Wpisy 1 421 764 – 1 421 863
1 marca 2013 19:35 → 1 marca 2013 21:04, 100 wpisów
Jeszcze zdążyłam.Torsan
Ulexxa.. .
..................
..................
ulexxa to jest takie spokojne
http://www.youtube.com/watch?v=6jgz0PEmS80
http://www.youtube.com/watch?v=6jgz0PEmS80
torsan , jak wynajmujesz od kogoś to się nie pyta czy masz pracę i gdzie pracujesz , chyba że to jest firma i wtedy chce się zabezpieczyć , zaświadczenie o zarobkach i t p
torsan, nie ma znaczenia czy ma pracę czy nie, jak masz kasę to możesz nawet apartament wynająć w Londynie hehe
torsan
PUP nie ma podstaw by bezrobotnego o to pytać. Problemem może byc Urząd Skarbowy, ale to raczej tylko wtedy gdy ktoś życzliwy doniesie. Jednym słowem spokojnie może wynając mieszkanie
PUP nie ma podstaw by bezrobotnego o to pytać. Problemem może byc Urząd Skarbowy, ale to raczej tylko wtedy gdy ktoś życzliwy doniesie. Jednym słowem spokojnie może wynając mieszkanie
madea-bo czytałem na necie że jak się chce wynająć to trzeba pokazać zaświadczenie o dochodach
torsan, nie, możesz mieć dochód z czegoś innego, osoba która "wypuszcza" mieszkanie na rynek, może poprosić o zapłatę z góry za okres wynajmu i wtedy wie czy ktoś ma czy nie, inna kwestia odprowadzanie podatku do US z tytułu wynajmu, ale generalnie nie patrzą czy masz prawcę płacisz zaliczkę i mieszkasz
no nie wiem Amorku..moze niektorzy czuja sie urazeni ze nie moga chciec tego..czego chcieliby..nie wiem nie wnikam..ii nie wtracywuje sie w polityke..
ojej..to moze mialo byc do Torsana..ahh ja tu jestem wlotowö i sekundowo..przepraszam bardzo..
ojej..to moze mialo byc do Torsana..ahh ja tu jestem wlotowö i sekundowo..przepraszam bardzo..
czy ktos z was gra w sts,bo moj koles gra codziennie wysyla za 2pln,iwygrywa to 50dych to 100 dziennie.zna sie na pilce noznej i smieje sie ze ja w multi,bo tam liczby wpadaja jak chca,a mecz obstawic wieksze szanse.moze i ma racje ale ja w ogole niemam pojecia o co tam chodzi
ulexxa, wiadomo, każdy chce to na co ma ochotę, ale realia finansowe sa takie jakie są w przypadku niektórych, są osoby bogate i niebogate niestety
Dawać losowanie.. .
......................
......................
creative , jak sie nie znasz to nie wygrasz a na poważnie to trzeba kalkulować i obstawiać , ten twój koleżka co gra powinien ci objaśnić .
marek33
Oto liczby do lotto i mini niestety wg tej metody typuję zbiorczo do obu gier wtedy trafień w zbiorze jest najwięcej. W losowaniu wtorkowym weszło w takim zestawie 3/6 w lotto+ oraz 4/6 w lotto
Dobra oto liczby :
1,2,3,5,7,10,12,16,18,19,20,21,23,24,25,28,30,31,32,38,42,46,48
Oto liczby do lotto i mini niestety wg tej metody typuję zbiorczo do obu gier wtedy trafień w zbiorze jest najwięcej. W losowaniu wtorkowym weszło w takim zestawie 3/6 w lotto+ oraz 4/6 w lotto
Dobra oto liczby :
1,2,3,5,7,10,12,16,18,19,20,21,23,24,25,28,30,31,32,38,42,46,48
Ulexxa. .
Losowanie może być.. . Za czasów parszywej komuny już było o tej porze po losowaniu.. .
........................................
Losowanie może być.. . Za czasów parszywej komuny już było o tej porze po losowaniu.. .
........................................
Torsan , nie którzy chcą ze względu obaw by nie zamieszkał jakiś cwaniaczek
Amorku..poslucham jeszcze Tego Pana....ii lece z Florka..
http://www.youtube.com/watch?v=vlHaKb30rUs
http://www.youtube.com/watch?v=vlHaKb30rUs
Gdzie jest ta osóbka od szybkich obrotów planet i krzywych torów ???
....................................
....................................
Marek:
Wybierz te liczby, co się dzielą przez....3.
..................................
Wybierz te liczby, co się dzielą przez....3.
..................................
Ulexxa. Nie patrzę na pomyłki.. .
....................
....................
Dotarło dzisiaj...słoneczko na południe Polski ???
...............................
...............................
Kto piję,
temu wątroba ..gniję.. .
..............................
temu wątroba ..gniję.. .
Znikam.. .
LOTTO to złodzieje i oszuści a ci kturzy tu grają i się podniecają to marzyciele marzycie o wygranej a tak naprawdę 100 zł przytulić to trzeba mieć fuksa powinni zlikwidować LOTTO i wszelkie gry hazardowe tylko zostawić powinni kasyna dla tych co lubią hazard,gościu który chodził zemną do wieczorówki ma 4 kolektury teraz w moim mieście jeżdził Astrą potem Hondę Civic ta nową a teraz śmiga Leksusem z górnej półki a my dalej sałatę im zbijamy e
ulexxa..musisz poczekać bo telefonos został w samochodzie a samochód pojechał i wróci gdzieś za godzinkę
Lilus..bede juz chyba w lozeczkowni..jak Bozia pomoze..
jak zawsze sama...
jak zawsze sama...
witam grajacych
mam pytanko do was?
czy te nagrody sa realne ?chodzi mi o te miejsca w lidze punktujacym
Gram regularnie od sierpnia średnio 10-15 zł tygodniowo na lotto i nie wygrałem nawet 8 zł czy mam pecha?
graj w multi
dzieki lila
jak patrze ile jest trafien w te multi to calkiem mnie zniecheca
Lilus..hmm nie mam jeszcze dlugo jak..ii dlugdo nie bede miec mic..jestem wierna jednej osobie..ahh trwa jak jest..chociaz sa chwile..przemilcze lepiej
rocco na Twoim miejscu to dałbym 15zł na kwartał bo pech to mało powiedziane