Wpisy 142 040 – 142 139
7 sierpnia 2010 23:23 → 8 sierpnia 2010 11:25, 100 wpisów
Jupiter>>
nie szalej
weź głęboki oddech i rzuć okiem jeszcze raz na kupon i wylosowane liczby
następnym razem będzie lepiej
nie szalej
weź głęboki oddech i rzuć okiem jeszcze raz na kupon i wylosowane liczby
następnym razem będzie lepiej
tzn nie wiem czy wypadaja ale wiem ze maja zmieniac kolektury z analogowych na cyfrowe połączenia bo czesto awarie sa połączeń - info dostałem od pracownika kolektury
Mam nadzieję że jednak coś mi z tej kwoty odpalą
Np: 10 kuponików na chybił w dużego?
Np: 10 kuponików na chybił w dużego?jak myslicie ile bedzie za 5/6? obstawiamy - kto bedzie blizej
- zakres + - 500zł
- zakres + - 500złNajpierw krzyczałem z żoną a potem zadzwoniliśmy do szwagra i oni też piszczeli ale puki kasy nie odbiorą to nie uwierzą. Ja sprawdzałem kilka razy i adrenalina jest za każdym razem

ja Ci zycze Jupiter 12 000zł ale mysle ze bedzie 5000zł - pamietaj ze - 10%!
szóstka 1 2 000 000.00
piątka 38 7 624.60
czwórka 2654 282.70
trójka 49410 20.00
piątka 38 7 624.60
czwórka 2654 282.70
trójka 49410 20.00
Dzięki majklasz mam nadzieję że będzie z 7000 będą mieli na wymarzone meble do kuchni

Ja go nie mam młodzi mają ale zaraz do nich dzwonię niech go dobrze pilnuja

Witam serdecznie. Pawcio a jakie wygrane sa w mini lotto. Gratulacje dla wszystkich wygranych.
Jeszcze raz gratuluje i przypominam ze w Twoim układzie prawdopodobienstwo wynosiło 10 do 54 201!!!
kasiulka: Mini Lotto:
piątka 1 217 021.50
czwórka 189 459.40
trójka 6763 19.30
piątka 1 217 021.50
czwórka 189 459.40
trójka 6763 19.30
Dzieki Pawcio. Jeszcze raz gratuluje rowniez Jupiterowi
i wszystkim tym ktorzy trafili mniejsze kwoty. Wazne ze trafili
Dobranoc wszystkim
i wszystkim tym ktorzy trafili mniejsze kwoty. Wazne ze trafili
Dobranoc wszystkim
ale okrągłe sumy!
- 1 000 000zł BONUS
- 2 000 000zł Lotto
- 3 000 000zł Joker
- 1 000 000zł BONUS
- 2 000 000zł Lotto
- 3 000 000zł Joker
I znowu po jednej liczbie trafiłam
może jeszcze za parę minut podam liczby albo rano
może jeszcze za parę minut podam liczby albo ranonie przejmuj sie mała - taki urok gier
pamietam jak jeden facet wysłał 1 zakład na 3 losowania lotto - w pierwszym trafił 1/6 i
a w drugim 6/6 
- nie poddawaj sie i walcz - fajna zabawa
fajne emocje - bardzo nieprzewidywalne - aha no i fajne pieniadze i adrenalina hłe hłe
pamietam jak jeden facet wysłał 1 zakład na 3 losowania lotto - w pierwszym trafił 1/6 i
a w drugim 6/6 
- nie poddawaj sie i walcz - fajna zabawa
fajne emocje - bardzo nieprzewidywalne - aha no i fajne pieniadze i adrenalina hłe hłeA myślałam że dobrze zakończy się ten dzień o 14 było 4/10 i w keno 6/10.
dobranoc wszystkim! narka Pawcio! - wysokich wygranych 

do dzisiaj!

do dzisiaj!no to niezle mala1438
dzisiaj o 14 i 22 bedzie lepiej ! trzeba walczyc i sie nie poddawac - paaa ... jeszcze musze dokonczyc
i ide spac
dzisiaj o 14 i 22 bedzie lepiej ! trzeba walczyc i sie nie poddawac - paaa ... jeszcze musze dokonczyc
i ide spac
Niedziela na godzinę 14
1)2 18 33 37 49 56 76
2)8 11 15 17 40 52 55
1)2 18 33 37 49 56 76
2)8 11 15 17 40 52 55

"Jak dobrze wstać
Skoro świt
Jutrzenki blask
Duszkiem pić
Nim w górze tam
Skowronek zacznie tryl
Jak dobrze wcześnie wstać
Dla tych chwil"

śniło mi sie ,ze wygralam bardzo duzo kasy
( ale to tylko sen)
i trzeba na 10 dopracy
( ale to tylko sen)i trzeba na 10 dopracy

jeśli śni się że się wygrywa pieniądze to oznacza to jakąś stratę to sen na odwrót.
śnila mi sie tez kolezanka w ciazy ( chyba ja rumun zgwalcil )
a wczoraj ,ze gdzies mnie transportowali helikopterem
a kilka dni temu snila mi sie zyjaca kolezanka ,ze przyszla do mnie jako duch i opowiadala mi jak dobrze jest po smierci
a wczoraj ,ze gdzies mnie transportowali helikopterem
a kilka dni temu snila mi sie zyjaca kolezanka ,ze przyszla do mnie jako duch i opowiadala mi jak dobrze jest po smierci
ostatnio niejaka malina pytała o sen gdy sie kąpie w czystej wodzie podalem jej tez dwie liczby przypisane do snu było to 7 i 10 i byly one o 22.15 ale czy ona cos wygrała tego nie wiem.
Zrobimy eksperyment...do twojego snu o wygrywaniu przypisane sa liczby 06 i 14 zobaczymy czy dziś będą.
wychodzi na to iż twoja owa koleżanka bedzie miała jakieś kłopoty.
Szkoda, że malina milczy, z tego snu było 5/7 na 22.15.
to mam jeszcze jedno pytanie
Ostatnio czest mi sie snia znajomi ,ze przychodza do mnie jako duchy i opoiadaja jak to jest super w niebie
A to mi sie sni ze mnie helikopter transportuje gdzies
( to ostatnie pytanie)
co oznaczaja te sny
Ostatnio czest mi sie snia znajomi ,ze przychodza do mnie jako duchy i opoiadaja jak to jest super w niebie
A to mi sie sni ze mnie helikopter transportuje gdzies
( to ostatnie pytanie)
co oznaczaja te sny
Może wędrowca by pomógł...jesli są to duchy czyste to nie masz się czego bać istotne jest tylko to byś pamietała co do ciebie mówią.Jak jest w niebie powiedz co mówili ci znajomi?
Wędrowca netowy a sen był kilka dni temu a wtedy owszem posłałam a teraz....POZDRAWIAM DZIĘKUJĘ
mariucha nie pamietam dokladnie
Jako duch snila mi sie kolezanka ,ktora zyje i ma 34 lata .Wiem,ze sie nie balam .Pamietam jak opowiadala mi o niebie ,ze jest tam super.Poszlam z nia do jakiegos duzego sklepu.Snil mi sie tez jej brat ( starszy ) tez jako duch
Dodam tylko,ze tej mojej kolezanki maz zmarl jakies 2 miesiace temu ( mial 30 lat)
Jako duch snila mi sie kolezanka ,ktora zyje i ma 34 lata .Wiem,ze sie nie balam .Pamietam jak opowiadala mi o niebie ,ze jest tam super.Poszlam z nia do jakiegos duzego sklepu.Snil mi sie tez jej brat ( starszy ) tez jako duch
Dodam tylko,ze tej mojej kolezanki maz zmarl jakies 2 miesiace temu ( mial 30 lat)
Rozumiem....jednak nie potrafię ci wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje i co oznacza jeżeli śnią ci się duchy żyjących osób.na pewno nie wróży to złego.
dzieki
A to ,ze mnie transportowali helikopterem gdzis,ale nie wiem czemu ( moze wypadek,ale nie jestempewna )

A to ,ze mnie transportowali helikopterem gdzis,ale nie wiem czemu ( moze wypadek,ale nie jestempewna )
ogólnie gdy widzisz samolot-sukces płonący lub katastrofa-straty nieuniknione a z helikopterem to chyba podobnie

Witam i
przepraszam wszystkich za wczorajszego prypća...
i żeby człowiek był choć po kilku drinkach...
To jest dobry komentarz do mojego wniosku, żeby kilka razy sprawdzać kupony, a ja chyba sobie zrobię przerwę
gratuluję
celnych
pozdrawiam
przepraszam wszystkich za wczorajszego prypća...
i żeby człowiek był choć po kilku drinkach...
To jest dobry komentarz do mojego wniosku, żeby kilka razy sprawdzać kupony, a ja chyba sobie zrobię przerwę
gratuluję
celnych
pozdrawiam
Mariucha,ten rosół to z koguta, wołówiny i indyka?????Jeśłi tak to przyjade.

Nie, nie od Was
O Was będę myślał
nieustannie
wygrzewając grzbiet na skalistych plażach
przerwa będzie
od kuleczek
lecących
w kuleczki
O Was będę myślał
nieustannie
wygrzewając grzbiet na skalistych plażach
przerwa będzie