Wpisy 1 416 551 – 1 416 650
26 lutego 2013 18:24 → 26 lutego 2013 19:44, 100 wpisów
mirnam61
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześćdo poklikania.
Witam Drapaczy oczywiście zachęcam do działu "ZDRAPKI", gdzie można zostawić swój komentarz w temacie danej zdrapki na dłużej... wiadomo, że w toku czata takie rzeczy zaraz umykają
Drapek.. .
Jak będziesz tak ciągle wygrywał w zdrapki, to trafisz na...czarną listę.. . Dostaniesz zakaz wstępu do ...żółtej budy.. .
........................................
Jak będziesz tak ciągle wygrywał w zdrapki, to trafisz na...czarną listę.. . Dostaniesz zakaz wstępu do ...żółtej budy.. .
........................................
Pasko.. .
.......................
.......................
wn
a co to za wygrane po 10-50zł, wiesz ile się muszę nagłówkować jaki numer wybrać, żeby właściwą wybrać
a co to za wygrane po 10-50zł, wiesz ile się muszę nagłówkować jaki numer wybrać, żeby właściwą wybrać
Drapek.. .
Żartowałem.. .Wygrywaj codziennie.. 5 x 1 000 pln.. .
.......................
Żartowałem.. .Wygrywaj codziennie.. 5 x 1 000 pln.. .
.......................
Nikt nie podjąl tematu a szkoda
torsan
ja kupiłem wczoraj 011 i pustak, 012-5zł, później 023-10zł, dziś 007-pustak, 006-5zł i 003-20zł;; 30zł klient miał na 028, a 5zł na 019
ja kupiłem wczoraj 011 i pustak, 012-5zł, później 023-10zł, dziś 007-pustak, 006-5zł i 003-20zł;; 30zł klient miał na 028, a 5zł na 019
D. nawet pytałem czy to reszta i powiedziała ze tak, a było może ich 10 oczywiscie tych bordowych czy jaki to tam kolor
tommekk
bo jak się pojawi kolor różowy- to jest druga transza nowej exp
bo jak się pojawi kolor różowy- to jest druga transza nowej exp
dobra
drapcie drapki, drapcie się po... a ja mykam i powooooo wieczorkiemnarka
drapcie drapki, drapcie się po... a ja mykam i powooooo wieczorkiemnarka
Witam Pasko
Mam pytanie...jak podsumowujesz ranking piątek w typowaniach ze jestem na miejscu 400+
Trafiłem 5/5 w tym miesiacu i 4/5...a mam takie zaszczytne ostatnie miejsce
Mam pytanie...jak podsumowujesz ranking piątek w typowaniach ze jestem na miejscu 400+
Witam Pasko
Poprzedni wpis z loginu brata
Poprzedni wpis z loginu brata
kriss22221: chodzi o to, że rankingi typujących są podawane wyłącznie na podstawie 30 ostatnich losowań.
Biorąc pod uwagę wyłącznie 30 ostatnich losowań, ponad 400 typujących miało lepsze osiągi od Ciebie, Ty miałeś jedynie 1x 3/5.
Za to pewnie masz sporo punktów w lidze typujących, która jest liczona z danego miesiąca, a wciąż mamy luty
Biorąc pod uwagę wyłącznie 30 ostatnich losowań, ponad 400 typujących miało lepsze osiągi od Ciebie, Ty miałeś jedynie 1x 3/5.
Za to pewnie masz sporo punktów w lidze typujących, która jest liczona z danego miesiąca, a wciąż mamy luty
Link z Twoimi typami piątek z ostatnich 30 dni:
http://www.multipasko.pl/typowania/kriss22221/multi-lotek/piatki/#szczegoly
http://www.multipasko.pl/typowania/kriss22221/multi-lotek/piatki/#szczegoly
Pasko...rozumiem.
Przepraszam za moje niedoinformowanie.
Po prostu myślałem ze to liczone jest w skali miesiąca a nie ilości losowań
Przepraszam za moje niedoinformowanie.
Po prostu myślałem ze to liczone jest w skali miesiąca a nie ilości losowań
legia to h u j
hehe lech wygra
tommek tu pare osob by sie znalazlo ,laikow od ortografii ale badzmy tolerancyjni nie kazdy mial szczescie trafić na odp.poloniste
jocia
Jocia fortunata podawala liczby jak cie interesuje to zerknij
Literatury klasycznej nie czytał
Czarownico
ide w mapki, goscie poszli , a ja nic jeszcze nie wiem czy zagrać np.
Czarownico
ide w mapki, goscie poszli , a ja nic jeszcze nie wiem czy zagrać np.
czarownico ja tam mistrzem też nie jestem ale jak się już używa takich słów to wypada zrobić to dobrze
Mirek lubi przez życie iść własną drogą i to już od młodych lat. Pociąga go to co nowe, nieznane i egzotyczne. Na co dzień jest Mirek energiczny, rzutki i z poczuciem humoru. Na świat patrzy bez uprzedzeń i zawiści. W swoim otoczeniu uznawany jest za tzw. równego chłopa. Lubi towarzystwo i cieszy się powodzeniem, zwłaszcza u płci odmiennej. Idealne dla Mirka zawody to: biznesmen, wojskowy, policjant, publicysta.
Nie na prawde wierzcie mi ,że duzo ludzi jest na "bakier" z otografią
Powstało nowe słowo.... "otografia".
..............................
..............................
" Otografia z otoradaru".. .
............................
............................
Oj WN czepiasz się a mi klawiatura siada / za duzo jem przy kompie/A wiesz nie lubię "r" zwlaszcza u niektórych politykow
pa Wam..wygranych zycze
http://www.youtube.com/watch?v=4qjiacleNqg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4qjiacleNqg&feature=related
Czarownica.. .
To żart.. .
........................
To żart.. .
........................
dla wszystkich MP-siów ja tylko na chwilę by zatypowac, bo niestety dziś muszę coś do pracy w domu dokończyc
WN ty się opierniczasz a gdzie twoj test /nie chwal dnia,,,,/
Witaj Mede
Czarownica.. .
Myślałem, że testu nikt nie potrzebuje, to go nie robiłem.. .
....................................................
Myślałem, że testu nikt nie potrzebuje, to go nie robiłem.. .
....................................................
chyba kazdy z nas czasem robi błędy,język polski w ogóle trudny:morfologia,fleksja,składnia,leksykologia itd.
WN Ja sie nie gniewam , jak to wszyscy potrzebują twojego testu , przeciez wiesz
Do 20.15 zrobię Test.. .
-------------------
-------------------
Czarownica..hmm mysle ze nie powinno sie pisac od siebie..z duzej litery....ale moze sie myle
Gaja witaj
Chodzi o Ja ???
gaja nie wiem mialo być rano
np. tak..gdy zaczynasz zdanie to ok. ale nie w srodku..
zreszta nie interesi mnie kto i co pisze..sorry....
zreszta nie interesi mnie kto i co pisze..sorry....