Wpisy 14 184 – 14 283
14 lutego 2008 17:54 → 15 lutego 2008 10:27, 100 wpisów
Drodzy Multilottopaskomaniacy! Szanowny Przyjacielu Kaczorze! Sala Kolumnowa na Wawelu jest już zarezerwowana:) Fotograf do robienia zdjęć naszych pełnych kieszeni także:) Mam tylko prośbę -wypełniajmy najpierw dobrze kupony-Kraków czeka na nas, a nawet wielu Anglików już przyjechało, żeby nas powitać:) Powodzenia:)
...iwonko słabo ci idzie ??? polecam lekturę chata od początku a wielu rzeczy się dowiesz odnośnie grania typowania a co za tym idzie wygrywania trochę długie ale polecam
...HEY PRZYJACIELU I NIECH SIĘ STANIE WEDLE NASZEJ WOLI A NIE REMBISZEWSKIEGO I SPÓŁKI
kaczorku ale wy gracie pewnie systemami puszczcie za wieksze kwoty a nie tak jak ja normalnie obstawiacie bugmachera czy jakos tak
....ni jak bym grał za większą kwotę na pewno już bym miał miliony
Zlot na Wawelu w moim królewskim mieście. Proszę jak najbardziej mnie zapisać. Być na miejscu i nie skorzystać?
Lekarza ze sobą przywiozę, Takiego mam fajnego, nawet mi odpisał! we wpisie nr:14149 Mówi że pojedzie chętnie bo jakby coś komu odwaliło w mózg to on zapewnia transport do swojego Medikum-psychiatrum -mużćzko- rozpierdum. ( ale to tak na marginesie --Ale lekarz MUSI BYć. Pozdrowionka.
Lekarza ze sobą przywiozę, Takiego mam fajnego, nawet mi odpisał! we wpisie nr:14149 Mówi że pojedzie chętnie bo jakby coś komu odwaliło w mózg to on zapewnia transport do swojego Medikum-psychiatrum -mużćzko- rozpierdum. ( ale to tak na marginesie --Ale lekarz MUSI BYć. Pozdrowionka.
Ładne i piękne okolice. Wynajmiemy autokar, odwiedzimy staropolskie stony, w ciszy i spokoju coś wymyślimy! Tak liczę od osoby z każdego zakątka Polski 60 zł bilet na PKP 20 złotych za osobo dzień np: W Rabce Zdroju czy w Szczawnicy plus jedzenie razy dwa RAZEM: około 200zł myślę że to nic trudnego.Odprężycie się nawdychacie górskiego powietrza, będzie Wam lżej!!!
...TAK TAK gdzieś na uboczu w kameralnym gronie będzie super A JAKO gościa honorowego na trnie umieścimy PASKO za to że nam stworzył tę stronę NIECH WALENTY PRZEZ MIŁOŚĆ KOPNIĘTY NAM W TYM POMORZE HEYYYYY
...to Pomorze czy Małopolska? Bo już nie wiem sam Kaczorze Drogi? HEY!
Matycz ,Kaczor001 Pomorze czeka ale nad morzem jest teraz zimno , ciepłe kurtki ,czapeczki i po dwa kieliszeczki.....
...walenty pomorze a POMORZE TAKŻE MOŻE BYĆ bo jak każdy kaczor wodę lubi czy z butelki cz w kałuży kaczor wszędzie dziub zanurzy
Jestem lottomaniakiem jak mnie ktos z lottomaniaków z multipasko zaprosi żebym miał gdzie sie przespac to przyjade na weekend, aprzypomne ze jestem z Wielkopolski
Ja Cię Klonek zaproszę do bagien moich, pod warunkiem, że do Jadźki w nocy przysuwał się nie będziesz, bo na razie na jedno łóżko wygrałem...:)
...OK -ja też serio, jak wygram na drugie to Cię zaproszę...
...Jadźka mi ciągle powtarza: nie oglądaj stadionu Wisły! -chcesz, żeby ....Ci obwisły?:) Ale jak się Klonek nie boisz, kiedyś -czemu nie...:)
02. Jestem lottomaniakiem jak mnie ktos z lottomaniaków z multipasko zaprosi żebym miał gdzie sie przespac to przyjade na weekend, aprzypomne ze jestem z Wielkopolski Zobaczyc stadion Wisły i zagrać w Krakowie bezcenne!!!!
JP II był kibicem Cracowii, ja Jemu jedynie kibicowałem...
Nie zartowałem z tym tekstem JP 2 do Cracowi też nic niemam, tylko Ległej nielubie ...ale jak grała w pucharach czy w LM byłem za Legią!!!
Cieszę się Klonek, teraz kibicuję wyłącznie LM ML :)
Bo ja jestem strasznie daleko od tej Ligii Mistrzów, szczególnie w typowaniu pewniaków:)
Bo ja jestem strasznie daleko od tej Ligii Mistrzów, szczególnie w typowaniu pewniaków:)
Jozin cholero jak dziś nie wpadnie 2 to nie wiem czy mogę do Ciebie wrócić.Klonek my mamy tylko jedno łoże ale kulać się można.
Szlak trafi! Myślałem, że śpisz!
Jozin nie bądz taki mądry, klonek a może Ty z moim Joziem zamieszkasz o ile umiesz gotować ,prać i dobrze typować
Jadźka nie rób bagna z chatu! Klonek typuje po niemiecku tylko, ja wolę po francusku, systemem paryskim!:) Jeśli chodzi o pranie, uważaj Jadwiga, bo zupa była za słona! :):)
SŁona bo nadal Ciebie kocham Ty draniu,a jak Tobie zle to szukaj innej Jadziuni i tak takiej jak ja nie znajdziesz
Już prawie 100 ludzie typuje liczbę 2 . Czy ich posłucha. Ja bym zamiast niej dał np 1 albo 3. Ale nie 2.
Zawsześ mi powtarzała, żem niedosolony jest jakiś,ale to nie oznacza, że soli do woli Ci wolno używać. Ale najważniejsze, że pieprzenie i słodzenie jest Twoją mocną stroną, w sumie to dobrze gotujesz. Kocham Cię Jadźka!
no ja mam 3/6 w DL :) blisko bylo zeby miec 4 :) i to z chybił trafił :)
To nie wiem czy nie lepiej zaryzykować 22 lub 37 bo chyba sie im lakier poobijał i są lżejsze.
Musiał się przykleić do 2 bo jakoś jej ciężko się wybić. Bez formy jest na razie i stawiacie na zawodnika w dołku.
Musiał się przykleić do 2 bo jakoś jej ciężko się wybić. Bez formy jest na razie i stawiacie na zawodnika w dołku.
ale kombinują z liczbami w dużego kumulację chcą zrobić większą i kasy więcej od ludzi wyciągnąć !!!!
No liczby w DL tragiczne, ciekawe, czy ktoś zgarnie. Chyba tylko z chybił-trafił, a ludzie tak raczej rzadko grają... No to do usłyszenia w sobotę
http://www.multipasko.pl/typowania/jozin_z_bazin/ml/pewniaki/
Czy sądzicie, że taki łańcuszek szczęścia pociągnie się u mnie do końca lutego?:)
Czy sądzicie, że taki łańcuszek szczęścia pociągnie się u mnie do końca lutego?:)
Mówiłem,prosiłem,nie kombinować panie i panowie,tylko grać metodą kopertową,zawsze to dużo mniej stresów i zadowolenie z gry dużo większe.Pozdrawiam
stary gracz ja dzis puscilam na 4 dni ale musialam sprawdzic mowilam ze nie wytrzymam a mimo tego ze mam na 45 dni puszczone juz mam na jutro kupony nastepne wypisane:(:(
Z 323 typów (pewniak) powinno być trafionych 80,75(prawie 81) a jest 60.
I to nie tylko dzisiaj ale prawie zawsze jest poniżej.
Wasze typowania maja tą zaletę , że można skreślać inne to wtedy szansa trafienia rośnie.
Pomijając to, by wygrać trzeba typować ponad przeciętnie (a nie poniżej) i w zakładach 1z1 do 1z5 dość znacznie powyżej przeciętnej( dla 1z1 to ponad 100% czyli z 4 typów ponad 2 trzeba trafić bo 2 trafienia to na zero się wychodzi nie licząc "podatku EURO2012").
Cienko widzę wasze kieszenie. Naprawdę jeśli musicie grać to w 10z10 bo tu jest szansa trafienia (dla jednostek niestety).
I to nie tylko dzisiaj ale prawie zawsze jest poniżej.
Wasze typowania maja tą zaletę , że można skreślać inne to wtedy szansa trafienia rośnie.
Pomijając to, by wygrać trzeba typować ponad przeciętnie (a nie poniżej) i w zakładach 1z1 do 1z5 dość znacznie powyżej przeciętnej( dla 1z1 to ponad 100% czyli z 4 typów ponad 2 trzeba trafić bo 2 trafienia to na zero się wychodzi nie licząc "podatku EURO2012").
Cienko widzę wasze kieszenie. Naprawdę jeśli musicie grać to w 10z10 bo tu jest szansa trafienia (dla jednostek niestety).
Iwona, proszę Cię tak niewiele,trzeba,sprobuj,potrenować Twoja silną wolę,wystarczy trochę samozaparcia i na pewno będziesz zadowolona z
ostatecznych wyników.Postępuj zgodnie z instrukcją,Jeśli sama jesteś zbyt ciekawa,poproś kolektora,aby twoją kopertę zakleił,na pewno nie odmówi.Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
ostatecznych wyników.Postępuj zgodnie z instrukcją,Jeśli sama jesteś zbyt ciekawa,poproś kolektora,aby twoją kopertę zakleił,na pewno nie odmówi.Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
ja wczoraj znalazłem 5 zł i zagrałem dziś w DL na ich wielokrotność,fakt system 9,ale czwórka weszła,lux
jeszcze jutro puszcze na kolejne 4dni i postaram sie nie sprawdzac ale nie obiecuje
no ja w multi stosuję paryski [kopert mi nie trzeba, wrzucam do szuflady po prostu a o liczbach zapominam, i tak ch-t]. Ale w dużym sprawdzam od razu, nie ma sensu czekac, i tak na nastepny dzien wiadomo czy sie wygralo czy nie
prosze o poprawienie w rankingu wylosowane bylo 2 liczby 17 i 22 a jest zaznaczona tylko jedna
nie, ale nie gram długo ani dużo w multi więc jeszcze się za bardzo nie uzależniłem widocznie :p
Iwona,nawet w przypadku trafienia 10/10 masz 60 dni na odbiór wygranej,zresztą możesz sprawdzać w tabeli wygranych lotto,czy padły jakieś główne wygrane,mniejszymi sie nie przejmuj,i tak Ci wypłacą jeśli dotrzymasz terminu 60-ciu dni,Jeszcze raz Powodzenia.
jeste zaznaczona tylko jedna i prawidlowo bo to plus a czemu ma byc jeszcze 22??
kurcze chyba ide spac bo juz mnie dzidzius w brzuszku kopie chyba tez sie wkurza
..może piłkarz mały rośnie?:) szkoda,że tak późno, na EURO 2008 przydałby się nam na pewno... :)
to jednak nie pilkarz tylko mala mulitgraczka jak bede tu tak dlugo siedziec to sie urodzi z cyferkami w glowie:):):)
Iwo888 życze bezbolesnego porodu ,ale zapewne tak nie będzie. Jednak faceci mają dobrze
...gdyby teraz wiedziała, że ujrzy roześmianą twarz pana Rembiszewskiego w TV już dawno byłaby pewnie na tym pięknym świecie...:):)hahah
jej w oko wpadl ten co dzis lotto prowadzil dzis garnitur chociaz mial zapiety:):):)chociaz tej koszuli znow nie zmienil
Witam państwa piękne liczby w dużego wpadło 4/6 i dwa razy 3/6 i cały czas mówie duży do przodu multi lipa szkoda kaski na multi lotka
wystarczy było zagrać dziś na osttnie 20 -25 losowań na parki i trójki w dużego i pare zł wpadło he he
to byo do przewidzenia ze padnie 6/6 poprostu padły często chodzące liczby
wiem julcia pewnie 15 graj na ta 6 caly czas
Nie przesadzaj pewnie jestes łądna laseczka w kwiecie wieku pożyjesz jeszcze
"W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili."
Anthony de Mello
Anthony de Mello
Moje typy ML na losowanko 15.02.08 - 6 pewniaków z +em: 2 lub 25 lub 27 lub 44 lub 46 lub 60; 4-y parki: 41,50 lub 16,18 lub 1,65 lub 33,70; 4-y 3-ki: 36,40,52 lub 12,56,66 lub 35,48,69 lub 15,21,78; 1-a 4-ka: 26,28,37,73; 1-a 5-ka: 11,20,53,58,61; 1-a 6-ka: 3,6,10,32,74,75; 2-e 7-ki: 9,14,17,47,54,79,80 lub 7-ka z powtórek: 15,18,22,33,51,75,76 :)
26 losowanie a 2 nadal niepadła u bukmacherów płaca kurs 3,ale jest nawet taka możliwość,że nieweidzie jeszcze przez 5,10 losowań a jest taka ,że może weiść jutro.Ja jednak chyba odpuszcze sobie gre na 1 liczbe u bukmacherów i zaime się tym co wychodzi mi nailepiej czyli typy bukmacherskie np dziś Tottenham ako 1,85,Barca kosz 1,35tenis Allegro/Coetzee 1,34oraz Biatlon,że Bjeorndalen zaimje do 6 miejsca ako 1,22 co łącznie daje nam kurs 4,10 a mecze są praktycznie wygrane z góry ,czasem zdażaja się niespodzianki,ale nie 26 razy pod rzad,poprostu nic dodać nic ująć Tylko Bukmacherka,liczby tylko 1 kuponik dla zabawy.....
Matycz mówisz o mnie nie mam wszystkiego czego chcę ,ale tak musi być podobno .Pozdrawiam
zkąd wiesz z prognozy wiesz nie wiem byłęm od rana na szkoleniu jakościowym potem w pracy i za 5 gozin z nowu do pracy ale mam humorek bo sprawdzięm lotki i pare zł wpadło 262 zł w dużego a co smieszne zagrałęm za 20 zł tylko
BEDZIESZ za 2 razem daj znac może wypijemy jakąś kawke wymienimy się kuponami liczbami ALFA odpowiednie miejsce mieszkam 200 m dalej oczywiście bez podtekstów Dobranoc!!!
dla maniaków i zabawowiczów,lubiących zabawy z fajnymi kobietami:
23,34,39 : 34,39,57 : 39,57,72 : 57,72,74 : 23,39,57 : 34,72,74
23,34,39 : 34,39,57 : 39,57,72 : 57,72,74 : 23,39,57 : 34,72,74
Kochani u mnie zima na całego !!!! to jak zima to ta nędzna 2 dziś wpadnie
zawsze byłem i jestem fajny...nie jestem fajny jak mam do czynienia z psychicznymi i idiotami,którzy myślą,że za 2 zł wygrają
pal go licho,że mróz i tak się wygra...mam mój stary program,ściągnąłem,popatrzymy jak to wszystko się "przewali"
dzieńdoberek
przyznać się bez bicia kto zgarnął tę pulę pogoda wspaniała słoneczko lekki mróz chce się żyć mimo porażki
to dla nas słoneczko świeci by osuszyć łzy na spacerek i i trafnych typowań
przyznać się bez bicia kto zgarnął tę pulę pogoda wspaniała słoneczko lekki mróz chce się żyć mimo porażki
to dla nas słoneczko świeci by osuszyć łzy na spacerek i i trafnych typowań
Mróz, słońce ,śnieg prawdziwa zima powraca,choroba a ja już zimowe rzeczy schowałam .To kochani od dziś zapewne wygrywacie .Pozdrawiam
a ja lubię zimę :-)
syberia,alaska,arktyka-dla mnie same plusy.ale nie te z multi
syberia,alaska,arktyka-dla mnie same plusy.ale nie te z multi
Do wpisu 14271
Pragnę przypomnieć niektórym na tym forum,że najwyższa wygrana w historii losowań Totalizatora w wysokości 20.119.858,20,czyli ponad dwudziestu milionów padła metodą na chybił-trafił.Młody człowiek-student zagrał 3 zakładami po 2 zł całkowity koszt gry wyniósł 6zł(znakomite przebicie).Nazywanie takiego człowieka psychicznym czy idiotą jest wysoce nieuzasadnione.Określanie tym mianem ludzi,którzy grają tą metodą jest wysoce nie na miejscu i świadczy o bardzo niskiej kulturze człowieka który pisze takie teksty.Ewentualnie jest sfrustrowanym małym człowieczkiem.Pozdrawiam wszystkich grających PROGRAMEM PARYSKIM
Pragnę przypomnieć niektórym na tym forum,że najwyższa wygrana w historii losowań Totalizatora w wysokości 20.119.858,20,czyli ponad dwudziestu milionów padła metodą na chybił-trafił.Młody człowiek-student zagrał 3 zakładami po 2 zł całkowity koszt gry wyniósł 6zł(znakomite przebicie).Nazywanie takiego człowieka psychicznym czy idiotą jest wysoce nieuzasadnione.Określanie tym mianem ludzi,którzy grają tą metodą jest wysoce nie na miejscu i świadczy o bardzo niskiej kulturze człowieka który pisze takie teksty.Ewentualnie jest sfrustrowanym małym człowieczkiem.Pozdrawiam wszystkich grających PROGRAMEM PARYSKIM
River ja jednak wple lato:-)Ciepło nie trzeba się ubierac na cebulę itp....
zima ćwiczy (c)hart ducha ale lato też ma swoje zalety choć upał 35c miłym nie jest.no :-)
ide na 10 km spacer gdzie tylko sokoły i bażanty wylatują znienacka.wysokich wygranych :-)
ide na 10 km spacer gdzie tylko sokoły i bażanty wylatują znienacka.wysokich wygranych :-)
Kolejny raz,muszę napisać o trafieniach w grze M.L z plusem.Na ponad 300.000 zakladów stwierdzono jedynie 1x4/4 z plusem 3x 3/3 z plusem oraz 2x1/1 z plusem dla 10/10,9/9,8/8,7/7,6/6,5/5,oraz2/2 z plusem 0 trafień (słownie: zero trafień).Ta gra stała się opłacalna i to bardzo!!!! dla organizatora.BUDUJMY STADIONY NA EURO 2012.Powodzenia.