Wpisy 1 416 451 – 1 416 550
26 lutego 2013 17:29 → 26 lutego 2013 18:23, 100 wpisów
czarownica i powiem że nie "przesadzam żebym coś większego wygrał jakbym słuchał"
agatka (nic nie szkodzi)
agatka
Multi to obiecaj mi ze od dziś bedziesz się sluchal intuicji i zobaczymy efekt
czarownica 1 416 446(dokładnie)
Taki przyklad o szczurach ,które maja wyjątkowy instykt,widzialam najpierw jak chmara szczurów uciekala z domu a za 5 min runęla kamienica.
czarownica z tym słuchaniem swojej intuicji to u mnie trochę słabo idzie ale przynajmniej się postaram to jedynie mogę obiecać
czarownica to prawda szczury mają takie coś
Multi u ciebie śnieg stopniał
czarownica na polach jeszcze jest a na ulicy już nie ma a u ciebie ?
Jeszcze jest mieszkam niedaleko Karpacza na ulicach już czarno
Witam ulxxa to ona
czarownica rozumiem to nie aż tak daleko choć trochę kilometrów jest ale zawsze bliżej niż np do Rzeszowa czy Lublina
witaj ulexxa
Multi fajnie się z tobą rozmawia
kobieta tak
czarownica ty też jesteś fajna cenie ludzi z którymi można fajnie rozmawiać
A ja jakoś stracilam po przeksztalceniu milość do lotto
(nie lubię chamstwa)
drapek
Ja też
slucham ciut miuzki..
http://www.youtube.com/watch?v=Bl6VqE0v0rI
http://www.youtube.com/watch?v=Bl6VqE0v0rI
czarownica chyba wiem o czym mówisz od kiedy TS testuję swoje wynalazki to jakoś mniej mu ufam choć więcej teraz wygrywam a wynalazki na myśli mam takie np brak codziennych wieczornych losowań w telewizji podniesienie ceny za zakład i jakiejś pseudo nazwy po co lotto jak mogła być stara nazwa duży lotek itd
czarownica Rembiszewski też to zauważył a co najważniejsze nawet NIK oczywiście TS odpiera zarzuty a to o czym Rembiszewski mówi i pisze NIK uważam za słuszne i prawdziwe
Torsan
torsan
Wczoraj też dziwnie wlecialy te 50-tki?
ale trzeba przyznać, popołudniu w żb posucha, nawet kesz nie idzie u jolki, a w ciągu 15min. nikt z klientów nie zagrał w lo/lo+ za więcej niż 8zł
czarownica choć nie twierdzę że nie warto grać bo warto niedużo ale systematycznie bo ja gram głównie 1 zakładem no nieraz 2 ale jak naprawdę mam jakąś kolejną alternatywę więcej nie gram
Witaj dlu
Czrownico pozwól że się odezwe!!
Te 50tki to wcale nie przypadek, nasze planety pracują teraz na wysokich obrotach i dlatego takie cyfry padły
Te 50tki to wcale nie przypadek, nasze planety pracują teraz na wysokich obrotach i dlatego takie cyfry padły
dlu
fortunata55
Fortunato tu nie trzeba pozwolenia ,żeby zabrać glos ale dzieki za uwage,tzn,ze chat żyje
czarownica choć to że ustawiane są maszyny w to nie wierzę choć nie gwarantuję
To warto...przeczytać w dziśiejszym Fakcie o zdjęciach z fotoradaru.. .
.......................................
Kto chce mieć...dobry cyfrowy aparat, to niech rozwali fotoradar. Znajdzie tam najczęściej wysokiej jakości aparat cyfrowy.. .NIKON D300.
Więcej w fakt.pl
Kto chce mieć...dobry cyfrowy aparat, to niech rozwali fotoradar. Znajdzie tam najczęściej wysokiej jakości aparat cyfrowy.. .NIKON D300.
Więcej w fakt.pl
Jak zerkniesz na te łańcuchy które wam wypisałam to można zaobserwować gdzie są nasze planety,
np wenus jest w pozycji 21,22,23,24,25 i posówa się po jednym oczku aż do 30,
np wenus jest w pozycji 21,22,23,24,25 i posówa się po jednym oczku aż do 30,
czarownica to prawda żyje i żyć musi bo warto się wymienić zdaniami (lecz bez kłótni)
ja dziś miałem mm 3/6 i 2/9, a w keszu 20zł i keno 2x po 5zł, zaś popołudniu 2 krzyż. obie puste
W N ja jeszcze rozumiem że wysylaja niewidoczne zdjecia ale brak zdjęcia i domaganie się zaplaty za mandat to juz przesada
wędrowca netowy
czarownica Tusk potrzebuje kasy
drapek ja narazie mm opuściłem bo jakoś to nie mój czas ale za to w zdrapkach ok dziś 50 zl w keshu
Drapek brawo, zawsze cos
dodam że 50 tki już po mału będą się wykańczać , ale jeszcze są,
pod koniec tygodnia powinniśmy przeskoczyć na niskie cyferki.
pod koniec tygodnia powinniśmy przeskoczyć na niskie cyferki.
Czarownica.. .
..............................
..............................
Multi.. .
..........................
..........................
dlu
Fortunata dzieki wLasnie takich ludzi sobie cenie , ktorzy swoja wiedza potrafią się dzielić
Z tych pieniędzy, co wyszarpną od kierowców z fotoradarów wystarczy na zbudowanie....1 /słownie - jednego/ kilometra autostrady.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
Dziekuję za kwiatka i nie sluchaj emeryta twoje testy są super
dluja polowałem wczoraj i dziś też na min. 50złw keszu, ale w interesującej mnie paczce nie będzie takiej nagrody, ja miałem 10 i 20 a inny klient 30, także nie ma szans na 50kę i kesz na razie odpuszczam
Drapek.. .
....................
....................
drapek 10,20 też ładnie
Drapek jak to czyje W N
mm+
w zeszłym tyg. na drapkach(wygrane pow.10zł) miałem ponad 200zł (brutto)
w zeszłym tyg. na drapkach(wygrane pow.10zł) miałem ponad 200zł (brutto)
Czarownica.. .
................................
................................
A to już teraz wiem to przez te planety są losowane takie numery prosto z kosmosu
A może tak z innej "beczki" co myślicie o zabojstwie tej modelki przez P... jak znam życie to pewnie powstanie film na kanwie tego wydarzenia
drapek no to ładnie ja nie jestem takim specjalistą jak ty
ostatnio też miałem 20zł w keshu dlatego już odpuszczam na chwilę te drapkę bo limit szczęścia mi się w niej skończył i jutro drapie zodiaka i lotka
Mirnam witaj , jakie masz zwierzęta?
mm+ w takiej żb k/domu jest nowa paczka i kupiłem tam w sumnie 6keszy 2x0,2x5,1x10,1x20
Widzę, że ...Czarownica zna się na ...zjawiskach paranormalnych.. .
........................................
........................................
dlu ja polecam zodiaka bo jeżeli zdrapka to jeszcze w nią gram bo tam najczęściej wygrywam