Wpisy 1 416 351 – 1 416 450
26 lutego 2013 15:19 → 26 lutego 2013 17:28, 100 wpisów
Myśle ze nie pisze to Fortunata 1/ Fortunata odpowiada na zadane jej pytania i nie podaje nigdy tyle i w ten sposob liczb , ktoś ma niezly ubaw
Jocia im wiecej osob jest tym lepiej w akacje to bywalo że i + trafiony i reszta
SKALAR proponuje gulasz na winie. Otwierasz lodówkę i wrzucasz do gara wszystko co Ci się pod rękę nawinie
jocia szkoda ze tylko 3
Jocia.. .
.......................
.......................
A dajcie sobie spokój z ta strona wizualną co oni tam proponują to na mp więcej trafień jest
Czrownico to jestem Ja
Łańcuchy są uniwersalne obliczane na energie światła na cały rok.
Obliczenie na miesiąc jest krutsze a na tydzień jeszcze krutsze.
Ponieważ mam kłopot ze wzrokiem to zrobiłam zestawy uniwersalne.
Łańcuchy są uniwersalne obliczane na energie światła na cały rok.
Obliczenie na miesiąc jest krutsze a na tydzień jeszcze krutsze.
Ponieważ mam kłopot ze wzrokiem to zrobiłam zestawy uniwersalne.
Jocia zawsze pod uwagę bierz plusa z tej strony
Browarki i
Jak sami numerów nie wybierzecie to nikt za was tego nie zrobi
Witaj Jociu.
Czasami nie wiadomo kto jest kto ? nawet mi przypisano że jestem Fortuntą, jesli jestes to przepraszam
1/8 POZDRO XD
Jak tam typowania
Dziśiaj w Tescie MM było:
1. Część A...4/10.
2. Część B...2/10
.........................
Razem.....6/20.
1. Część A...4/10.
2. Część B...2/10
.........................
Razem.....6/20.
Nie tylko wizualizuję
Te łańcuchy dadzą napewno wiele wygranych.
Zyczę powodzenia.
Zyczę powodzenia.
Dzieki Fortunata
Zajebiscie
Czarownica.. .
................
................
W N
Jociu tylko z wami
Jociu tylko z wami
hej hej witam
fortunata pewniaki podaje ja też jestem pewna że 20 liczb wylosują z 80
fortunata pewniaki podaje ja też jestem pewna że 20 liczb wylosują z 80
Dorotka
r36 proszę uwolnić z bębna 36
jociu@
Czarownica ale masz oryginalny nik
jociu@
Czarownica ale masz oryginalny nik
Dzieki szkoda ,ze nie ktorzy mnie kojarzą z miotla
m.dorotka
co tylko mogę - zrobię
no, muszę Wam powiedzieć - było warto przewinąć
co tylko mogę - zrobię
no, muszę Wam powiedzieć - było warto przewinąć
ale, ale
m.dorotka - w czterech grach, czy na jakiejś Ci bardziej zależy ?
m.dorotka - w czterech grach, czy na jakiejś Ci bardziej zależy ?
Jocia ok.
m.dorotka
do t e j trochę z pięćdziesiątek, co mi tam - zobaczymy...
w innej grze bardziej dokreślę /ale - z rozsądkiem i umiarem /
do t e j trochę z pięćdziesiątek, co mi tam - zobaczymy...
w innej grze bardziej dokreślę /ale - z rozsądkiem i umiarem /
Jociado uslyszenia
Pa Dorotko
Witam wszystkich
sam9
jocia
czarownica
jocia
czarownica
sam 9 to o tej stronie mówiłeś: http://wizualizuj.pl/
sam9 bo pozwoliłem sobie przeczytać twój wpis do Rysia i ten link tam był
sam9 ok rozumiem
sam9 a ta strona jest pomocna w dobieraniu liczb i wygrywaniu
multi sam9
Problem w tym ,ze liczby typowane z tej stronki wchodzą wieczorem , czasem sie zdarza,ze rano
czarownica widzę że koleżanka dość nowa tu na tej stronie to życzę wysokich wygranych w przyszłości
Dziekuję i wzajemnie
czarownica,sam9 tak powiem szczerze że nie wierze w to zbytnio choć nie neguję że tak nie jest bo po prostu tego nie doświadczyłem i dlatego pytam bo chce się przekonać
Multi wiara czyni cuda a myśl jest tworcza,Ja w to wierzę doswiadczylam tego i nie chodzilo tu o pieniądze
czrownica choć ja takie "myśli podświadome" też doświadczyłem i to kilka razy i w to wierzę choć może wiesz czy to też tam można zaliczać
podświadomośc to też interesujacy temat ,czesto się odzywa we snie szkoda tylko,że nie potrafimy tego oddzielic od majakow sennych
czarownica ja bardziej na jawie jak np o czymś pomyślę nieraz to się spełni tylko warunek nie mówię tego nikomu choć wiadomo nie zawsze tak jest ale głównie mam tak jak tylko chwilkę o czym myślę to i nikomu nie powiem to wtedy to się zdarzy
trisetum
multi multi,to nas nic nie kosztuje,a taka metoda udoskonali nasz umysł
Multi to Ja tez tak mam jak sobie pomyśle ,za jakis czas tak jest ale wlasnie to jest wizualizacja widzisz efekt koncowy swoich myśli
sam 9,czarownica choć nie chce tu nikogo wystraszyć tylko tak piszę o swoich doświadczeniach z podświadomością nie jestem także żadnym jasnowidzem jestem zwykłym człowiekiem
czarownica aha już rozumiem
Mnie na pewno nie wystraszysz bo mnie interesują takie rzeczy
czarownica ale z tego co wiem to wielu ludzi tak ma i moim zdaniem to dość ciekawy temat tylko warunek trzeba umieć słuchać swoich najcichszych myśli
Tzw intuicja , ktora maja najbardziej rozwinieta kobiety , podświadomośc, jesli ktoś w to nie wierzy to nic nie da
czarownica choć przyznam że tą metodą prawie bym miał kiedyś 6/6 z plusem tylko przy ostatniej liczbie się zawahałem i to był błąd wtedy miałem tylko 5/6 bez plusa ale takie zdarzenie miałem tylko raz
Niestety jeszcze nie potrafimy ufac tak do konca naszej intuicji
czarownica no tak to prawda a szkoda
Ja widze ,że dobrze sobie radzisz z cyferkami i pamietaj ,że pierwsza myśl jest najlepsza
Wiesz nowa tu jestem i malo ludzi pisze na czacie a jesli pisze to rzadko na inne tematy , tylko cyferki, a przecież tu każdy ma jeden cel oskubać TS, ludzie powinni sobie pomagać ,cięzkie są czasy.Jednych zmaga choroba ,innych brak kasy itd.wirtuali przyjaciele tez istnieją powiem więcej są bardziej wiarygodni!
Agatka witaj
czarownica dziękuję a co do pierwszej myśli to 100% się z tobą zgadzam żebym tak robił ciągle to podejrzewam że w grach TS bym wysoko zaszedł nieraz się przekonałem jak to jest jak się nie umie słuchać siebie