Wpisy 1 417 506 – 1 417 605
27 lutego 2013 08:41 → 27 lutego 2013 13:24, 100 wpisów
13maxa ..nie noszę czapki i nie ide ..ty masz czapki ..i no graj real
kurde,żegnali się i dziękowali sobie jak najlepsi kumple.
Przytulanki,misie,poklepywania,uśmiechy...sielanka istna.
Układ jak nic.
Przytulanki,misie,poklepywania,uśmiechy...sielanka istna.
Układ jak nic.
Monet ..jestem spokojny ..13 podoba mi się bardzo
Tak jak napisałeś układ był ...jak nic ..mysle ze jednak szykuja sie na Milan
Tak jak napisałeś układ był ...jak nic ..mysle ze jednak szykuja sie na Milan
Na milan-to pewne i koniecznie chcą Casiliasa .Zresztą on też chce w Barcy grać.
Iker w Barsie ..ale bedzie miał przywitanie jak będa derby ..tak jak Figo jak poszedł do Realu
13maxaa ..aaa ty tak idzie wygrać no pokaz twoje kupony ..mówie ty opowiadasz bajek
i dobra muszę ide tam i dziiidaaa..
13maxa..widziałem foto własnom oczom przed wczoraj na wieczór andromeda taka cyca wygrała 1 zakład 3/3 za 54 zł ja stary
i dobra juz ucieeekamm..
Mirnam.
Drapek
Drapek
To dla dobra grających.Bo przecież w kaskadzie pada najwięcej
wygranych.
wygranych.
..wlaasnie sie dowiedzialam ze dalsi sasiedzi..pozbyli sie(w dziwnych okolicznosciach-malenkiej milusiej psineczki)..to juz nie jest ich pierwszy raz..jestem wsciekla..dokarmialam psincie..malenstwo takie ufne i wciaz na dworze bylo w te mrozy..gdybym nie miala swoich dwoch miluskow..wzielabym go..nozke mial kulawiaca..moze przez zla opieke..ojej....co sie z nim stalo..
Gracz z miejscowości Bydgoszcz wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Mirnam
niby ze im..uciekl..jak poprzednie psiny?..cos tam jest nie tak..
ale sie dowiem..oo nie popuszcze tym razem..ta pani..znow jest w ciazy..
ale sie dowiem..oo nie popuszcze tym razem..ta pani..znow jest w ciazy..
emerytka dzięki. Ale wczoraj totalna klapa nie dali nic ugrać w dniu imienin
Dzisiaj zagrałem 10 razy 3/3 i dyszke na 4 los jak nic nie trafie to od marca przerwa w graniu
Mirnam.
Może trzeba było wołać-MAM IMIENINY.
Może trzeba było wołać-MAM IMIENINY.
drapek
losowania miały być codziennie w tvp info od marca, ale patrzyłem
w programie i nie ma tego
losowania miały być codziennie w tvp info od marca, ale patrzyłem
w programie i nie ma tego
Test MM:
o2, o5, o7, o9, 13, 15, 18, 20, 22, 26, 29, 30, 33, 35, 38, 39, 40, 43, 45, 46.
............................................................................
o2, o5, o7, o9, 13, 15, 18, 20, 22, 26, 29, 30, 33, 35, 38, 39, 40, 43, 45, 46.
............................................................................
Znikam.. .Miłego dnia.. .
..............................
..............................
wedruśś ..nie znikasz ..i jeszcze jednoo test MM ..które ty wybrałeś na tak czy na NIE
Gracz z miejscowości Głogów wygrał 287 356,50 zł w grze Mini Lotto
ludzie to wygrywaja 23.02 nawet kolo mnie na Szamarzewskiego ktos w Kaskade zgarnal 250000.
..znalazlam tych"peniakow"..zapytalam o psine aa on do mnie..uwazaj bo mozesz miec opony poprzebijane..ii to jest rozmowa..karrrrrwa szok...
ide szukac tej psiny..siostra idzie ze mna..wezmiemy GO..albo ja albo siostra..co za ludziska(bagaludziska)..tfu..
ide szukac tej psiny..siostra idzie ze mna..wezmiemy GO..albo ja albo siostra..co za ludziska(bagaludziska)..tfu..
"bagalute..pena"..to taki margines spoleczny w de. tak sie mowi na nich..sorry ale nerwy odmawiaja mi juz posluszenstwa..
idziemy szukac psinci..obysmy znalazly..
pa Wam..
idziemy szukac psinci..obysmy znalazly..
pa Wam..
buuuuuuuuuuuuuuuhahhaahhaahhhhh 160 za 4 tr.,a 4 ty.za 5 tr.
***stwo
***stwo
hej
jest koniec marzec niedługo luty a tutaj nic nie wygrałem moje marzenie było styczniu nowego roku jak miałem 6liczby i bym miał 60złoty a tak padło mi niedziele
dragon oddziel kropkami bo się nie dowiemy co jest pod gwiazdkami
dragon to łagodnie traktujesz ts.liczyłem na ostrzejszą wiązanke
krzyżówka 20zł nr. 008, keno 5/6 na kreślone - skan później, jeno 2 amorki puste i mykam do pracy
powoooo
powoooo
drapek podziel się zemną
potrzebuje 60złoty
ale jaja -
za http://wiadomosci.onet.pl/forum/46-mln-wygranej-w-loterii-kim-jest-zwyciezca,0,605523,80465624,czytaj.html
fragment z dyskusji -
>> ~Telimena do ~Pastek: Witam naganiaczy na kupno programu GOLDEN LOTTO.
Ten programem jak i pozostałe to oferty dodatkowego okradzenia marzycieli z kasy.
Po pierwsze żaden zawansowany program prawidłowo nie wytypuje z zbioru 49 liczb 6 liczb w 18 typowanych. W koloni la Jude Polszewia wyniki losowań są ustawiane poprzez podmianę samego losowania .Nikt przypadkowy nie jest odbiorcą wygranych powyżej pięciu milionów zł.
Tak więc każde zastosowanie oprogramowania jest bezcelowe, a powoduje powiększenie strat grającego marzyciela - naiwniaka.
Będzie publiczność na żywo podczas losowania to dopiero można zacząć grać.
Mam oprogramowanie napisane przez hakera dla mnie i nie jestem naciągaczem ,abym je upublicznił.<<
...............................................................
"Telimena"
za http://wiadomosci.onet.pl/forum/46-mln-wygranej-w-loterii-kim-jest-zwyciezca,0,605523,80465624,czytaj.html
fragment z dyskusji -
>> ~Telimena do ~Pastek: Witam naganiaczy na kupno programu GOLDEN LOTTO.
Ten programem jak i pozostałe to oferty dodatkowego okradzenia marzycieli z kasy.
Po pierwsze żaden zawansowany program prawidłowo nie wytypuje z zbioru 49 liczb 6 liczb w 18 typowanych. W koloni la Jude Polszewia wyniki losowań są ustawiane poprzez podmianę samego losowania .Nikt przypadkowy nie jest odbiorcą wygranych powyżej pięciu milionów zł.
Tak więc każde zastosowanie oprogramowania jest bezcelowe, a powoduje powiększenie strat grającego marzyciela - naiwniaka.
Będzie publiczność na żywo podczas losowania to dopiero można zacząć grać.
Mam oprogramowanie napisane przez hakera dla mnie i nie jestem naciągaczem ,abym je upublicznił.<<
...............................................................
"Telimena"
Witam.Przemek przeczytaj co Drapek napisał na końcu-,,mykam do pracy''.Może ty też powinieneś iść do roboty,a nie jęczeć tu o kase,bo to jest żałosne,młody chłop i dajcie ,dajcie...
15hubi
może, jak mawiają - "znajdzie się głupi i /jękania/ kupi "
może, jak mawiają - "znajdzie się głupi i /jękania/ kupi "
Torsan grałem w kaskade w betgun,przez 20 dni zanim się kapneli i zmienili kursy,było pięknie każde losowanie na ++++++++++
Popatrzcie w te komentarze - t a m - ci naganiacze też są nieźli, a ilu z tego samego adresiku ? taaa, to też ciekawe
zostawiam
dobrego, trafnych, wysłanych
zostawiam
dobrego, trafnych, wysłanych
Ubrane w czerwone gatki.
Gracz z miejscowości Wrocław wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Orzeł i Reszka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Witam wszystkich
Ulexxa podaj namiary na tych drani ,mi opon na pewno nie przebiją mieszkam za daleko, a trzeba to zglosić!!!{}
Ulexxa podaj namiary na tych drani ,mi opon na pewno nie przebiją mieszkam za daleko, a trzeba to zglosić!!!{}
Gracz z miejscowości Sosnowiec wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Zdrapman