiem Ci tak, jak kobieta w moim przypadku dziewczyna jeszcze hehe jest w miarę rozgarnięta i inteligentna ma pojęcie o jakichś sprawach ważnych i czymś się interesuje to jest szerokie spektrum rozmów, ale coraz więcej ludzi w tym kobiet ma zakres wiedzy na zasadzie TV i VIVA więc zakres rozmów ogranicza się do Auf widersehen hehe