Wpisy 142 140 – 142 239
8 sierpnia 2010 11:27 → 8 sierpnia 2010 14:26, 100 wpisów
Kto mi przetłumaczy mój sen.Śniła mi się nasza kathy,która była u mnie w domu a ja jej dałem zastrzyk po którym spała i żeby tyle nie gadała i mogłem sprawdzać na spokojnie kuponiki.Niestety nie doczekałem numerów....okno

ricardos> dałej jej zastrzyk gotówki - dlatego ucichła 
mariucha>

mariucha>

no ja się wcale nie dziwie - mnie by się kathy potem tydzien sniła jakbym dostał takie baty 

No ricardos, ale tego się nie spodziewałem po Tobie.
Zastrzyk z ...GBH, w mordę!!!
Zamiast kulturalnie kobietę poprosić, to Ty z grubej rury.
No ciekawe rzeczy wczoraj w Gdańsku się działy, ale nic dziwnego, ze ODWOŁAŁEŚ spotkanie - plan miał być zrealizowany.
Zastrzyk z ...GBH, w mordę!!!
Zamiast kulturalnie kobietę poprosić, to Ty z grubej rury.
No ciekawe rzeczy wczoraj w Gdańsku się działy, ale nic dziwnego, ze ODWOŁAŁEŚ spotkanie - plan miał być zrealizowany.
Witam wszystkich
no i Ricardos dałem wczoraj du.. bo nic nie wysłałem... kierowca mnie poganiał. i dup. 
no i Ricardos dałem wczoraj du.. bo nic nie wysłałem... kierowca mnie poganiał. i dup. 
SirMavins..odwołane spotkanie to wspólna decyzja z kathy.Parę osób też odwołało przyjazd telefonicznie więc nie było sensu się męczyć w taką pogodę co nie znaczy,że spotkania nie będzie.
equalibrum a trójeczka była

equalibrum a trójeczka była

marzycieleno prosze...wystarczy na chwile spuścic co niektórych z oczu i co sie dzieje....sny o mnie miałes? przyznaj się jakie lepiej.....zastrzyki? chyba te co sam dostałeś dobrze, że do spotkania nie doszło bo piguły jakiejś mogłabym się spodziewać 

halo! nagle wszyscy wybyli? co to kolektury o 12 u Was otwierają? 

dzis mi sie snila kobieta w ciazy ,a sprawdzilam w senniku ,ze to oznacza szczescie materialne

Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione.
kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia;
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne
kobieta śniąca, że rodzi rybę : dziecko będzie żyło krótko, może też narodzić się martwe
kobieta śniąca, że rodzi orła : urodzi syna, który będzie silny i władczy.
Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl
kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia;
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne
kobieta śniąca, że rodzi rybę : dziecko będzie żyło krótko, może też narodzić się martwe
kobieta śniąca, że rodzi orła : urodzi syna, który będzie silny i władczy.
Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl
Witam Wszystkich
Życzę wygranej

majklasz
ale to nie wszystko zaraz Cię prześwietlę
Dziewczyny

snil mi sie tez helikopter ,a to oznacza nieoczekiwana podroz
to penie znaczy ,ze wygram
to penie znaczy ,ze wygram
i teraz jeszcze pamietam,ze snily mi sie liczby,ale bylo ich duzo ok 20 sztuk takie od 17
w takim razie nie ma co - tylko wysłać 10 liczb z chybika
chyba ze pamietasz jakie padły hehe - kto losował? 
chyba ze pamietasz jakie padły hehe - kto losował? 
RafSaw30
Oj tolcia tolcia... nawet nie chce tłumaczyć tego snu, powiem uważaj.. dziewczyno!!!!!

Oj tolcia tolcia... nawet nie chce tłumaczyć tego snu, powiem uważaj.. dziewczyno!!!!!
witaj mag
wygranej

Pozostałym też

racja tola słuchaj mag ona jak wyrocznia

czytalam senniki i to co mi sie snilo w kilku sprawdzalam
i wszedzie jest ok
i wszedzie jest ok

Pod mym oknem cygan gra

Naprawdę.. od jakiegoś czasu odwiedza mnie i graaaaaaaaaa, to dobry znak
))))))teraz zaczelam sie zastanawiac nad tymi snami
od 3 dni je pamietam
rano o nich pisalam
-dziwne
snila mi sie kolezanka ,ze przyszla do mnie jako duch i opowiadala o niebie ,ze tam jest fajnie i super i abym sie nie bala
wczoraj snil mi sie helikopter ,ze gdzies nim lece,a dzis kolezanka ,ze jest w ciazy .Jest zadowolona z niej ,ale zostala zgwalcona przez rumuna ( zaczelam sie bac )
od 3 dni je pamietam
rano o nich pisalam
-dziwne
snila mi sie kolezanka ,ze przyszla do mnie jako duch i opowiadala o niebie ,ze tam jest fajnie i super i abym sie nie bala
wczoraj snil mi sie helikopter ,ze gdzies nim lece,a dzis kolezanka ,ze jest w ciazy .Jest zadowolona z niej ,ale zostala zgwalcona przez rumuna ( zaczelam sie bac )
już myślałem że ricardos wszystkim podałeś zastrzyk
cisza jak w bibliotece. cisza przed burza, cisza przed losowaniem
dzięki, że mnie oszczędziłes 
cisza jak w bibliotece. cisza przed burza, cisza przed losowaniem
dzięki, że mnie oszczędziłes 
musiałem dokonać inwestycji w punkcie składania podatku na stadiony

teraz to życzę Ci ciszy i spokoju podczas sprawdzania kuponów hehe i żebyś doczekał momentu zobaczenia liczb 

majklasz jak zadymiara cicho siedzi to na spokojnie siódemeczkę stwierdzam bez bólu

no jak nie jak tak
trzeba odwiedzić kwaterę TS,żeby nie zapomnieć gdzie ona jest
trzeba odwiedzić kwaterę TS,żeby nie zapomnieć gdzie ona jest
kwatera TS - autoryzowany serwis nabijania portfela
też chciałbym się ta wybrać 
też chciałbym się ta wybrać 
ricardos....to był twój sen nie mój więc sie nie wypowiadam co tam głodnemu sie śniło 

jak będzie Darcia to ja drę kupony w trybie natychmiastowym albo jeszcze szybciej.
kathy tradycyjnie na Twe piękne dłonie wręczam stos
kathy tradycyjnie na Twe piękne dłonie wręczam stos

5262, 08,08,2010 17,67,13,61,74,35,22,27,41,15,16,04,58,70,46,72,31,01,06,77

niesamowite oszustwo ?
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 01,04,06,13,15,16,17,22,27,31,35,41,46,58,61,67,70,72,74,77 - Plusem jest liczba: 77

w typowaniach 8/10 dokładnie obok

w realu - nie powiem
, nie będę skanować kuponówPlan B.Opracować na wieczór pełne 7/7...zastrzyki skutkują
majklasz

majklasz

majklasz sam.w ostatniej chwili przypomniało mi się w kolekturze,że 41 nie leciało dawno i zrezygnowałem z 42.Tak działa mój słynny nochal

jedynie mały ból,że nie zaznaczyłem plusa bo 77 też miałem ale to się nadrobi wieczorem.